smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:44 pm | |
| Ivana Banfic - Zena 90-ih Daj mi snagu koju vjetar nosi da u sebe upijem i noci i dan sto prolaze ko jedno kad ih budna prespavam da znam, ja sam ta koja u tebi nesto dira sto zelim dobijem uz mene nikad neces imat mira neka te nikad ne slome kad o meni govore sto god ti kazu briga me ma pusti price ja sam zena 90-ih upiru u mene prstom svaki dan ja sam zena 90-ih nikada od pogleda se ne skrivam biram jedini pravi put kada dajem,dajem sve ja sam zena 90- ih priznaj takvu volis me | |
|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Iwana Banfic Čet Avg 21, 2008 5:44 pm | |
| Ivana Banfic - Zena zna Sa usana tvojih Med i mlijeko toče se Ni prva ni zadnja Tu sam da sve popijem Tvoj me jedan pogled U tvoje oči presječe Oči kocke leda Dušu tvoju mi otkrile Nije meni žao Što bez tebe samujem I što moje tijelo Ne zna tuđe dodire Već mi žao godina Što sam na te trošila Slušaj me dušo Ovo je bila posljednja Žena zna kad je voljena Žena zna kad je prevarena Žena zna kad je voljena Žena zna Ni sva tvoja milovanja nisu dovoljna Jer žena zna | |
|