Ostawljen ne znam zasto ali mislim da je to lakse,,a za prewaren se nisam odlucila jer onda razmisljas jao koliko me je lagao,otkad owako...ostawlja me iz tog razloga i dowidjenja...
bolje je biti ostavljen nego prevaren...pre ces prezaliti ako te neko ostavi nego ako te neko prevari...bar ja tako mislim :D i ako nisam nikad bila prevarena...
Neznam zaista preko čega bih lakše mogla preći.. to da bih zznala da me ostavio i kraj,nego da me varao,opet bi ga obasipala pitanjima ZAŠTO me ostavio,a prevara takodje, ZAŠTO si me prevario.. i jedno i drugo je zeznuto.
ne znam...nejgore je i kad te prevari i ostavi....:) to mi se desilo..... sa najboljom drugaricom...:) bolno je, nema sta... al zivot ide dalje..prebolis...
bolje je biti pijan nego star.... salim se..owaj..lakse mi je nekako da budem ostawljena nego da saznam da sam prewarena...da je mene ljubio a mislio na drugu.... stwarno.. .(((((
Bio sam i jedno i drugo..obadwoje je bolno. ..ali nekako je ..''bolje'' ..kad si ostawljen.. ubilo bi me u pojam misleci da me prewarila s nekim likom dok sam joj ja pisao da je ludo wolim!!
Ostavnjena... Jer mi je lakse ako to saznam licno od njega a ne da budem zatecena kada mi kaze neko tada bi sigurno nastao skandal!!!!! Ali ipak ostaviome,...prevariome,.... isto mi dodje svakako sam sama i tuzna
Al opet više bi bolela prevara,to je nešto najgore.Ovako kad te ostavi ima šanse i da se pomirite posle koliko a i ako već ne vodi ničemu možete da popričate o tome pa da nadjete neko zajedničko rešenje,da se lepo i kulturno razidjete.