Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Amerika ili Rusija?
+13
Vojaaa
PFC_4ever
scared
Natsi
Maria93
Deliverance
dovLa_
Ninaa
BlueFairy
smile_girl
butterfly-girl
bbabystorie
Piink.Ladyy
17 posters
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 1 od 1
Amerika ili Rusija?
Nedavno je Srbija zapala u jedan veoma tezak odgovor.
Ko zna nesto vise o ovome,moze slobodno da napise..Ja ovako formalno sto sam procula.
Pitanje je sad,da li Srbija treba podrzati Ameriku? a pritom ce se zameriti Rusiji,ili da podrzi Rusiju,a da se zameri Americi?
Ko zna nesto vise o ovome,moze slobodno da napise..Ja ovako formalno sto sam procula.
Pitanje je sad,da li Srbija treba podrzati Ameriku? a pritom ce se zameriti Rusiji,ili da podrzi Rusiju,a da se zameri Americi?
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Re: Amerika ili Rusija?
Neznam nista o tome ali ja mislim da Srbija treba da podrzi samu sebe a ne da se oslanja na druge,da poslusa svoj narod....
bbabystorie je u pravu =) srbija treba da poslusa svoj narod i da rade kako narod hoce a ne kako neko u vladi hoce...
butterfly-girl- Veran forumu
- Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008
Ne wolim da se mesam u politiku...
ali se slazem sa bbabystorie
ali se slazem sa bbabystorie
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Amerika...
Nema nista od toga "Srbija treba da se osloni na sebe" jer sama ne moze skoro nista...
A Rusija samo moze da nas zaje*e... Nemam nameru da zivim u "Srbiji-ruskoj provinciji"...
Nema nista od toga "Srbija treba da se osloni na sebe" jer sama ne moze skoro nista...
A Rusija samo moze da nas zaje*e... Nemam nameru da zivim u "Srbiji-ruskoj provinciji"...
Ne volim ni ja da se mesam u politiku!
Ali slazem se sa bbabystorie
Ali slazem se sa bbabystorie
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
pinkiegirl ::Amerika...
nemoj to da govoris nikome...mozes samo da nastradas (reci to nekom bas, bas SRBINU koji te ne poznaje ima da te ubije od batina...)
tebe je neko, izgleda, dobro ***...
Amerikanci su nas i doveli "do prosjackog stapa"
Amerikanci su nam uzeli Kosovo, Amerikanci su nas bombardovali bez ikakvog razloga `99. Amerikanci podrzavaju siptare..koji ubijaju Srbe na Kosovu...
Amerikanci su jos mnogo toga...
A Rusi su em PRAVOSLAVCI...SLOVENI, sto znaci BRACA!!! I, takodje, su rekli da nece da povuku priznanje nezavisne J. Osetije dok Amerikanci ne povuku priznanje nezavisnog Kosova, sto znaci pomazu nam...
A i Rusi su 10x jaca sila od Amerikanaca samo sto se Rusi *****!!!
:DA sta kaze Rus?! Rus je jaci od Amerikanca!!!
Poslednji izmenio dovLa_ dana Pet Okt 17, 2008 12:07 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Rusi...Nisu ni oni oduvek bili cvecke,ali u svakom slucaju vise su nam se pokazali nego Ameri
rusi...
mada oni su nas po istoriji zeznuli u svakom ratu,ali bolje i to nego amerikanci
ti ljudi su glupi,msm o cemu pricamo kada oni ne znaju gde se nalazi npr.francuska,a da ih ne pitamo za neke manje drzave
mada oni su nas po istoriji zeznuli u svakom ratu,ali bolje i to nego amerikanci
ti ljudi su glupi,msm o cemu pricamo kada oni ne znaju gde se nalazi npr.francuska,a da ih ne pitamo za neke manje drzave
pola amerikanaca nema pojma da je srbija bila bombardovana od strane amerike...pola ne zna ni gde je srbija niti je culo za nju...to sam bas pre neki dan cuo...
dovLa_ ::
Amerikanci su nas i doveli "do prosjackog stapa"
Amerikanci su nam uzeli Kosovo, Amerikanci su nas bombardovali bez ikakvog razloga `99. Amerikanci podrzavaju siptare..koji ubijaju Srbe na Kosovu...
