Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Sta nikada necete zaboraviti iz skolskih dana?
+12
_RePeRkA
SEPULTURA
Gossip girl
Darrko-
~Fairy Annie~
smile_girl
Ninaa
Ikac&Njanja
Angelsmiledoll
Deliverance
Lollipop
bbabystorie
16 posters
FUN :: Drustvo :: Tinejdzerski kutak
Strana 1 od 1
Sta nikada necete zaboraviti iz skolskih dana?
Koji će vam detalj najviše ostati u sjećanju iz školskog doba?
Tko će vam zauvijek ostati drag i koga nikada nećete zaboraviti
Tko će vam zauvijek ostati drag i koga nikada nećete zaboraviti
Re: Sta nikada necete zaboraviti iz skolskih dana?
Nikada necu zaboraviti kada se nastavnici fizike pokvario slic koji je bio pa skoro pola suknje i kada su joj ispale svilene gace.
A osoba koja ce mi zauvek ostati draga je moja Nina. Najbolja drugarica. I jos par osoba.
A osoba koja ce mi zauvek ostati draga je moja Nina. Najbolja drugarica. I jos par osoba.
nikada necu zaboraviti divne trenutke sa rekreativnih nastava:
1.u trecem razredu,kad smo upadali ortakinji u wc dok se tusirala
2.u cetvrtom razredu,kad smo se tukli jastucima i kad je ucitelj pao s kreveta
trenutke sa exkurzija:
1.u sestom razredu,kad smo bacali banane sa terase i kad umalo nismo ispogadjali ptice
2.u sedmom razredu,kad je dragana pala sa prozora(sa unutrasnje strane)
3.u osmom razredu,kad smo se nalili guaranom pomesanom sa jakobsom pa kad smo postali hiperaktivni...kad je razredna usla u sobu,zatekla nas stondirane,sa palicama i kad je izula marka(u tom trenutku smo se svi komirali zbog opojnog mirisa njegovih gigantskih stopala...)
nikad necu zaboraviti dan kad smo se prskali u kabinetu biologije i kad je tetkica popizdela i rekla kako vise nece da cisti nasa sranja
nikad necu zaboraviti kad smo za vreme proslave nove godine provalili u kotlarnicu,pa su nas jurile zamenica direktora i glavna tetkica
nikad necu zaboraviti dragu razrednu i dobro staro osmo cetiri...
1.u trecem razredu,kad smo upadali ortakinji u wc dok se tusirala
2.u cetvrtom razredu,kad smo se tukli jastucima i kad je ucitelj pao s kreveta
trenutke sa exkurzija:
1.u sestom razredu,kad smo bacali banane sa terase i kad umalo nismo ispogadjali ptice
2.u sedmom razredu,kad je dragana pala sa prozora(sa unutrasnje strane)
3.u osmom razredu,kad smo se nalili guaranom pomesanom sa jakobsom pa kad smo postali hiperaktivni...kad je razredna usla u sobu,zatekla nas stondirane,sa palicama i kad je izula marka(u tom trenutku smo se svi komirali zbog opojnog mirisa njegovih gigantskih stopala...)
nikad necu zaboraviti dan kad smo se prskali u kabinetu biologije i kad je tetkica popizdela i rekla kako vise nece da cisti nasa sranja
nikad necu zaboraviti kad smo za vreme proslave nove godine provalili u kotlarnicu,pa su nas jurile zamenica direktora i glavna tetkica
nikad necu zaboraviti dragu razrednu i dobro staro osmo cetiri...
Nikad necu zaboraviti rekreativnu u Vrnjackoj banji,bila je nekako decije zabavna u drugom razredu
Uciteljicu Tanju...najbolje bice koje postoji na ovom svetu...jedna divna devojka tj zena skoro se udala...i dan danas odem da je obidjem ...na kraju cetvrtog razreda je na nas oprostajni poklon zaplakala i odrzala tako lep 'govor'..ehh to stvarno nikad necu zaboraviti bas je potresno
Exkurziju u osmom razredu u Herceg Novom...bas je bilo divno...ukljucujuci neke sitnice od tam' kad je drugarica uzela dodatnu porciju sladoleda tj maznula a razredna je nije videla i videvsi to druga drugarica je posla ka kolicima i tek ce ti razredna iza nje:" Taaaaanjaaaa sta radis to?!!!" znaci devojka je drhtala a mi se iskidali ...Isli smo na Zanjice tad secam se i vecina je skakala sa brodica
A razrednu ne mogu da zaboravim ni da hocu jer zivi u mom kraju
Svasta necu zaboraviti,zaista ima mnogo detalja
Uciteljicu Tanju...najbolje bice koje postoji na ovom svetu...jedna divna devojka tj zena skoro se udala...i dan danas odem da je obidjem ...na kraju cetvrtog razreda je na nas oprostajni poklon zaplakala i odrzala tako lep 'govor'..ehh to stvarno nikad necu zaboraviti bas je potresno
Exkurziju u osmom razredu u Herceg Novom...bas je bilo divno...ukljucujuci neke sitnice od tam' kad je drugarica uzela dodatnu porciju sladoleda tj maznula a razredna je nije videla i videvsi to druga drugarica je posla ka kolicima i tek ce ti razredna iza nje:" Taaaaanjaaaa sta radis to?!!!" znaci devojka je drhtala a mi se iskidali ...Isli smo na Zanjice tad secam se i vecina je skakala sa brodica
A razrednu ne mogu da zaboravim ni da hocu jer zivi u mom kraju
Svasta necu zaboraviti,zaista ima mnogo detalja
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
nikad necu zaboraviti gluposti koje smo pravili u skoli, teranje inata nastavnicima, prskanje u ucionici i kasnije u skolskom.... makar smo u tome bili uvek slozni....
