| Kada rec zapne u grlu??? | |
|
+4smile_girl Deliverance Piink.Ladyy bbabystorie 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Kada rec zapne u grlu??? Sub Avg 02, 2008 7:02 pm | |
| Da li vam se desavalo nekad da pricate s nekom osobom i da jednostavno ne znate sta da kazete koliko se spetljate? Kao, nekako vam je bitno sta ce ta osoba da pomisli o vama... I sve se plasite da ne ispadnete glupi... Da li vam se desavalo to? Kazu mi da je to mozda zaljubljenost, mada... Sta mislite o tome??? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Sub Avg 02, 2008 7:09 pm | |
| Hahah daa dešavalo mi se..nasmejem se i sad pri pomisli.. pričam ,pričam..odjednom krene knedla niz grlo neznam,može biti da je zaljubljenost..ko zna.. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Ned Avg 03, 2008 1:09 am | |
| Nikada nisam imala problema u komunikaciji sa ljudima...A kad sam zaljubljena,pogotovo.Reci same naviru Jednostavno,samo sam opustena,nadje se lako zajednicka tema za razgovor | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| |
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Ned Avg 10, 2008 8:25 pm | |
| desava se.... a to je zato sto sam jako brbljiva... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Pon Avg 11, 2008 2:41 pm | |
| pa bilo mi je tesko kad m je Riki prvi put pozvao na mob... reko sms-a.. sve extra.. glupiranje ovo ono.. ali kad me je pozvao.. aaa.. spetljala sam se... i cesto mi se desi da kad me neko zov.. da ne mogu da pricam.. pogubim se.. a zasto ne znam.. dok je owako drugacije, mislim kad se nadjemo.... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Pon Avg 25, 2008 10:35 pm | |
| Nije uvek sam spremna za razgovor :D:i sto kaze sekili kad sam zaljubljena tek onda | |
|
| |
booobamara Super aktivan clan
Broj poruka : 462 Datum upisa : 30.05.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Sub Nov 15, 2008 2:54 am | |
| jeste, desilo mi se.. toliko sam se spetljala da je to bilo nesto strasno.. sad kad se sjetim toga mogla bih i da placem a i da se smijem.. jedino je sreca u svemu tome sto nije mogao da me vidi jer je to bio jedan telefonski razgovor.. leleee kad se samo sjetim.. pa oduzela sam se kad mi je telefon zazvonio.. mislila sam da cu se srusim isti tren... i neka mi neko sad kaze da to nije zaljubljenost??? kukuuu leleeee zamislite samo koliko sam bila pukla kad sam i preko telefona uspjela da zatrokiram haha | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? Uto Nov 18, 2008 11:46 am | |
| desilo mi se... Necu da pominjem taj dogadjaj xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kada rec zapne u grlu??? | |
| |
|