Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Uzroci raspada SFRJ
5 posters
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 1 od 1
Uzroci raspada SFRJ
Svi znate o kojoj je zemlji reč. Neki su bili mali,neki nisu ni bili rodjeni ali smo svi citali i slusali o tome.Posledice su nam svima poznate a o uzrocima su različita mišljenja. Pa... raspalite
Re: Uzroci raspada SFRJ
koliko sam shvatila slovenija je prvo ushla u rat sa hrvatima...zatim smo se mi ko crne ovce umeshali,slovenci su izashli i tako nastade belaj...
Deliverance ::koliko sam shvatila slovenija je prvo ushla u rat sa hrvatima...zatim smo se mi ko crne ovce umeshali,slovenci su izashli i tako nastade belaj...
slično sam i ja čula
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
SFR Jugoslawija je bila osudjena na smrtnu kaznu onoga trenutka kada smo se opredjelili da pripadamo jednoj nacionalnosti.
Kada smo poceli razmisljati " zasto bih ja glasao za nase,kada komsija glasa samo za svoje".
owako sam ja cula isto kako je i napisano!
Kada smo poceli razmisljati " zasto bih ja glasao za nase,kada komsija glasa samo za svoje".
owako sam ja cula isto kako je i napisano!
Sve je pocelo da se raspada kada je umro tito,polako,meni su bar tako rekli.secam se kad je sve pocelo,kako je bilo tesko ziveti,sve neke inflacije,izbeglice koje neprestano dolaze u grad,na tv-u nista osima rata,,,ne znam kako je sve pocelo ali narod nije trebao da slusa nikoga vec da zivi i da pusti ostale da zive,kakve veze ko ti je bio komsija,koje je vjere,nacionalnosti...nije moralo toliko ljudi da umre da bi sada,posle svega opet ziveli svi zajedno,i opet u nekoj mrznji jer su izgubili nekog svog bliznjeg u ratu.Ne razumem i nikada necu razumeti...
Deliverance ::koliko sam shvatila slovenija je prvo ushla u rat sa hrvatima...zatim smo se mi ko crne ovce umeshali,slovenci su izashli i tako nastade belaj...
neshto tako slicno sam i ja cula
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
FUN :: Drustvo :: Razmena misljenja
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu