| Sasa Kovacevic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Sasa Kovacevic Ned Apr 06, 2008 12:50 pm | |
| Ruka za spas
Bar da nisam ti dao u ovo srce da udjes do dna vise bice mi zao al' sad je tako, ti ili ja
Dalje od ponosa ti nikad videla nisi, to znam moje si sve uzela sta vise da dam
Ref. Zar tvoja rec toliko malo sad vredi na tudjim usnama bledi i zadnji trag od nas
Zar moja bol, toliko malo ti znaci da se opravdas imas ti nacin al' vise ne ruku za spas
Bar da nisam ti dao u ovo srce da udjes do dna vise bice mi zao al' sad je tako, ti ili ja
Dalje od ponosa ti nikad videla nisi, to znam moje si sve uzela sta vise da dam
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sasa Kovacevic Ned Apr 06, 2008 12:50 pm | |
| Jasno k'o dan
Jasno k'o dan da nikad nisam bio tvoj i nisi bila moja al' kasno da znam, kad srce vec se raspuklo na dvoje pa zaboli, duso moja
I nije sto sam noci bolujem imenom tvojim svaku zvezdu nazovem i nije sto sam sa sobom ratujem jer lako bih sad da tebe nisam imao
Ref. Jer molio bih, draga za tebe ziveo, to znas ispred tvoga bio praga samo da oprostaj mi das
Na kraj sveta da odletis tebe nasao bih ja ponekad mene da se setis samo zelja ostala
I nije sto sam noci bolujem imenom tvojim svaku zvezdu nazovem i nije sto sam sa sobom ratujem jer lako bih sad da tebe nisam imao
Jasno k'o dan da nikad nisam bio tvoj ti nisi bila moja al' kasno da znam kad srce vec se raspuklo na dvoje pa zaboli, duso moja
Nije sto znam da je necu imati samo se jednom prava ljubav dogodi nije sto sam uz tebe noci provodim jer lako bih sad da tebe nisam imao
Ref.
Ref.
I nije sto sam noci bolujem imenom tvojim svaku zvezdu nazovem i nije sto sam sa sobom ratujem jer lako bih sad da tebe nisam imao | |
|
| |
| Jedina si vredela
Kasno je da me zavolis jer ja sam sve potrosio kad si mi bila najblize ja se s drugom budio ja sam druge ljubio
Kasno je da mi oprostis ja nisam to zasluzio kad si mi dala najvise ja te nisam video i zbog gorih gubio
Ref. A ti ni na pamet nisi pala mi kad sam svoje noci lude trosio na njih ti mi na pamet nisi pala jedina si vredela od svih
Ti ni na pamet nisi pala mi kad sam svoje noci lude trosio na njih ti mi na pamet nisi pala jedina si vredela od svih
Tacno je, kriv sam ja za sve samo sam lazi nudio kad si mi bila najblize ja se s drugom budio ja sam druge ljubio | |
|
| |
| Korak do dna
Bio sam na korak ja do dna a ti probudila si me i u zivot vratila mislio sam, bolje je da znas svaku tajnu, svaki greh sve si lose shvatila
Ref. Bio sam ti, znam, kad svi te ostave da skidam usnama tudje tragove bila si mi ti jos jedna previse sebi necu te oprostiti
Bio sam ti, znam, kad svi te ostave da skidam usnama tudje tragove bila si mi ti jos jedna previse od onih sto me ubise
Bio sam na korak ja do sna a ti vec nisi bila tu da si barem javila mislio sam, bolje je da znas svaku tajnu, svaki greh sve si lose shvatila
Ref. | |
|
| |
| Lagala me il' ne lagala
Nekad si mi prstima pisala po usnama svaku tvoju tajnu znao sam nekada smo ocima pricali k'o recima sad ne znam 'ko sam kad te pogledam
I otkud on u ovoj nasoj prici da nije to ono na sta mi lici svejedno je, nek' ste vi srecni oboje sta mi sem te lazi ostaje
Ref. Jer ti, lagala me il' ne lagala kad znam da za mnom ne bi padala ovu tugu poneo sam sam
A ti njemu budi sve sto ne umes al' daj mi samo dok mu ne odes da zadnji put' te pogledam
Jednom si me zaklela drugoj da ne pripadam i da nikad ja ne prodam nas jednom kad si volela dah sa ovih usana ljubav kad smo disali na glas
I otkud on u ovoj nasoj prici da nije to ono na sta mi lici svejedno je, nek' ste vi srecni oboje sta mi sem te lazi ostaje
Ref.
