Citam drame najcesce... Omiljeni romani su mi 'Devojka Sa Bisernom Mindjusom',Trejsi Sevalije i 'Dama S Kamelijama',Aleksandar Dima Sin...Oba romana su drame sa primesama ljubavnog...Ali nisu plitki,vec su zaista fantasticne price...
Kupoholicarka mi je dosad najbolji roman.. do nedavno,sve sto se cita,knjige,romani..ma sve..nisam podnosila..sada vec...dve debele knjige Hary Pottera sam procitala,i uveliko citam trecu..napredujem ..
Citala sam Tolkinovu trilogiju Gopodar Prstenova, Dar i Sigurnu luku Danijele Stil, Mir Jam-ine romane, neke... Mostove ogruga medison, prelepa knjiga...Orlovi rano lete, njih ne racunam samo kao skolsku lektiru, Sjecas li se Doli Bel.....
ah romani na cijelome svijetu nema bolje razonode i opustanja.... skoro sam citala "Orkanske visove" knjiga me odusevila.... kad vec ovo pisem da preporucim i ja neke: Sindi Seldon "Pakleni planovi" i "Gospodar igre", Sofi Kinsela "Bogom dana domacica"..... Voli li neko horor romane ili bar price? Ja ih obozavam moji najdrazi