| Toma Zdravkovic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Toma Zdravkovic Ned Apr 06, 2008 12:28 pm | |
| Ciganka
Sto je tuzna tako ova noc jedna zena nanese mi bol pa sad lutam ulicama sam svaku krcmu, sve cigane znam kad sviraju, ublaze mi bol kad prestanu, ja pricam o njoj
Ref. I ova noc, procice znam bez nje ja mrzim svaki dan idite svi, do vraga sve placem al' nema, nema nje
Ej Cigani svirajte mi sad svirajte mi pesmu vasu nocas hocu da se napijem da razbijem zadnju casu | |
|
| |
| Naslov: Re: Toma Zdravkovic Ned Apr 06, 2008 12:29 pm | |
| Dete ulice
Mali decace moj sto hodas ulicama, places reci gde je tvoj dom
Mali decace moj sto pruzas ruke ka suncu a vetru sapuces tugu
Reci decace moj dal’ imas majku ili oca svog
Refren 2x Ne, ne, ne, nemam nikog ulica moj je dom ne, ne, ne poznam majku al’ cesto placem za njom
Mali decace moj ne placi, ne roni suze jer ja sam oduvek sam
Mali decace moj za suze, za tvoju tugu veruj dobro ja znam
Pruzi mi malene ruke jer nikog ja nemam na svetu tom | |
|
| |
| Voli,voli srce moje
Samo moja dusa zna kako mi je, sta me boli samo moje srce jadno jednu zenu ludo voli
Refren 2x Voli, voli, voli, voli srce moje voli svaki dan boli, boli, boli, boli dusa boli otkako je znam
Da li moze jedan dan ceo zivot da promeni da li moze jedan susret da donese srecu meni
Refren
Samo moja dusa zna kako mi je, sta me boli samo moje srce jadno ovu pesmu ludo voli
Refren | |
|
| |
| Dva smo sveta razlicita
Ja znam da volim i da ljubim ja znam da pevam i da snevam jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna
Kisa je padala a ja sam plakao za njom ulica duga, k'o moja tuga ostace u gradu tom
Ja znam to srce koje boli ja znam za dusu koja pati jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna
Ja znam da sve sto brzo dodje ja znam da sve i brzo prodje jer ti i ja, dva smo sveta razlicita jer ti i ja, ko to zna, ko to zna | |
|
| |
| Kafana je moja istina
Da li si mi verovala zeno jedina da li si mi verovala dal' si prastala Kad sam tebi dolazio mrtav, umoran da li si mi verovala da sam bio sam
Kafana je moja sudbina ona me je sebi uzela kafana je moja istina zeno jedina
Lutao sam godinama srecu trazio lutao sam godinama dok sam shvatio Da na ovom belom svetu nema milosti da bez tebe duso moja nema radosti
Mozes li mi oprostiti zeno jedina mozes li mi oprostiti sto si patila Sto te suza na jastuku jutrom budila sto te nocu mesto mene tama grlila, zeno jedina | |
|
| |
| Naslov: Re: Toma Zdravkovic Ned Apr 06, 2008 12:30 pm | |
| Zena prijatelja mog
Zbog cega sad tuga i bol na divnom, neznom licu tvom umesto poljubaca svih koje sam hteo da ti dam al' nemam prava sad na to jer bices zena druga mog
Kad odes ti, ostacu sam k'o neki pregazeni cvet i hitar sad u novi svet ja htedoh zivot da ti dam al' nemam prava sad na to jer bices zena druga mog
Da tebe volim davno znam kad odes bicu tako sam al' srce ne smem da ti dam (2x)
Najlepsi dan postace siv prolecna noc bez mirnog sna veruj mi draga nisam kriv sto te toliko volim ja al' nemam prava sad na to jer bices zena druga mog
Blizu je cas odlaska tvog oprosti sto te volim ja sto ljubav htedoh da ti dam ne skreci sad sa puta svog ne tuguj sto cu biti sam postani zena druga mog, druga mog | |
|
| |
| Naslov: Re: Toma Zdravkovic Ned Apr 06, 2008 12:30 pm | |
| Ej Branka, Branka
Pamtis li ono leto pamtis li zvezdane noci kad si mi tiho rekla bez tebe necu moci
Refren 2x Ej Branka, Branka, Branka reci mi Branka ko je kriv zbog naseg rastanka
Pamtis li onu jesen pamtis li tamne noci kad si mi tiho rekla bez tebe necu moci
Refren 2x
Pamtis li onu zimu pamtis li te noci kad si mi tiho rekla bez tebe necu moci | |
|
| |
| Naslov: Re: Toma Zdravkovic Ned Apr 06, 2008 12:31 pm | |
| Ostala je samo uspomena
