Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Najvece gluposti a tv-u Ned Jun 28, 2009 10:10 pm | |
| - _RePeRkA ::
- Mara ::
- E, ovako...Ima toliko gluposti da nzm odakle da pocnem..Zikina sarenica, Nedeljno popodne Lee Kis (iritira me glas ove zene, kao i to sto se sama smeje svojim salama, ako se to uopste moze nazvati salom), Menjam zenu (?!), 48 sati svadba, svi tele kvizovi koji postoje, Grand (cak i oni koji slusaju tu muziku ne vole to da gledaju zato sto je to suvise kica na jednom mestu), Zvezde granda (msm da nema potrebe za tolikim uzimanjem medijske paznje, ok je to nacin za one koji hoce da pevaju, ali oni prave cirkus od toga)...Ima jos mnogo mnogo toga...
Kako te nije mrzelo da pises sve ovo??? Mene mrzi i da citam Nema toliko puno. | |
|
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Najvece gluposti a tv-u Ned Jun 28, 2009 10:19 pm | |
| - Mara ::
- _RePeRkA ::
- Mara ::
- E, ovako...Ima toliko gluposti da nzm odakle da pocnem..Zikina sarenica, Nedeljno popodne Lee Kis (iritira me glas ove zene, kao i to sto se sama smeje svojim salama, ako se to uopste moze nazvati salom), Menjam zenu (?!), 48 sati svadba, svi tele kvizovi koji postoje, Grand (cak i oni koji slusaju tu muziku ne vole to da gledaju zato sto je to suvise kica na jednom mestu), Zvezde granda (msm da nema potrebe za tolikim uzimanjem medijske paznje, ok je to nacin za one koji hoce da pevaju, ali oni prave cirkus od toga)...Ima jos mnogo mnogo toga...
Kako te nije mrzelo da pises sve ovo??? Mene mrzi i da citam
Nema toliko puno. Ali se cini da ima kad pogledas pa te mrzi da citas | |
|
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Najvece gluposti a tv-u Uto Jun 30, 2009 3:55 am | |
| Ugasi TV vidiš da te truje.Poštenog čoveka natera da psuje. | |
|
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Najvece gluposti a tv-u Sre Avg 19, 2009 3:59 pm | |
| Grand parada, latinoamericke gluposti.... | |
|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Najvece gluposti a tv-u Čet Avg 20, 2009 4:51 pm | |
| Trenutak istine,to je nesto najgluplje sto sam gledala dolje sad kad sam bila na odmoru | |
|
<<<SteFaN>>> Aktivan clan
Broj poruka : 114 Godina : 31 Datum upisa : 05.08.2009
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najvece gluposti a tv-u | |
| |
|