| Nezahvalni ljudi... | |
|
+5Samo_twoja Angelsmiledoll smile_girl bbabystorie Lollipop 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Nezahvalni ljudi... Sre Avg 06, 2008 3:14 pm | |
| Svi smo sreli ovakve ljude. Sta Vi mislite o njima? Koliko su oni cesta pojava? KAko se nosite sa njima? Ne mislim pod tim 'nezahvalni' da ocekujem od njih ne znam kakvo zahvaljenje i to, nego oni jednostavno zaborave na sve dobro sto im je neko ucinio.
Dakle... | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Sre Avg 06, 2008 8:20 pm | |
| Ni ja ne ocekujem da mi se neko zahvali ali da ne zaboravi da sam bila tu kad mu je trebalo...Ne kazem da ljudi moraju uvek biti zahvalni za sve sto im neko uradi ali mogu da ispostuju tu osobu a ne da cekaju pogodan trenutak pa da mu zabiju noz u ledja..e od toga se jezim | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Uto Avg 12, 2008 1:16 am | |
| Ne wolim takwe ljude,koji ne umeju da cene ono sto drugi cine za njih.... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Čet Okt 23, 2008 4:05 pm | |
| - bbabystorie ::
- Ni ja ne ocekujem da mi se neko zahvali ali da ne zaboravi da sam bila tu kad mu je trebalo...Ne kazem da ljudi moraju uvek biti zahvalni za sve sto im neko uradi ali mogu da ispostuju tu osobu a ne da cekaju pogodan trenutak pa da mu zabiju noz u ledja..e od toga se jezim
Najezim se i ja na takve stvari...ti ljudi zaista nemaju obraza...bezobzirni su i sebicni... | |
|
| |
Samo_twoja Novi član
Broj poruka : 10 Godina : 38 Datum upisa : 25.10.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Sub Okt 25, 2008 2:12 pm | |
| jao! srecem ix skoro swakog dana!! mrzim ih..tako ne kulturno!! | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Sub Okt 25, 2008 3:59 pm | |
| - Lollipop ::
- Svi smo sreli ovakve ljude. Sta Vi mislite o njima? Koliko su oni cesta pojava? KAko se nosite sa njima? Ne mislim pod tim 'nezahvalni' da ocekujem od njih ne znam kakvo zahvaljenje i to, nego oni jednostavno zaborave na sve dobro sto im je neko ucinio.
Dakle... Ima mnogo takvih...Evo primera radi devojka iz mog odeljenja za koju sam sve ucinila,a ona je uzela i pocela da muva decka sa kojim treba da budem.Katastrofa.Takve ljude kuliram,jednostavno,za mene vise ne postoje.Mrzim one koji iz ljude samo izvlace korist. | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Čet Okt 30, 2008 1:12 am | |
| prichajte mi o tome..... zamislite kako je kada vam to uradi najbolji prijatelj... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Pon Nov 10, 2008 7:17 pm | |
| Nažalost,to je nekome kao dobar dan. Oni ni ne poznaju suštinu reči nezahvalnost,i kako može onda savest da ih grize? Ipak,ovaj neki virtuelni svet pomaže nam da sagledamo stvari iz drugog ugla. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... Sub Nov 22, 2008 6:54 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Nažalost,to je nekome kao dobar dan.
Oni ni ne poznaju suštinu reči nezahvalnost,i kako može onda savest da ih grize? Ipak,ovaj neki virtuelni svet pomaže nam da sagledamo stvari iz drugog ugla. tako je Ice ! mrzim takve ljude, jednostvanom ne zelim da se druzim sa takvima, izbegavam! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nezahvalni ljudi... | |
| |
|
| |
| Nezahvalni ljudi... | |
|