Ispod palme na obali mora rastaju se dvoje sa suzama vec je zora pocela da rudi ona place, on je nezno ljubi
Ref. Ona place, on je nezno ljubi za njih dvoje vise srece nema od sutra ce samo jedno leto da ostane samo uspomena
Tu na pesku pocela je ljubav samo more pricu zna o njima do juce su oni srecni bili sad su samo suze u ocima
Ref. | |
|
| |
| Buket belih ruza
Majko draga uberi mi buket belih ruza zavi ruze divno cvece u maramu crnu
Da odnesem svojoj dragoj pokraj odra njenog da poljubim usne njene mrtve, potamnele
Zbog cega si tako mlada morala da umres i mrtvu te volim duso moj zeleni cvete
Moj ce zivot uvenuti bez ljubavi tvoje i u grob cu s tobom leci najmilije moje
Sad na grobu dvoje mladih majke oplakuju otvori se crna zemljo vrati decu nasu
Jos su mladi da im lice crna gruda skriva otvori se zemljo crna vrati moga sina (2x) | |
|
| |
| Danka
Cele noci lutam ulicama pustim Danka ti si moja ljubav najveca na svetu o Danka kako da ti kazem koliko te volim Danka kad si ti zivot moj
Ref. Ja moram da pijem da ublazim bol o kako je tuzan ovaj zivot moj o kako su noci duge Danka ja ispijam case bez prestanka i sapucem Danka, Danka volim te
Nemoj da se ljutis sto ti pisem pesme Danka ti si svoju ljubav poklonila drugom o Danka ja jedino mogu da pevam o tebi Danka jer si ti zivot moj
Ref. | |
|
| |
| Izgubljene ljubavi
Izgubljene ljubavi vracaju se same zuto lisce jeseni pada mi na rame
Izgubljene ljubavi bude se u dusi izgubljene ljubavi moj se zivot rusi
Ref. 2x Odlaze i dolaze radosti i tuge samo ti se ne vracas ti jos ljubis druge
Izgubljena nada moju dusu dira ova jesen tuzna je srce nema mira
Sad me muce secanja na te davne dane ova jesen sumorna povredjuje rane
Ref. 2x
Skim se sada raduje kome pesme peva ova jesen sumorna a nje vise nema
Izgubljene ljubavi bude se u dusi al' je jesen tuznija moj se zivot rusi
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Toma Zdravkovic Ned Apr 06, 2008 12:32 pm | |
| Kad se voli sto se rastaje
Odavno sam sam odavno sam tuzan sto te nemam sto ne dodjes ti
A noci su crne tuznije od tuge nemam suza da placem ja
Ref. 2x O, sto se mora kad se voli da se luduje o, sto se mora kad se voli da se rastaje
O sudbino kleta dal' ce da se vrati moja draga sto ne dodje sad
Ne mogu da zivim ne mogu da zivim gde je ona sto ne dodje sad
Ref.
O, sto se mora kad se voli da se luduje o, sto se mora kad se voli sto se rastaje | |
|
| |
| Navik'o sam ja na nocni zivot
Ref. Navik'o sam ja na nocni zivot danju spavam, a ludujem nocu od mene je i Bog dig'o ruke bas me briga, zivim kako hocu
Svi se cude sto ovako zivim sto vec jednom zivot ne promenim a meni je bas ovako lepo ja jedino nocni zivot cenim
Ref.
Pitaju me dokle cu ovako zar mi nije dosadilo sve a meni je bas ovako lepo mladost daje, starost rusi sve
Ref. | |
|
| |
| Plakala je
Samo nju ne kuni majko ona nista nije kriva nije sa mnom izdrzala zato me je ostavila
Ref. 2x Plakala je, molila me tim zivotom da ne zivim sta sve nisam pokusao nisam mogo da se smirim
Nema dana da ne mislim gde je ona, dal' ce doci nema noci da ne sanjam uplakane njene oci
Ref. 2x
Nista o njoj majko ne znam dal' je s'nekim il' je sama ali jedno znam sigurno nacicu je jednog dana
Ref. 2x | |
|
| |
| Secas li se Sanja
Kako dani brzo prolaze uspomene meni dolaze u mom srcu uvek ostace jedna Sanja, jedno prolece
U kafani sedim do zore ali casa mi ne pomaze u mom srcu uvek ostace jedna Sanja, jedno prolece
Ref. 2x Secas li se Sanja da li mozes da zaboravis pozelis li Sanja bar ponekad da me zagrlis
Prolazim kroz nase parkove gledam zaljubljene parove i osetim opet radost svu kad je Sanja nekad bila tu
Odlazim pod njene prozore i pozelim da je pozovem i osetim opet radost svu kad je Sanja nekad bila tu
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Toma Zdravkovic | |
| |
|
| |
| Toma Zdravkovic | |
|