|
| Natasa Bekvalac | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:42 pm | |
| Natasa Bekvalac - Poludim li u dvadeset pet U istoj čaši je i dobro i zlo Na istom putu mi i nebo i dno u isto vreme kada tvoje ime zovem kao i da tugu prizivam. U istom srcu je i dobro i zlo, da mi je samo znati koja je to, koja se drznula da bude s tobom, a zna da ćeš sa mnom biti ponovo. Ova soba kao samnica, ova suza kao varnica. A ja kao od papira gorim od kad nemam mira. Poludim li u dvadeset pet ti živi s tim to biće tvoj greh pozovi me za tebe sam ja uvek dostupna. Na pragu tvome devet do dva u tvom srcu korak do dna. Poludim li zbog tebe je to sigurno ponavlja se prva strofa refren se ponavlja 2 puta. | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:43 pm | |
| Natasa Bekvalac - Stereo ljubav Kao sto nisam ni ja jedina zena na svetu tako nisi ni ti, meni jedini ma daj, ne kuni me jer isti si ko ja, razumi me Refren Kad ljubis me ti, sve je to ljubav kad varam te s njim, sve je to ljubav u krevetu mom, sve je to ljubav kad spavas sa njom, sve je to ljubav Kao sto nisam ni ja jedina zena na svetu tako nisi ni ti, meni jedini ma daj, ne kuni me jer isti si ko ja, razumi me Refren Stereo ljubav Kad varam te s njim sve je to ljubav u krevetu mom stereo ljubav kad spavas sa njom Kad ljubis me ti stereo ljubav kad varam te s njim stereo ljubav U krevetu mom stereo ljubav kad spavas sa njom stereo ljubav | |
| Natasa Bekvalac - Sve je to ljubav ....kao sto nisam ni ja,jedina zena na svetu, tako nisi ni ti,meni jedini.... Ma daj,ne buni me,jer isti si ko`ja, Razumi me... Kad ljubis me ti,sve je to ljubav Ja varam te s`njim,sve je to ljubav U krevetu mom,sve je to ljubav Kad spavas sa njom,sve je to ljubav! ....kao sto nisam ni ja,jedina zena na svetu, tako nisi ni ti,meni jedini.... Ma daj,ne buni me,jer isti si ko`ja, Razumi me... Kad ljubis me ti,sve je to ljubav Ja varam te s`njim,sve je to ljubav U krevetu mom,sve je to ljubav Kad spavas sa njom,sve je to ljubav! | |
| Natasa Bekvalac - Zar s' njom Voleces me mozda, vise nego sad kad te drago nese neki novi grad pisi mi da sime sdruge strane meseca i toplu reku suza, ispod kajanja REF- eeeeee, zar s' njom zar s' njom da me prevaris sa njom da je pitas skim je sinoc bila, nezna nikako(2x) volece me mozda, vise nego sad greska je u tebi, tvom je oku mrak ona je sitnica, koja zivot pretvara... i toplu reku suza, ispod kajanja REF- eeeeee, zar s' njom zar s' njom da me prevaris sa njom da je pitas skim je sinoc bila, nezna nikako(5x) | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:44 pm | |
| 300 stepeni
U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na tebe pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan.
U minus fazi budem ja, uglavnom kad me ljubav napravi budalom, ne izlazim preko simsa, sebi jer sam kriva. Da oprostim to znas da nikom ne bi, greske oprastamo samo sebi, zbog tvoje greske sam ostala poluziva. Jer jos te volim, a ti ne znas to ljubavi...
U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na tebe pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan.
Da sam tvoja, to sam uvek znala, za tvoje dobro zivot ja bih dala. Ludim skroz, gledam kroz zatvorena vrata. Tesim se da sutra bice bolje, da za nas jos uvek imas volje, da ljubis me kao pre svima iz inata. Jer jos te volim, a ti ne znas to ljubavi... | |
| Natasa Bekvalac-Dve pilule
Pale se svetla pun je grad U vazduhu miris poroka Stvarno se cudno osecam Nocas sam sama izasla Bacam pogled na sat Vidim proslo je 2 Al necu kuci jer subota, Nije dan za tugu, Briga me sto imas drugu
Ref. Dve pilule istinu da iskrive Tri pica da drugo lice dobijem Pet minuta slatke osvete Sa nekim gorim od tebe Al nocas bar sa osmehom zaspacu, A sutra plakacu?
Gde su sad tvoji drugovi Da vide me s njim kad odlazim Mozda to pokvari ti vece Kad stigne ti poruka od njih Videli smo ti malu s nekim tipom u kraju Mozda vodi je kuci jer subota nije dan za tugu? Ma briga me sto imas drugu | |
| Dobro moje
Ja mogu da se kunem u laz kad pomislis da dobro me znas ucinila bih nesto ludo radi reda
Ja mogu da ti pokvarim dan k'o crna zemlja teska sam ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi,i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada
Ref.2x Uvek sam htela divlje ,a terala pitome zbog toga i srce moje se ne daje nikome samo se tuge broje za pogresne izbore i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem dobro moje
Ja mogu da te ostavom sad da ljubomorna preturim grad kad u pola noci vidim da te nema
Ja mogu da ti porusim svet,al' necu da flertujem sa drugih pet,al' necu ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi,i pronadji umeni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada
Ref.2x | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:45 pm | |
| Decko ti si lud Decko ti si lud, ja nemam kud, do bola me izludjujes,
Hodaj decko svojom stranom, svojom stranom ulice, nemas ovde sta da trazis, razlike su velike
Ref. Decko ti si lud, ja nemam kud, do bola me izludjujes, tako, tako si drag i kako sad, da sastavimo noc i dan moj je svet bez tebe, sedam milja daleko
Ti si decko s one strane s one strane zakona, ne dam takvima ni blizu, ostavi se poroka
Ref.
