| Dali zivot ima svoje razloge??? | |
|
+8Darrko- BlueFairy Piink.Ladyy Ninaa smile_girl butterfly-girl Deliverance bbabystorie 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Dali zivot ima svoje razloge??? Uto Jul 29, 2008 4:40 pm | |
| Ima li zivot svoje razloge za sve sto nam se desava ?
Zasto su ti razlozi, gotovo uvjek, skriveni od nas?
Mozda ste ga jednom i nasli pa zbunjeni otkrivenim slikama, pobegli ne shvatajuci sustinu, ako sustine uopste ima u tako prostoj stvari .. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Uto Jul 29, 2008 6:49 pm | |
| Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Uto Jul 29, 2008 10:48 pm | |
| - Deliverance ::
- Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati
slazem se =) ponekad je bolje da ti razlozi ne znamo! | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Sre Jul 30, 2008 1:36 am | |
| Desilo mi se u zivotu da upoznam jednu osobu,vjerovatno sa razlogom ali jos ne znam koji je to razlog i koliko jos treba da cekam da saznam ali nema veze,ja cu da cekam i da se nadam On je moj razlog za zivot
Poslednji izmenio bbabystorie dana Sre Jul 30, 2008 1:53 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Sre Jul 30, 2008 1:51 am | |
| pa cesto i uradimo neke stvari...ne znamo razlog...jednostavno smo to 'nesto uradili'...i u principu jedino sto znamo jeste da smo to HTELI...i takvi razlozi ce po meni ostati neotkrivena tajna jer je ljudska psiha cudo... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Čet Jul 31, 2008 3:00 am | |
| svako zasto ima svoje zato... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Čet Avg 21, 2008 8:29 pm | |
| Za sve sto nam se desava, ima uvek neki razlog, sto nama mozda nije poznat ali to i nije tako lose! :) | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Pet Avg 22, 2008 12:57 am | |
| Hm..nebih se složila da postoji razlog apsolutno za sve.. Staviću mene i moju porodicu za primer. Dakle,odvio se taj prokleti rat,moj otac nije nikog ubio,uhvatio se svoje porodice i napustili to mesto.Počeli smo normalno da živimo,i kada nam manijaci prete otmicom deteta..Gde onda pronaći razlog? ..Nismo bezgrešni,daleko bilo...Ali ubedjena sam da niko od nas nije počinio toliki greh,da nas proteraju dva puta u životu sa sopstvenog praga,a zatim,dovode naše živote u pitanja..nesreće,sudari na putevima itd. Koji je razlog toga? Svi smo živeli apsolutno normalno,nismo se dičili i držali na bog zna kakvom nivou,i desi nam se najgore..znači,ipak,ili ne postoji razlog za sve,ili se mi nismo potrudili dovoljno da ga pronađemo. | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Pet Avg 22, 2008 4:37 pm | |
| - Deliverance ::
- Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati
| |
|
| |
Darrko- Aktivan clan
Broj poruka : 159 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Ned Sep 07, 2008 3:51 pm | |
| Pa mozhda..to niko ne zna niti mozhe dokazati. | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Uto Sep 09, 2008 10:05 pm | |
| mislim d aima. nisma sigurna. | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Pet Sep 12, 2008 10:28 pm | |
| Bilo bi dobro da ima.. nebi ljudi stalno lupali glavu o zid i kukali 'zasto bas meni to da se desi' | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Čet Okt 23, 2008 3:46 pm | |
| Verovatno da ima... Ali to su samo predpostavke,stoga ja predpostavljam da postoji to nesto sto nas navodi da uradimo odredjene stvari i samim tim postupcima mi okrecemo sopstveni zivot na neku stranu na pocetku izabranu od strane tih 'razloga' Ajoj kako sam ovo srocila xD | |
|
| |
Deliverance Moderator
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Pet Nov 14, 2008 8:18 pm | |
| - Angelsmiledoll ::
- Verovatno da ima...
Ali to su samo predpostavke,stoga ja predpostavljam da postoji to nesto sto nas navodi da uradimo odredjene stvari i samim tim postupcima mi okrecemo sopstveni zivot na neku stranu na pocetku izabranu od strane tih 'razloga'
Ajoj kako sam ovo srocila xD pritom si se izgubila u sopstvenim mislima i napisala preDpostavke umesto preTpostavke xD Sorry honey,morala sam xD Znate kako,uvek ce se desavati nesto na sta vi ne mozete da uticete...Ali postoji neko/nesto ko je uticao da se to desi...Msm razmislite malo | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? Uto Nov 18, 2008 12:04 pm | |
| Za sve sto se desi postoji razlog... Ali cesto nikada ne otkrijemo zbog cega se sve to desilo..... Ili jednostavno ne zelimo da saznamo te razloge.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge??? | |
| |
|
| |
| Dali zivot ima svoje razloge??? | |
|