Amerikanci su jos mnogo toga...
A Rusi su em PRAVOSLAVCI...SLOVENI, sto znaci BRACA!!! I, takodje, su rekli da nece da povuku priznanje nezavisne J. Osetije dok Amerikanci ne povuku priznanje nezavisnog Kosova, sto znaci pomazu nam...
A i Rusi su 10x jaca sila od Amerikanaca samo sto se Rusi *****!!!:D
Slazem se...
Mis'im,ameri samo pokusavaju da se pokazu kao savrsena drzava,sa savrsenim porodicama,kucama,skolama...A ustvari su samo otpad od drushtva koji je iz evrope presao na americki kontinent kad je amerika otkrivena...
A rusi su CAREVI!!!To nekazem samo zato sto mi je baba ruskinja,a otac polu rus,nego zato sto to stvarno i jeste istina...Oni, od svih drzava na svetu najvise podrzavaju nasu drzavu!!!
Natsi- Super aktivan clan
- Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008
Amerika
scared- Aktivan clan
- Broj poruka : 194
Datum upisa : 27.10.2008
braca Rusi! Ista vera, uvek su nam izlazili u susret, nisu cvecke, ali u svakom slucaju bolje Rusi nego ameri.
PFC_4ever- Novi član
- Broj poruka : 24
Godina : 34
Datum upisa : 02.11.2008
Ja sam za Rusiju...
Ameri nikako!
Ali nisu ni Rusi neke cvecke...Znaju i oni nekada da nas podreze a ne potpisu to....
Ameri nikako!
Ali nisu ni Rusi neke cvecke...Znaju i oni nekada da nas podreze a ne potpisu to....
Vojaaa- Aktivan clan
- Broj poruka : 134
Godina : 30
Datum upisa : 01.11.2008
Ja mislim da treba da podrzi Rusiju,braca Rusi su nas uvek podrzavali
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009
Ja sam za Ruse,posto su mi Amerikanci sacuvaj Boze,glupi,debeli i odvratni
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
ali trt..zavrnuse Rusi ventil od gasa..
e kud sad?
e kud sad?
E da,i to a i ako ste primetili kroz istoriju zeznuli su nas u svakom ratu...Ali su mi ipak bolji od ovih slepaca
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
Nazalost,u svakom smislu i u svakoj situaciji su oni nas zaj..
e pogledajte ovo ..
Na hrvatskom programu (slucajno ga hvatam jer komsija ima total tv) .. imam onaj HBO comedy i sl .. kada je bozic..oni kazu ''SRECAN BOZIC narode'' ..ili tako..
a mi slepci ''svim verenicima koji slave taj i taj bozic sa srecom'' itd..koji smo mi degeni..da se nebi madjari,hrvati ili ostala bagra uvredila?
e pogledajte ovo ..
Na hrvatskom programu (slucajno ga hvatam jer komsija ima total tv) .. imam onaj HBO comedy i sl .. kada je bozic..oni kazu ''SRECAN BOZIC narode'' ..ili tako..
a mi slepci ''svim verenicima koji slave taj i taj bozic sa srecom'' itd..koji smo mi degeni..da se nebi madjari,hrvati ili ostala bagra uvredila?
Ja licno wise wolim Ameriku...Msm realno,da li biste woleli da ziwite u New Yorku ili u Moskiwi ?
Rusi su nawodna nasa braca a ajde neka mi neko nawede jedan jedini put da su nam pomogli? nema....
Rusi su nawodna nasa braca a ajde neka mi neko nawede jedan jedini put da su nam pomogli? nema....
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Rusija,Amerika.Isto S***e samo drugo pakovanje,nikakve razlike
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009
JU,JU ,JU...Kakwo pitanje,ajme!!!