P.s ukoliko ova tema postane spamerska i dodje do svadje,problema tema ce biti odmah zakljucana!
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Iceland_girl ::Deliverance ali sa ovim licima na vlascu..definitivno od toga nema nista..
Umesto da skupe snage i zajedno nesto postignu..oni ratuju medjusobno.
Deliverance ::Nazalost Kosovo je izgubljeno odavno...Naravno da sam za EU...Ulaskom u EU cemo biti koliko toliko priznatiji od strane drugih drzava jer je to vrlo mocna institucija.I ako se budemo prikazali u povoljnom svetlu i ne budemo GLUMILI KVAZI PATRIOTE mozda nam ga i vrate
Deliverance ::Nazalost Kosovo je izgubljeno odavno...Naravno da sam za EU...Ulaskom u EU cemo biti koliko toliko priznatiji od strane drugih drzava jer je to vrlo mocna institucija.I ako se budemo prikazali u povoljnom svetlu i ne budemo GLUMILI KVAZI PATRIOTE mozda nam ga i vrate
Deliverance ::pa pazi,moze kad tad da dodje do vracanja kosova...nikad ne reci nikad al kad je situacija u zemlji ovakva,nece nam ga vratiti nikako
Bas takoDeliverance ::Nazalost Kosovo je izgubljeno odavno...Naravno da sam za EU...Ulaskom u EU cemo biti koliko toliko priznatiji od strane drugih drzava jer je to vrlo mocna institucija.I ako se budemo prikazali u povoljnom svetlu i ne budemo GLUMILI KVAZI PATRIOTE mozda nam ga i vrate
Deliverance ::GLUMILI KVAZI PATRIOTE mozda nam ga i vrate
Iceland_girl ::Definitivno EU..
Kosovo odavno nije nase..kao sto je Krajina otpala.
Vreme je da Srbija krene napred..zasto bismo se vracali nazad po nemoguce..Vracanje Kosova bi bilo veliko gubljenje vremena..
Mada,mozemo se jedino diciti da je Kosovo uvek nase bilo i bice..al u srcu.
Akmed_mukovic ::Neznam kolka ja prava imam da komentariram ovu temu.
Ali iz sveg srca bih pozeljeo da serbia udje u EU.
Nebih da se prepirem vocka,ali kosovo je otpalo,na veliku zalost srbije.