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sasa Kovacevic Ned Apr 06, 2008 12:51 pm | |
| Ne umem sa njom
Ref. 2x Ne umem sa njom, ne umes sa njim kao ne vidis, kao ne vidim ne umem sa njom, ne umes sa njim kao ne mislis da na tebe pomislim
Pozlata preko sivila takav je svaki dan kraj nje tuga se za srce primila i svaki dodir njen tebi vraca me
Al' kad te sretnem ponekad srecna si, kazes, k'o iz sna al' znam te bolje nego svi to nisi prava ti i nisam pravi ja
Ref. 2x
Hladna je njena postelja prazna je svaka noc kraj nje da je na svetu najbolja srce zauvek tvoje ostaje
Al' kad te sretnem ponekad srecna si, kazes, k'o iz sna al' znam te bolje nego svi to nisi prava ti i nisam pravi ja
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Ostavi me
Zao mi je da gledam te takvu prstima mi pises po staklu da volis me, a place ti se
Ne verujes ni rec dok me gledas a ne umes da mi se ne das i svaki put znas da sam zbog nje lud
Htela si sve, i sta smo to uradili svaki pocetak nam je kraj to mi je poznat osecaj
Ref. 2x Ostavi me, lud sam sto znam da jos sam ti drag al' sam najbolji sam i dok spavas tu ja sam kraj nje u snu
Ne verujes ni rec dok me gledas a ne umes da mi se ne das i svaki put znas da sam zbog nje lud
Htela si sve, i sta smo to uradili svaki pocetak nam je kraj to mi je poznat osecaj
Ref. 2x | |
|
| |
| Pakao i raj
Kada rekla si mi zbogom nisam znao da je kraj juce klela si se Bogom bicu samo tvoja znaj
Kada rekla si mi idem mislio sam da sam lud trazio te, molio te sve je bilo uzalud
Ref. Ja sam tebi dao sve dao sam ti zivot svoj a ti meni jednu noc za tebe sam bio broj
Ja sam tebi dao sve a ti meni samo kraj ti si meni bila greh pakao i raj
Zamisljam te svakog dana dolazis niz ulicu jos te ceka isto pice kao kad si bila tu
Jos te sanjam svake noci dok me budi dodir tvoj jos osecam miris koze tvoje telo, uzdah tvoj
Ref. 2x | |
|
| |
| Kada nisi tu
Nisi mi rekla ni rec samo"kasno je vec,moram poci" a ja cutao sam,jer ostacu sam i ove noci da me slome nemiri,jer kraj mene nisi ti
Ne volim kad nisi tu da me smiris u tvom toplom narucju ne volim kad nisi tu tad mi sene svud po sobi zaplesu kada nisi tu
Jutrom cekam na red da mi otope led tvoje ruke nikud ne zuri dan jer ne putujem sam iz ove luke ja jos molim brodove da ne idu bez tebe
Ne volim kad nisi tu da me smiris u tvom toplom narucju ne volim kad nisi tu tad mi sene svud po sobi zaplesu kada nisi tu ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sasa Kovacevic Ned Apr 06, 2008 12:52 pm | |
| Lazu te
Uplasi te noc, kada padne po nama. Ljudi zveri izadju iz tvojih zidova... Govore ti lose o nama, slute nama kraj
Uplasi me dan, kad te ne vidim Zaklonis mi sunce, pa se pojavis Oduzmes mi dah i nemam vise strah da te vise necu videti...
Lazu te, samo te lazu zar ne vidis, da ni na sta ne lice sve te prazne price sto ti pricaju Lazu te, samo te lazu zar ne vidis, da ni na sta ne lice sve te prazne price i kad me spominju, a nisam tu... | |
|
| |
| Samo jedan dan
Ukrascemo dan pred svima od svih pobjeci tamo gdje nas niko nece sresti, pronaci i sutra nikad nece doci gdje cemo trajati gdje lako prevariti, jutrom nestati
Tamo gdje nas nece traziti gdje nas niko nece trebati gdje bicemo sami nas dvoje jedno drugom dovoljni
Refren Barem jedan takav dan morace nam' biti dovaljan skriven i ne isprican samo nas obecavam
Barem jedan takav dan morace nam' biti dovaljan skriven i ne isprican samo jedan takav dan
Bez pogleda nas sat straha i bez skrivanja jedan takav dan bez kraja ja obecavam na mjestu koje nece naci sve cemo imati tamo gdje nas jutro nece nikad buditi
Tamo gdje nas nece traziti gdje nas nikad nece trebati gdje bicemo sami nas dvoje jedno drugom dovoljni
Refren 2x
Barem jedan takav dan skriven i ne isprican barem jedan takav dan samo jedan takav dan barem jedan takav dan | |
|
| |
| Bolji chovek
Nocu me ubije sto preko dana pravim se da sam jak padam na kolena tek kada nigde nikog nema kad sam sam
Nocu me dobije cudan osecaj da tonem na dno da kako udjem u sobi je sve ono ruzno sto sam tebi rekao
Vise nikad sebi ne bih pustio tako lako da nas prodam jeftino
Ref. Znam da ne verujes da sam bolji covek sad mozda i nisam, ne znam al' ne mogu bez tebe ja vise dan ni jedan
Vidim te u svemu sto je nase bilo tiho kajem se zbog tebe bolji covek nekoj drugoj postajem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sasa Kovacevic | |
| |
|
| |
| Sasa Kovacevic | |
|