| Usamljenost... | |
|
+3BlueFairy Piink.Ladyy bbabystorie 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Usamljenost... Čet Avg 07, 2008 7:16 pm | |
| Da li su ljudi danas veoma usamljeni? Da li dolazimo na ovaj sajt zato sto smo usamljeni? Da li i sa gomilom poznanika mozemo zapravo biti potpuno usamljeni? Da li u okviru porodice, okruzeni partnerom, decom, mozemo biti usamljeni Da li usamljenost prestaje samo i samo onda kada nadjemosrodnu dusu (ili ako smo te srece, srodne duse) sa kojima razmenjujemo reci i misli i eventualno ljubav, tu najvazniju stvar na svetu i tek tada pomislimo da nismo sami. | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Čet Avg 07, 2008 9:46 pm | |
| Ja na internet dolazim isključivo u dobrom raspoloženju,mada desi se i da budem tužna i usamljena..a da mi se ne izlazi,onda najrađe popnem se na net.. u okviru porodice,nikad nisam usamljena,ali baš nikad..kada je cela porodica na okupu..osmeh sa lica ne spada | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Pet Avg 22, 2008 4:13 pm | |
| Pa... Kada sam usamljena je ne trazim nicije drustvo, obicno se povucem u sebe ili ipak posaljem drugarici neku poruku nadajuci se da ce mi odgovoriti... | |
|
| |
Splav-girl Aktivan clan
Broj poruka : 104 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Sub Sep 13, 2008 12:03 am | |
| Desava se da budem usamljena.. jednostavno,naidje period takav u zivotu. | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Sub Sep 13, 2008 12:29 am | |
| mnogo puta sam usamljena. mrzim to. | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Sub Sep 13, 2008 10:37 am | |
| Nije usamljen covek onaj koji ima 2-3 osobe oko sebe...Usamljen je onaj koji ih ima 1000,a da ga oni ne razumeju...Osecala sam se usamljeno mali milion puta,nekako je to u u ovom mom periodu zivota i za ocekivati Tako se osecam samo dok sam u kuci.Kad izadjem,bivam okruzena ljudima sa skoro istim problemima kao i ja,sa ljudima koji su slicni meni po mnogo cemu...I tu uglavnom nema mesta za usamljenost jer smo tu svi jedni za druge. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Pon Sep 15, 2008 6:21 pm | |
| Cesto se osecam usamljena i pored svih prijatelja,porodice ja imam osecaj kao da sam sama na svetu,sama u svojim mislima,svojim zeljama i mogucnostima... | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Usamljenost... Uto Sep 16, 2008 11:08 pm | |
| Pa šta da kažem..ponekad se osećam usamljenim..neznam zašto.. nije do društva..nije do roditelja..mislim da je to nešto što svi moramo osetiti. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Usamljenost... | |
| |
|
| |
| Usamljenost... | |
|