Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Kosovo ili EU?
+18
Pucca
Luna
Prskavac
Plastic_girl
Akmed_mukovic
Splav-girl
Angel
~Dora~
Ikac&Njanja
Natsi
launchped
Ninaa
BlueFairy
smile_girl
butterfly-girl
Deliverance
bbabystorie
Piink.Ladyy
22 posters
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Kosovo ili EU?
slazem se ...
nisam zelela da dodajem jos da ne bi ispala neka rasprava, ili jos gore svadja ...
medju svim narodima ima onih pametnih i onih divljaka... nazalost kod nas to nekad ume da bude izrazenije... ali je to i veoma izrazeno i kod Albanaca (bez uvrede), nekad i previse
nisam zelela da dodajem jos da ne bi ispala neka rasprava, ili jos gore svadja ...
medju svim narodima ima onih pametnih i onih divljaka... nazalost kod nas to nekad ume da bude izrazenije... ali je to i veoma izrazeno i kod Albanaca (bez uvrede), nekad i previse
Znam,shvatila sam sta je htela reci..
ali ja i dalje ne pronalazim resenje da na svoj narod bacam ljagu,i pricam oni su ovakvi,oni su onakvi kad i sama pripadam toj ''vrsti'' naroda.. Mi zaista imamo bolesnike zesce u Srbiji,ali zasto to naglasavati?
Ceo svet je pun takvih,pa svaka drzava stiti svoje,kakav god da je,oni se u vecini medju sebe vole..a mi,ma kakvi!
ali ja i dalje ne pronalazim resenje da na svoj narod bacam ljagu,i pricam oni su ovakvi,oni su onakvi kad i sama pripadam toj ''vrsti'' naroda.. Mi zaista imamo bolesnike zesce u Srbiji,ali zasto to naglasavati?
Ceo svet je pun takvih,pa svaka drzava stiti svoje,kakav god da je,oni se u vecini medju sebe vole..a mi,ma kakvi!
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
ako budemo usli u EU zajebali smo se ko nista ... kosovo necemo dobiti nazad skoro ... ali ulazak u EU nikako....
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu