| MP3 Play lista..:)) | |
|
+6smile_girl Gossip girl butterfly-girl Piink.Ladyy Ikac&Njanja Angel 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: MP3 Play lista..:)) Čet Avg 14, 2008 10:51 pm | |
| Owde napisite 10 pesama koji swaki dan slusate... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Avg 15, 2008 4:33 pm | |
| xm.. Ekv- Ljubav Corba- Ljubav ovde vise ne stanuje Drima- Ljubav Pink Floyd- the Wall PF- Wish your were here David Guetta- Love is gone Maroon 5- This love Ekv- Ti si sav moj bol Van Gogh- Neko te ima Van Gogh- Spisak razloga i ima ih jos.. ali uglavnom owko | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Avg 15, 2008 4:35 pm | |
| Maya-sedativ Milena Vucic-indijana Danijel Djuric-koga sada lazes Aqua-barbie girl Aca Lukas-upali svetlo En Ex TrixFix-kazu mi Goga Sekulic-volela bi sestra da joj dodje brat Mina&Igor-grudi od betona Emina Jahovic-pola ostrog noza Nemogu se sad svih pesama setiti..uglavnom spisak je duzi od top10 | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Avg 15, 2008 5:07 pm | |
| Dejan Matic-nije to bilo to Ceca-dala sam ti Dado Polumenta-luce malo Deni Bonestaj-volim te na kvadrat Dejan Matic-niko i neko Dejan Krstovic-led u oku Goran Vukosic-kako se zove ljubav Dara Bubamara-pali mali Jelena Karleusa-mala Igor Popovic-gresnica i vila | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Avg 15, 2008 5:48 pm | |
| djogani-znam ja nidza bleya-ganja me nidza bleya i stoja-skini swe britney-born to make you happy brena nowa-kuca lazi brena nowa-grad eergija-samo zelim da znam ella b-kamikaza dr.igy-koliko puta dobar los zao-i kada sanjam | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Avg 15, 2008 10:08 pm | |
| 1.Kaya-Promaja 2.Zana- Znas li sta je ljubav 3.Kristina Kovac-Zivot je ljut 4.Rihanna-Take a bow 5.Leona Lewis-Bleedin love 6.Mariah Carey-We belong together 7.Flamingosi-Uzmi ili ostavi 8.Djogani-Dezurna 9.Gloria Stefan-Hoy 10.Richie(US5)-Best friend | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Sub Avg 16, 2008 4:27 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Nemogu se sad svih pesama setiti..uglavnom spisak je duzi od top10
potpisujem
al probacu da svedem spisak na 10 pesama... 1.Iron Maiden - The Wicker Man 2.Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight 3.Iron Maiden - The Evil That Man Do 4.Iron Maiden - Infinite Dreams 5.Nightwish - Bare Grace Misery 6.Nightwish - Ghoste Love Score 7.Arch Enemy - Revolution Begins 8.Arch Enemy - In This Shallow Grave 9.Metallica - Master Of Pupets 10.Metallica - Creeping Death | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Avg 22, 2008 5:22 pm | |
| Boys Like Girls - The Grate Escape Boys Like Girls - Thunder No Doubt - Don't Speak 30 Seconds To Mars - From Yesterday Simple Plan - Welcome To My Life Lily Allen - Littlest Things Slipknot - Wait And Bleed Disturbed - Inside The Fire Static-X - I'm The One Children Of Bodom - Are You Dead Yet? | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pon Avg 25, 2008 9:25 pm | |
| Simply red - Sunrise Toto - Hold the line Quiet Riot - Metal health Nightwish - Angels fall first Leona Lewis - Better in time Leona Lewis - Bleeding love Bryan Adams - Everything I do I do it for you Alice Cooper - Poison 4 you by Sp33d Berlin - Take my breath away Hanson - Mmmbop Pink - Just like a pill ima malo vise al nmvz | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) Pet Jan 23, 2009 6:23 pm | |
| Iron Maiden-The number of the beast Iron Maiden-Rime of the ancient mariner Iron Maiden-Charllote the Harlot Sepultura-Anticop Sepultura-Morbid Visions Sepultura-RIP (Rest in pain) Sepultura-Roots bloody roots Soufly-Seek n strike Arch Enemy-Nemesis REM-Losing my religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: MP3 Play lista..:)) | |
| |
|
| |
| MP3 Play lista..:)) | |
|