Rodjen si za bolje stvari al' se lose dogode, tvoju srecu drugi kvare, kvare nase planove
Ref. | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:45 pm | |
| - Idu dani On je bio poseban, umeo je da pleni, da budi nemir u meni. Pored njega sigurna, boze kako sam bila tu ispod njegovog krila.
Verovala sam mu slepo, lako bilo je. Lagao je dobro, najbolje.
Ref: x2 Idu dani, prodje godina. Zaplakati necu, zbog njega ni jednom. Al´jos uvek kada vidim ga, jos mi nije ravno i nije svejedno.
Imao je oci pitome, sto teraju po svome, bio je dobar u tome. Malo vise godina, tek toliko da ume, uvek da me razume.
Verovala sam mu slepo, lako bilo je. Lagao je dobro, najbolje.
Ref: x2 Idu dani, prodje godina. Zaplakati necu, zbog njega ni jednom. Al`jos uvek kada vidim ga, jos mi nije ravno i nije svejedno.
Jos mi nije ravno i nije svejedno x2 | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:46 pm | |
| Ko je ona devojka Nemam, nemam snage da izgovorim tvoje ime vise nikada, ma ne vredi Nemam, nemam volje da zaboravim mozda samo kada ostarim,sve izbledi ne mogu vise veruj mi, da vidim, a da ne vidim da cujem, a da ne cujem i da ti verujem
REFREN 2 puta Ko je ona devojka, smeje ti se stalno kazes da je poznajes, iz vidjenja samo ne pravi se naivan i ne gledaj me belo ja i tvoju dusu znam, a ona samo telo
Nije, nije moje da presudjujem znam da nista ti ne dugujem, to je vazno Hajde, daj da se podvuce linija i nekom se ciniva, sve je lazno ne mogu vise veruj mi, da vidim, a da ne vidim da cujem, a da ne cujem i da ti verujem
REFREN do kraja pesme da cujem, a da ne cujem i da ti verujem | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:46 pm | |
| Lagala sam ja Dosta je bilo, od sebe sve me boli kradnje je vreme da se prekine nemoj da mucimo jedno drugo.. vise e barem nesto lepo postane... pa dobro kad sam rekla da te nevolim, to znaci da sam stvarno tako mislila vidi duso kako stoje stvari tako boli istina
REF-oooo Lagala sam sa ja, dugo lagala sam sebe ooo da necu nikada mogu ziveti bez tebe ja...(2x) sama is slobodna...
stvarno je dosta, ja molim te da odes da me na miru sada ostavis ne pravi buku i skupi svoje stvari mene mozes da zaborabis
pa dobro..... kad sam rekla da te nevolim, to znaci da sam stvarno tako mislila vidi duso kako stoje stvari tako boli istina
oooo Lagala sam sa ja, dugo lagala sam sebe ooo da necu nikada mogu ziveti bez tebe ja...(2x) sama i slobodna.... | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:47 pm | |
| Natasa Bekvalac - Lazi me Prevari me samo jednom pa ce biti zlo vraticu ti sve odjednom pa i troduplo/2x Refren: Lazi me, lazi lazi ako smes pa cu da ti pokazem kuda da ides Prevari me ako mozes da ne saznam to jer u ruke kad mi dodjes bice veselo (x2) Hiljadu i jednu zenu varao si ti, ali mene nikad veruj neces uspeti Refren Lazi me... | |
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Uto Nov 25, 2008 10:47 pm | |
| Mali signali Sta je to sto bi trebalo svaka devojka da zna (sta, sta, sta)? Kad se svi za njom okrecu a on je ne gleda grudi u vis haljina na pod da se ljulja brod!
Ref: 2x Mali signali su S.O.S. za ljubav taj dim cigarete sto ti saljem ja i noga gola za dodir ispod stola da to su ta mala zlatna pravila.
Kako stici do pogleda i do srca njegovog kad te on ne primecuje i misli da je bog grudi u vis haljina na pod da se ljulja brod
Ref: 3x Mali signalu su S.O.S. za ljubav taj dim od cigarete sto ti saljem ja i noga gola za dodir i spod stola da to su ta mala zlatna pravila | |
| | | Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac Sre Nov 26, 2008 9:06 pm | |
| - Ponovo Kriva sam pred Bogom i pred ljudima takva mi je sudbina ne misli da ponosna sam na to sto nisam andjeo
Kad zavodim ne zavolim kad prevarim ne zazalim al' samo tebi sanjam da se vratim ponovo
Ref. Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas
Ponovo, ponovo pred tobom gresna stojim ponovo, ponovo za tvoju ljubav molim
Evo me, slobodno mi kazi "ne" zaboravi me ili se navikni da nemam krila nikad nisam bila andjeo
Kad zavodim ne zavolim kad prevarim ne zazalim al' samo tebi sanjam da se vratim ponovo
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Natasa Bekvalac | |
| |
| | | | Natasa Bekvalac | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |