Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Da li prihvatate negativne komentare?
+6
butterfly-girl
Deliverance
bbabystorie
Lollipop
Piink.Ladyy
Angel
10 posters
FUN :: Nauka :: Psihologija
Strana 1 od 1
Da li prihvatate negativne komentare?
Sigurno imate neke negativne komentare, od strane vasih prijatelja, vasih bliznih itd...
Kako ih prihvatate?.... da li pokusavate da se promenite ako vidite da su u pravu? i da li uopste pitate sebe da li su u pravu???
Kako ih prihvatate?.... da li pokusavate da se promenite ako vidite da su u pravu? i da li uopste pitate sebe da li su u pravu???
Re: Da li prihvatate negativne komentare?
Na negativne komentare ne marim nimalo.
Baš me briga ,kome se ne sviđam nemora me ni gledati.
Ali na savete,recimo na spoljašni izgled,to makar uzmem u razmatranje
Baš me briga ,kome se ne sviđam nemora me ni gledati.
Ali na savete,recimo na spoljašni izgled,to makar uzmem u razmatranje
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Pokusam da procenim,da li je prijatelj iskren ili-ljubomoran.
Ako je to neko ko je ljubomoran naravno da se necu opterecivati sa tim.
A ako je opet neko ko mi kaze iskreno (jer to i jeste vazna stvar u prijateljstvu i nace-biti iskren) onda razmislim shvatim da je u pravu i pokusam da promenim. Znaci on mi samo da predlog i ja onda poradim na tome. Ali to se odmah vidi. Jer meni nece najbolji drug reci: 'Ej daj sredi tu kosu malo pazi na sta ti lici'... (Dajem primer). Nego neko ko je ljubomoran. A posto ja znam da je moja kosa super ne marim.
Ako je to neko ko je ljubomoran naravno da se necu opterecivati sa tim.
A ako je opet neko ko mi kaze iskreno (jer to i jeste vazna stvar u prijateljstvu i nace-biti iskren) onda razmislim shvatim da je u pravu i pokusam da promenim. Znaci on mi samo da predlog i ja onda poradim na tome. Ali to se odmah vidi. Jer meni nece najbolji drug reci: 'Ej daj sredi tu kosu malo pazi na sta ti lici'... (Dajem primer). Nego neko ko je ljubomoran. A posto ja znam da je moja kosa super ne marim.
Klimnem glavom a posle se sama sa sobom zamislim da li imaju pravo za to sto su rekli,ako skontam da nisu bili u pravu,ja i dalje radim po svome
negativan komentar u najvecem broju slucajeva shvatim kao uslugu,a ne kao uvredu,sve zavisi ko mi ga je uputio...i naravno,trudim se da ono sto su mi zamerili promenim ili,ako nista drugo,ne isticem.
Poslednji izmenio Deliverance dana Čet Avg 21, 2008 1:43 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
pa sad...zavisi,ako mi npr neko iz porodice ili tako slicno da neki negativan komentar onda pokusam da promenim to,ako drug ili drugarica mi kazu nesto ili neka osoba onda ne mislim na to,posto to nije onda pravo prijateljstvo,pravi prijatelj nece ti dati neki los negativan komentar,ja bar tako mislim =) a uostalom bas me briga sta drugi misle o mene bitno mi je samo sta moji najblizi misle...a za druge ma ko ih je*E :D
butterfly-girl- Veran forumu
- Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008
Deliverance ::negativan komentar u najvecem broju slucajeva shvatim kao uslugu,a ne kao uvredu,sve zavisi ko mi ga ja uputio...i naravno,trudim se da ono sto su mi zamerili promenim ili,ako nista drugo,ne isticem.
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Ne mislim puno da negativne komentare!
Ali normalno ako mi neko iz porodice ili neka jako bliska osoba kaze nesto u negativnom smislu, pokusam to da popravim,ako su stvarno u pravo;)
Ali normalno ako mi neko iz porodice ili neka jako bliska osoba kaze nesto u negativnom smislu, pokusam to da popravim,ako su stvarno u pravo;)
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Nisam narcis ..
negativne komentare primam.. ukoliko zaista imaju razlog tako nesto da dobace..
jer bas nije realno da 20 osoba u drustvu govori jedno,a 1 osoba nesto levo ..hm.
negativne komentare primam.. ukoliko zaista imaju razlog tako nesto da dobace..
jer bas nije realno da 20 osoba u drustvu govori jedno,a 1 osoba nesto levo ..hm.
Luna- Aktivan clan
- Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008
ma ja to primam uvek.....desi se da mi kazhu neshto...ja uvek odgovaram mrtva 'ladna....
boli mene shta oni misle....i sve shto mi kazhu negativno....ja potvrdjujem XD
boli mene shta oni misle....i sve shto mi kazhu negativno....ja potvrdjujem XD
scared- Aktivan clan
- Broj poruka : 194
Godina : 29
Datum upisa : 27.10.2008
FUN :: Nauka :: Psihologija
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu