| Iwana Banfic | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:03 pm | |
| Otisak Prsta
Ko' tebe nikoga nisam voljela toliko srece i hrabri se plaše, a ja sam bacila svijet na koljena zemlja se tresla od ljubavi naše
I sad budiš me bez prava da se branim I kad pola zemlje spava ja razmišljam o tebi, a svoje tajne odajem samo sebi
I kome da se vratim, nemam gde od tebe oci dalje ne vide zbog svega što je bilo - neopisivo ja umirem, a ne postoji lek, tvoj otisak prsta zauvijek je ostao na meni - neizbrisivo
Tvoje srce u tren zaboravi a tijelo žene do kraja se daje za tako malo tvoje ljubavi koliko dugo zaborav traje
Da sad budiš me bez prava da se branim i kad pola zemlje spava ja razmišljam o tebi, a svoje tajne odajem samo sebi
I kome da se vratim, nemam gde od tebe oci dalje , ne vide zbog svega što je bilo - neopisivo ja umirem, a ne postoji lek, tvoj otisak prsta zauvek je ostao na meni – neizbrisivo | |
|
| |
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:03 pm | |
| Sad Je Kasno
Saj mi samo malo volje da te prebolim, lose je da nema gore kad te izgubim, daj mi samo malo volje mozda bi mi bilo bolje samo da mi nije najgore
Sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te Sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas
Daj mi samo malo snage da se uspravim meni tako malo fali pa da poludim daj mi samo malo volje mozda bi mi bilo bolje samo da mi nije najgore
Sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas
Sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas | |
|
| |
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:03 pm | |
| Navodno (duet Hari Mata Hari)
Da te s nekom drugom vidjaju potajno, potajno pored nje izgledas potpuno zaljubljeno, zaljubljeno
Da me vise ne volis beskrajno, beskrajno da me vise ne volis navodno, navodno
Za me srce si zatvorila odavno, odavno prve ljubavi mi davala premalo za me premalo
Da me vise ne volis beskrajno, beskrajno da me vise ne volis navodno, navodno
Zar me vise ne volis navodno, navodno
Ljubavi si uvijek imao dovoljno, za me premalo uz mene drugu nisi nikada trebao, trazio
Kad me vise ne volis beskrajno, beskrajno kad me vise ne volis navodno, navodno | |
|
| |
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:04 pm | |
| Trazi me po zvijezdama
Kad ti odem ja kad se svijetla pogase kad ti druga zapjeva pravi se da ne cujes
Kad ti odem ja kad se spuste zavjese kad nemiri dodju budi hrabar, ne daj se
Trazi me po zvijezdama hodnicima nebeskim trazi me u pjesmama neko ce ih pjevati
Trazi me u snovima onim cistim djecijim samo nemoj poc' u raj tamo me ne cekaj
Kad ti odem ja kad se svijetla pogase kad ti druga zapjeva pravi se da ne cujes
Kad ti odem ja kad se spuste zavjese kad nemiri dodju budi hrabar, ne daj se | |
|
| |
| Kao cvijet iz kamena
Gdje sam bila, rijetki samo uspiju se vratiti sto me tako vuklo tamo nije lako shvatiti
Nema puno ljudi koji greske mogu priznati kad se ruse snovi tvoji nije lako ostati
Sad trebam vremena da se vratim ljudima da snove rasute gledam drugim ocima
Sad trebam vremena kao cvijet iz kamena da sanjam iz nova snove najljepse
I za prasine i dima novi dan prepoznajem svijet ljepsu stranu ima sebi vijerna ostajem
Nema puno ljudi koji greske mogu priznati kad se ruse snovi tvoji nije lako ostati | |
|
| |
| Bila bi ti sve
Kad bi tvoja ljubav bila kao most, ja bih tebi ujek bila stalni gost,
kad bi tvoja ljubav kao kaput bila, ja bi se i ljeti njime pokrila..
Bila bi ti sve, bila bi ti sve, sve što poželiš samo da me zavoliš, bila bi ti sve, ja bila bi ti sve, sve što zatražiš samo da me potražiš..
Kad bi tvoja ljubav kao kavez bila, ja slobode nikad ne bih poželila..
Bila bi ti sve, bila bi ti sve, sve što poželiš samo da me zavoliš, bila bi ti sve, ja bila bi ti sve, sve što zatražiš samo da me potražiš.. | |
|
| |
| Kad se sklope kazaljke
Dani su kad polja kose miris zita posvuda je cure prsten nose jedna se ne udaje.
Mjesecino zlato prospi i rastjeraj oblake jos se molim Gospi da ti cujem korake.
Ref. Kad se sklope kazaljke sat nek' pukne napola to je znak da voli te jos dusa moja.
Kad se sklope kazaljke sat nek' pukne napola to je samo znak da ja ostajem tvoja.
Rekao si voljet' je lako i mene i Slavoniju a godine ce kako srca se ne spominju. | |
|
| |
| To je vrijedilo cekati (duet Toni Cetinski)
U zivot kunem se krivi ljudi su mucili moje tijelo a ovaj osmijeh na mom licu to je tvojih ruku djelo
U kutu stol za dvoje na rubu srece suza je pala tvoja ruka preko moje kisa je zauvijek stala
Nebo su pokrile zvijezde sjajne a tajne su prestale biti tajne to je vrijedilo cekati i svaki dodir tvoj nema cijenu od tuzne si stvorio sretnu zenu to je vrijedilo cekati
Sto ako ne budem tebe vrijedna ili sreca nas ne zeli prava ljubav je samo jedna tebe trazim zivot cijeli | |
|
| |
| Ljubav na prvi i poslednji pogled
Ne ljubi me vise kasno je sve do bola stiscem znojan dlan i priznajem da vise nisam sretna
Niti dan sa tobom sve grijehe pred Bogom, oprosti mi sto ne volim kao i ti ne mogu silom do ljubavi
Obrisi suze i kreni neka te druga skloni od kise ne trazi ljubav u meni pronadji nekog ko vrijedi vise
I ne vjeruj mi nikad jer danas trajem a sutra kopnim kao led rodjena za ljubav na prvi i posljednji pogled
Nek usne me tvoje sad ne mole jer nista nije sveto ljudima kad ne vole, ne trazi od mene
Da vatru sad stvorim sa rukama golim, oprosti mi sto ne volim kao i ti ne mogu silom do ljubavi | |
|
| |
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:05 pm | |
| Ljubav to si ti
Ti dizes me od zemlje sve do neba i radjam se u tvojim suzama sada znam da samo tebe trebam moj zivot je u tvojim rukama
Ref. Ja vjerujem, dogodilo se cudo i jaca sam jer uz mene si ti dok nekome sve ovo zvuci ludo ja vjerujem da ljubav to si ti
Ti dizes me od zemlje sve do neba moja dusa dugo tebe zna meni samo tvoja ljubav treba moj zivot je u tvojim rukama. | |
|
| |
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:05 pm | |
| LAV U SRCU
Noc u meni sva mirise a ti ko dogledas skidam crnu cipku pred tobom da se predam.
Zarobljen si sa mnom ni moja dusa ne da da odes igra tijelo ko na vjetru svijece plam.
Ref. Daj, ostani tu nocas sa mnom lav u srcu naglo me vuce o sebi priznacu ti samo nedostaju mi usne vruce.
Ko dama cast ti nudim da cednost moju ljubis daj, ostani tu nocas sa mnom oboje smo samo ljudi.
Noc u meni sva mirise a ti ko dogledas pa, palim cigaretu osjecam da me trebas.
Ulazis pod kozu ja nikog nemam osim tebe sad ti ljubav nije vrijedna cekanja. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:39 pm | |
| Ivana Banfic - Bila bi ti sve Kad bi tvoja ljubav bila kao most ja bih tebi uvijek bila stalni gost kad bi tvoja ljubav kao kaput bila ja bih se i ljeti njime pokrila bila bi ti sve, bila bi ti sve sve sto pozelis samo da me zavolis bila bi ti sve,ja bila bi ti sve sve sto zatrazis,samo da me potrazis kad bi tvoja ljibav kao kavez bila ja slobode nikad ne bih pozelila bila bi ti sve, bila bi ti sve sve sto pozelis samo da me zavolis bila bi ti sve,ja bila bi ti sve sve sto zatrazis,samo da me potrazis | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:39 pm | |
| Ivana Banfic - I opet sama Sve je bilo isto od samoga pocetka izmedju vas dvoje razlike k'o da nema dira tvojim prstima, gleda hladnim ocima bas je isti kao ti i on me ostavlja sanjala sam cesto snove o romansi nadala se samo nekoj drugoj sansi i da necu morati opet sve prozivjeti ali kao ti on sad odlazi i opet sama sporo hodam ulicama grada tvog ti si pocetak i kraj zivota mog i opet sama hrabro moram krenuti od nicega do nekog drugog tebi slicnoga sanjala sam cesto snove o romansi nadala se samo nekoj drugoj sansi i da necu morati opet sve prozivjeti ali kao ti on sad odlazi i opet sama sporo hodam ulicama grada tvog ti si pocetak i kraj zivota mog i opet sama hrabro moram krenuti od nicega do nekog drugog tebi slicnoga | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:40 pm | |
| Ivana Banfic - Ja nikad necu znat' jos jedan bez tebe prodje dan hladan sivi ocean kao uklet jedrenjak tonem u mrak svaku poru na zidu znam jos jednu ranu zasivam al ima razloga sve je to od Boga sve je to sudbina sto si me mazio kad si me zgazio sto si me ljubio kad si me ubio ja nikad necu znat' grad ni sat ni kojim stazama sam otisla a zaklela bih se u sve sto imam da te nisam jos preboljela svaku poru na zidu znam jos jednu ranu zasivam al ima razloga sve je to od Boga sve je to sudbina sto si me mazio kad si me zgazio sto si me ljubio kad si me ubio ja nikad necu znat' grad ni sat ni kojim stazama sam otisla a zaklela bih se u sve sto imam da te nisam jos preboljela | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:40 pm | |
| Ivana Banfic - Kad ti kažem, mali Dani se vreli ugase a more prekriju zvijezde i riječi ništa ne znače kad nisi tu kraj mene Idem za Zagreb, za Rijeku, za Osijek, u-u jer tamo si negdje, a boli me tu kad ljubav te nađe ti čvrsto se primi za nju Kad ti kažem, mali moj bolje ti je sa mnom ne, nema sumnje u to kad mi kažeš i kad mi lažeš zvuči dobro, al meni nije dovoljno Mislio si lako ćeš ti uvijek uzmeš al' ne daješ znam da ti nije prvi put da snove nekome ukradeš | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:41 pm | |
| Ivana Banfic - Koljena U sobi punoj dima predstavljas me svima Ja sam izvan sebe kako pobjeci od tebe Ja trebam drugoga ja trebam jacega a ne mlakonju kao tebe rogonju Jer dok si pricao da sam tvoja voljena ja sam ga ispod stola dirala Jer dok si pricao da sam tvoja voljena ja sam ga ispod stola bi ba pa ra bi ba... Dok na plazu stize zora izlazim iz mora Niti se ne trudim mokra da te budim Ja trebam drugoga ja trebam jacega a ne mlakonju kao tebe rogonju Jer dok si pricao da sam tvoja voljena ja sam ga ispod stola dirala Jer dok si pricao da sam tvoja voljena ja sam ga ispod stola bi ba pa ra bi ba... 2x Jer dok si pricao da sam tvoja voljena ja sam ga ispod stola dirala Jer dok si pricao da sam tvoja voljena ja sam ga ispod stola dirala za koljena | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Mogla sam te... Poslije nekih rijeci nema povratka i ne trazi izgovor nisi vise onaj stari kasno je za jos jedan razgovor na mom licu davno nema osmijeha odavno ja ne placem srce se zaledilo k'o titanik odavno svejedno je mogla sam te sto put izdati svima reci da te ne volim da sve ove godine sve jeseni i sve zime sama bez tebe poslije nekih rijeci nema povratka i ne trazi izgovor nisi vise onaj stari kasno je za jos jedan razgovor mogla sam te sto put izdati svima reci da te ne volim da sve ove godine sve jeseni i sve zime sama bez tebe da sve ove godine sve jeseni i sve zime sama bez tebe davno nema osmijeha odavno ja ne placem srce se zaledilo k'o titanik odavno svejedno je | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Navodno (Ivana Banfic & Hari Mata Hari) Da te s nekom drugom vidjaju – potajno, potajno pored nje izgledaš potpuno – zaljubljeno, zaljubljeno da me više ne voliš – beskrajno, beskrajno da me više ne voliš – navodno, navodno Za me srce si zatvorila – odavno, odavno prve ljubavi mi davala – premalo, za me premalo da me više ne voliš – beskrajno, beskrajno da me više ne voliš – navodno, navodno Zar me više ne voliš - navodno, navodno Ljubavi si uvijek imao – dovoljno, za me premalo uza mene drugu nisi nikada – trebao, tražio kad me više ne voliš – beskrajno, beskrajno kad me više ne voliš – navodno, navodno | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Nedodirljiva Za najgore u sebi pobrine se plima, more nije nikad znalo griješiti, samo nam je čudo sad potrebno svima, tu pamet ništa ne bi znala riješiti. Prevare i laži, i nikad dosta toga, a postojil' bar neko jači i od svih? Ja dobro znam da nisam baš prva do Boga, ali još sam uvijek za svakoga od njih REF. Nedodirljiva, život nije ravan, možda nemam sve što želim, ali barem mirno spavam; ja sam nedodirljiva, a krivi nek' se boje, jer sporo, ali ipak dođe sve na svoje... i za sto godina! Bez pravde je život zatvor na slobodi, naivni se čude svojim mukama, a riječi se tope k'o pjena na vodi, loši drže konce u svojim rukama. Prevare i laži, i nikad dosta toga, a postojil' bar neko jači i od svih? Ja dobro znam da nisam baš prva do Boga, ali još sam uvijek za svakoga od njih REF. Nedodirljiva; život nije ravan, možda nemam sve što želim, ali barem mirno spavam; ja sam nedodirljiva, a krivi nek' se boje, jer sporo, ali ipak dođe sve na svoje... i za sto godina! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:42 pm | |
| Ivana Banfic - Ničija žena Sitno je tlo na kojem stojim dati se onom koji ništa ne traži, nositi križ na leđima svojim, a sve to zbog čega? Sa jutrom na licu izbije stid od tuđih imena i tijela, između nas ja podižem zid da me štiti od svega; a sve to kratko traje, pa opet krene po zlu, i teško je biti iznad toga kad nisi tu... REF. Ja sam ničija žena i da u bijelom pređem prag jednom, takva ljubav se ne ponavlja često; i tiho kao sjena opet pratim stari trag, ali grom ne udara dvaput u isto mjesto; ja sam ničija žena... Takvi k'o ja odustanu prvi, u meni ljubav raste dok padam; dobiti sve bez kapi krvi, pa čemu se nadam? Sa jutrom na licu izbije stid od tuđih imena i tijela, između nas ja podižem zid da me štiti od svega; a sve to kratko traje, pa opet krene po zlu, i teško je biti iznad toga kad nisi tu... REF. Ja sam ničija žena i da u bijelom pređem prag jednom, takva ljubav se ne ponavlja često; i tiho kao sjena opet pratim stari trag, ali grom ne udara dvaput u isto mjesto; ja sam ničija žena... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Predaleko Umrijet ću do zore Sad znam Zašto ćutiš Cjele noći negovoriš Sad znam Ljubav je svijeća Malo gori pa izgori Predaleko Me lude misli nose Predaleko Od tvoje crne kose Svijet je mali srešćemo se Ali voljeti Nećemo se Jel istina ono što pričaju Da te s drugom u mraku viđaju Jel istina ono što govore Umrijet ću do zore Jel istina ono što pričaju Da te s drugom u mraku viđaju Jel istina ono što govore Umrijet ću do zore Ko je taj (Ko je taj) Samo pokaži Ja sam luđak Spremna na sve Ko je taj (Ko je taj) Da je draži Umrijet ću od ljubomore Predaleko me lude misli nose Predaleko od tvoje crne kose Svijet je mali srešćemo se Ali voljeti Nećemo se Jel istina ono što pričaju Da te s drugom u mraku viđaju Jel istina ono što govore Umrijet ću do zore Jel istina ono što pričaju Da te s drugom u mraku viđaju Jel istina ono što govore Umrijet ću do zore Predaleko me lude misli nose Predaleko od tvoje crne kose Svijet je mali srešćemo se Ali voljeti Nećemo se Jel istina ono što pričaju Da te s drugom u mraku viđaju Jel istina ono što govore Umrijet ću do zore Jel istina ono što pričaju Da te s drugom u mraku viđaju Jel istina ono što govore Umrijet ću do zore | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Sad je kasno daj mi samo malo volje da te prebolim lose je da nema gore kad te izgubim daj mi samo malo volje mozda bi mi bilo bolje samo da mi nije najgore sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas daj mi samo malo snage da se uspravim meni tako malo fali pa da poludim daj mi samo malo volje mozda bi mi bilo bolje samo da mi nije najgore sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas sad je kasno,kasno za sve nema srece jer nema mi te sad je kasno da nadem spas nema lijeka jer nema ni nas | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:43 pm | |
| Ivana Banfic - Trazi me po zvijezdama Kad ti odem ja Kad se svjetla pogase Kad ti druga zapjeva Pravi se da necujes Kad ti odem ja Kad se spuste zavjese Kad nemiri dodju Budi hrabar nedaj se Trazi me po zvijezdama Hodnicima nebeskim Trazi me u pjesmama Neko ce ih pjevati Trazi me u snovima Onim cistim djecijim Samo nemoj poc u raj Da mome necekaj | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Trn u oku Nije mi do suza al' se nekad mora plakati moja prva bora ti ces cijeli zivot ostati ubijas,a znas ni dana ja nemam vise poljubac za kraj ne treba mi znaj Ti si trn u oku sto me boli, sto mi smeta zivjeti ovako to bi tvarno bilo steta kako god se okrene nisi ti za mene idi, tako je to kad se vise ne volimo Sjeticu se nekad jednom kad od tebe ozdravim kad ti pruzim ruku kao prijatelja pozdravim ubijas,a znas ni dana ja nemam vise poljubac za kraj ne treba mi znaj Ti si trn u oku sto me boli, sto mi smeta zivjeti ovako to bi tvarno bilo steta kako god se okrene nisi ti za mene idi, tako je to kad se vise ne volimo | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Ivana Banfic - Vjerujem Vjerujem u ljude i zemlju što se vrti Vjerujem u Boga i život poslije smrti Ja vjerujem u bajke da stvari budu gore Vjerujem da kreme uklanjaju bore Ja vjerujem u skupe stvari milione I da neke žene vole silikone Ja vjerujem da Bog svima grijehe prašta Ja vjerujem u sve , vjerujem u svašta Ali ne vjerujem tebi ti si čovjek što je bolji pred svima a kupi sve u sebi pa onda nestane u oblaku dima bez jedne riječi , bez da mi kaže bilo što , bilo kad ili gdje ja i onako vjerujem u sve Ja vjerujem u snove ne u sudbinu iz dlana I da nam je sreća svima Bogom dana Vjerujem u dodir , poglede i riječi Vjerujem da ljubav svaku ranu lijeći Vjerujem u glupe i nepotrebne stvari Vjerujem da novac dobre ljude kvari Vjerujem da Bog svima grijehe prašta Ja vjerujem u sve , vjerujem u svašta Ali ne vjerujem tebi ti si čovjek što je bolji pred Svima a kupi sve u sebi pa onda nestane u oblaku dima bez jedne riječi , bez da mi kaže bilo što , bilo kad ili gdje ja i onako vjerujem u sve SOLO , REF 1X | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Iwana Banfic | |
| |
|
| |
| Iwana Banfic | |
|