a nikad necu zaboraviti 6. i pocetak 7. razreda... najgori dani u skoli.. kad sam bila na meti jednog idiota iz mog odeljenja koji je znao da se izivljava samo nad nama slabijima.... za sta je moju razrednu bolelo d*** a ja tad nisma bila bas toliko prgava kao sada
a nikad necu zaboraviti 6. i pocetak 7. razreda... najgori dani u skoli.. kad sam bila na meti jednog idiota iz mog odeljenja koji je znao da se izivljava samo nad nama slabijima.... za sta je moju razrednu bolelo d*** a ja tad nisma bila bas toliko prgava kao sada
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Celu proslu skolsku godinu:D
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Nikada necu zaboraviti staro VIII/1 !Najludje i najblesavije skolske dane.
I naravno eskurzije.
I naravno eskurzije.
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Pa nikada necu zaboraviti swe owe razrede koje sam prosla od 1. do 5. sada sam u 6. i vec prwi dan smo izvaljiwali gluuupooosti koje nikada necu zaboraviti....
~Fairy Annie~- Aktivan clan
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 01.09.2008
One forice ''prosledi dalje'' sa papiricima..pa gadjanje perecama na ekskurzijama..
bisere uchenika i nastawnika
bisere uchenika i nastawnika
Darrko-- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 31.08.2008
Moje drustvo iz osnovne skole koje sam skoro sve nasla na facebook-u i blo mi je drago sto smo se ponovo nasli,bar na ovaj nacin
drustwo...zezanje...exkurzije...zurke...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Paaaaaa:
1.Kad smo poneli luk,cvarke,meso i krastavce i gadjali se svim tim po ucionici
2.Satiranje od rakije pre casa i onda na cas onako ubijeni ko majke
3.Kad smo se gadjali stolicama i na kraju iz sve zakacili na zid
4.Kad sam se svetio profesorki (obozava cvece),svo cvece joj pobacao kroz prozor i unistio,napravio masakr i na kraju se neka glupaca javila da je ona to uradila
5.Moju zurku za moj rodj u skolu,celu noc se pustao metal i Riblja Corba
6.Gadjanje susednih odeljenja torbama nasim i njihovim
7.Kraj skole kad smo se svi sutirali i lesili s torbama,pola torbi se raspalo
1.Kad smo poneli luk,cvarke,meso i krastavce i gadjali se svim tim po ucionici
2.Satiranje od rakije pre casa i onda na cas onako ubijeni ko majke
3.Kad smo se gadjali stolicama i na kraju iz sve zakacili na zid
4.Kad sam se svetio profesorki (obozava cvece),svo cvece joj pobacao kroz prozor i unistio,napravio masakr i na kraju se neka glupaca javila da je ona to uradila
5.Moju zurku za moj rodj u skolu,celu noc se pustao metal i Riblja Corba
6.Gadjanje susednih odeljenja torbama nasim i njihovim
7.Kraj skole kad smo se svi sutirali i lesili s torbama,pola torbi se raspalo
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Moju najfrendicu Kaju. I sigurno neki dogadjaj ali ima jos mnogo vremena do kraja mog skolskog doba.
Nikada necu zaboraviti svoj razred,exkurzije,bleyu...
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Drustvo i gluposti koje smo pravili.....
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Godina : 30
Datum upisa : 15.01.2009
Ja nikad necu zaboraviti devojke iz mog odeljenja lepe, zgodne i vrlo sexy
MaUsEr- Aktivan clan
- Broj poruka : 135
Godina : 29
Datum upisa : 16.01.2009
Nikada necu zaboraviti slogu koja je vladala u mom razredu..
I kada smo bili proglaseni za najgori razred godine.. nikada se nismo medjusobno svadjali..bili smo slozni i uvek smo bodrili jedni druge ..na kraju kada nekome zafali ocena za prosek..svi zajedno smo urgijali kod tog nastavnika i uvek je popustio jer smo u vecini jaci ..
Desavale su se sitne svadjice..ali nije ni zabavno kad je sve monotono,lepo i bajno .. nikada necu zaboraviti nase decake.. koji su mi svaki od njih kao rodjeni brat .. a moje drugaricice.. ma mi smo svi kao brace i sestre..
I kada smo bili proglaseni za najgori razred godine.. nikada se nismo medjusobno svadjali..bili smo slozni i uvek smo bodrili jedni druge ..na kraju kada nekome zafali ocena za prosek..svi zajedno smo urgijali kod tog nastavnika i uvek je popustio jer smo u vecini jaci ..
Desavale su se sitne svadjice..ali nije ni zabavno kad je sve monotono,lepo i bajno .. nikada necu zaboraviti nase decake.. koji su mi svaki od njih kao rodjeni brat .. a moje drugaricice.. ma mi smo svi kao brace i sestre..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Similar topics
» Nikada ne bih...
» Vise nikada necu
» Tema dana..
» Vesti dana
» Sa koliko godina ste izgubili newinost?
» Vise nikada necu
» Tema dana..
» Vesti dana
» Sa koliko godina ste izgubili newinost?
FUN :: Drustvo :: Tinejdzerski kutak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu