Igra sa svojom dusom Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Igra sa svojom dusom

Ići dole 
+5
Mara
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
Deliverance
bbabystorie
9 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Igra sa svojom dusom Empty
PočaljiNaslov: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeSre Jul 30, 2008 4:02 pm

Svakom od nas se vjerujem desilo da ga ponesu snazna osjecanja prema nekome,iako se ishod vec u samom pocetku zna negdje u dubini duse..da slijedi potop ,unistenje..ali ides dublje..na samo dno dna..

Sta radite u takvim situacijama da izadjete opet na povrsinu,kako se branite ili se igrate sa svojom dusom i dalje?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeSre Avg 20, 2008 12:43 pm

Ja se povucem i tiho patim sebikad se to desi ali posle odredjenog vremena...opet isplovim na povrsinu i opet pokusavam...ishod znam ali i dalje se trudim jer ipak ljubav koju osecam prema toj osobi je jaca i uvekme tera ka povrsini...igram se sa svojom dusom svakodnevno.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeUto Jan 27, 2009 6:32 pm

Ja se trudim da o doticnom ne razmisljam...Ili bar da razmisljam sto manje,tako ce mi biti lakse.Tad nikako ne smem da budem sama vec nastojim da budem okruzena prijateljima pored kojih cu se lepo osecati.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeUto Jan 27, 2009 6:36 pm

Da,zaista se cesto poigram sa svojom dusom..iskusavam je na razne nacine..pokusavam da se probijem na tlo ..iako znam koliko mi stepenica dotle puno fali..a kao sto jedna pesma kaze "jedna jedina do dna"..
Najcesce sama sebe bodrim .. dajem sebi reci utehe koje su mi potrebne u tim trenucima..
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeNed Feb 15, 2009 3:16 pm

To je kao ples nasih osecanje i osecanja osobe koju volimo.
Nekada je brz,dinamican i snazan.Nekada je spor,lagan i nezan.

Kada volimo,volimo ne razmisljajuci o kraju.
Ponese nas ta pesma i mi zapocinjemo nas ples tako plemenit,nestvaran i prelep...sve dok ne osetimo da mu je kraj i da sledi poraz,unistenje,ponizenje zbog umiranja ljubavi.
Tako je to uvek.Sa svakom pricom.
Ne mora biti potpuni kraj njoj,nekada su one nedovrsene...

Nezaustavljivo je sve to.Ne moze se precutati ljubavi i sakriti,isto kao sto se ne moze izbeci kraj.
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeNed Feb 15, 2009 5:36 pm

Ne radim nista,ne mucim se dalje i ne trudim se ali ni ne pokusavam da mi bude bolje jer tako samo jos vise razmisljam o njemu,sta je bilo,sta je moglo biti...Pusta vreme da mi pomogne jer sam sigurna da vreme leci sve
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimePon Feb 16, 2009 1:42 pm

Deliverance ::
Ja se trudim da o doticnom ne razmisljam...Ili bar da razmisljam sto manje,tako ce mi biti lakse.Tad nikako ne smem da budem sama vec nastojim da budem okruzena prijateljima pored kojih cu se lepo osecati.

cini mi se da se bas sad nekako tako osecam....
Nazad na vrh Ići dole
*I'm a girl in love*
Novi član
Novi član
*I'm a girl in love*

Broj poruka : 27
Godina : 28
Datum upisa : 21.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimePon Feb 23, 2009 10:08 pm

Pa desilo se i stvarno je ružan osećaj...
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeUto Feb 24, 2009 5:25 pm

Povucem se tiho u sobu i onda pustim muziku sto glasnije mogu,sve lecim muzikom.Kad me stomak boli stavim dva zvucnika jedan sa jedne i drugi sa druge nabijem na stomak i odvrnem do kraja,nema veze sa temom al ajde Laughing
Nazad na vrh Ići dole
*I'm a girl in love*
Novi član
Novi član
*I'm a girl in love*

Broj poruka : 27
Godina : 28
Datum upisa : 21.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeUto Feb 24, 2009 8:05 pm

I ja isto sve lečim muzikom,plesanjem...nešto u tom fazonu,a pogotovo plesanjem,nekako sve istresem iz sebe...
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeČet Apr 02, 2009 8:33 pm

Ja se igram sa svojom dusom svaki put kad mu se javim kad me zove ocigledno sam budala
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitimeSub Apr 25, 2009 4:48 pm

Deliverance ::

ja se upravo sada nalazim u takvoj situaciji....trudim se da ne razmisljam o njemu i taman kad pomislim da sam ga zaboravila i da mi vise nije stalo....dovoljno je samo da ga neko pomene i opet krene lavina osecanja....onda se zatvorim i patim...pa ponovo krenem na povrsinu i kazem bas me briga zaboravicu....i tako idem sve u krug...nigde kraja Sad ali prijatelji su zaista velika podrska
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Igra sa svojom dusom   Igra sa svojom dusom I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Igra sa svojom dusom
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Igra suprotnosti
» Tamp. igra