Sta otkriva vas kucni ljubimac Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Sta otkriva vas kucni ljubimac

Ići dole 
+2
smile_girl
Angel
6 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Sta otkriva vas kucni ljubimac Empty
PočaljiNaslov: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitimePon Avg 11, 2008 9:07 pm

Da li ste razmisljali o tome da ljubav prema odredjenoj zivotinji otkriva vasu prirodu i licnost?Psiholozi tvrde da opredeljenje za bas odredjenog ljubimca govori o vama.

Psi:
Oni koji vole pse,vole da daju i da primaju emocije.Obozavaju da su nekom potrebni,i da neko moze na njih uvek da racuna.Gotovo da se identifikuju sa zivotinjama koje obozavaju.

Macke:
Osobe koje obozavaju macke,uzivaju da se s vremena na vreme maze,ali istovremeno cuvaju svoju nezavisnost.Nisu im potrebni veliki izlivi emocija,vec vise vole tihe intimne trenutke.Druge osobe dozivljavaju kao kompleksne misterije,koje treba istraziti.Vole svoj dom i dosta vremena provode u njemu i trude se da on bude privlacan i drugima.

Ptice:
Ljudi vezani za ptice vole jedinstvene i ekscentricne stvari.Imaju sopstveni sistem vrednosti i veoma su izbirljivi po pitanju ljudi koje vole.Vole privatne sale i apsurdnu stranu zivljenja.

Ribice:
Osobe koje ispoljavaju ljubav prema ribicama naglasene su estete.Vizuelan momenat im je mnogo vazan.Vole vodu i u njoj osecaju bogatstvo pokreta.Teze da putuju,radi novih iskustava, i da donose delice dalekih zemalja u svoj svet.

Konji:
Ljudi koji vole konje,duboko se vezuju za odredjenu osobu i mesto.Ponekad im se cini da vise vole zivotinju nego svog partnera.I najbolje im je u drustvu koji dele njihovu strast.
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitimePet Avg 15, 2008 2:20 am

Macke:
Osobe koje obozavaju macke,uzivaju da se s vremena na vreme maze,ali istovremeno cuvaju svoju nezavisnost.Nisu im potrebni veliki izlivi emocija,vec vise vole tihe intimne trenutke.Druge osobe dozivljavaju kao kompleksne misterije,koje treba istraziti.Vole svoj dom i dosta vremena provode u njemu i trude se da on bude privlacan i drugima.
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitimePet Avg 15, 2008 4:11 pm

Psi:
Oni koji vole pse,vole da daju i da primaju emocije.Obozavaju da su nekom potrebni,i da neko moze na njih uvek da racuna.Gotovo da se identifikuju sa zivotinjama koje obozavaju.

Jeste,apsolutno tacno Wink
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitimeSre Avg 20, 2008 2:34 pm

Macke:
Tacno je sve ovo...takva sam JA stidimse juhu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitimeSub Okt 10, 2009 7:12 pm

Ja imam kornjacu :P
Nazad na vrh Ići dole
<<<SteFaN>>>
Aktivan clan
Aktivan clan
<<<SteFaN>>>

Broj poruka : 114
Godina : 31
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitimeUto Okt 13, 2009 4:08 am

ja imam 3 machke Sta otkriva vas kucni ljubimac Icon_wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta otkriva vas kucni ljubimac   Sta otkriva vas kucni ljubimac I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta otkriva vas kucni ljubimac
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Moj ljubimac
» Vreme rodjenja otkriva vas karakter
» Polozaj spavanja otkriva vas karakter

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Priroda :: Zivotinjski svet-
Skoči na: