Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Reklame...
+11
Mara
Ninaa
Natsi
~*~mrkvili~*~
Prskavac
**jaca**
~Fairy Annie~
smile_girl
Ikac&Njanja
Piink.Ladyy
Deliverance
15 posters
Reklame...
Ima ih raznih,interesantnih,ali i do zla boga tupavih
Koje su po vama zanimljive i originalne,a koje vam idu na zivce?
Koje su po vama zanimljive i originalne,a koje vam idu na zivce?
Re: Reklame...
Nerviraju me one tipa ''jaooo vidi što je ovo prljavo,dosta mi je ovoga'' i onda se pojavi ona baba ''ali koristi ovo,ja sam prezadovoljna'',tek ce ova ''jao!hvala''
ne podnosim takve..
a ok su mi reklame za jelen i lav pivo
ne podnosim takve..
a ok su mi reklame za jelen i lav pivo
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
ma sve mi idu na zivce...
one za pelene i deciju kozmetiku su mi najslajde zobg beba...
nervireaju me reklame za loto
i svidja se reklama za srecku... koliko si ga platio? 50 dinara...
iza kravicu.... kad klinac pita oca kako se prawe bebe.. a pre toga je postavljao jos neka pitanja i onda mu odgovori na ta a mali ce "A ovo za bebe ni ti ne znas, a?"
reklamu za Eskimka ne mogu da podnesem
one za pelene i deciju kozmetiku su mi najslajde zobg beba...
nervireaju me reklame za loto
i svidja se reklama za srecku... koliko si ga platio? 50 dinara...
iza kravicu.... kad klinac pita oca kako se prawe bebe.. a pre toga je postavljao jos neka pitanja i onda mu odgovori na ta a mali ce "A ovo za bebe ni ti ne znas, a?"
reklamu za Eskimka ne mogu da podnesem
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
meni se dopadaju sve moguce reklame za pivo takodje mi se svidja i ona sa plavusom i autom ('pa ne moze da stane u trafiku' xD ) a ne podnosim one za pastu za zube tipa 'od sada cu cesce da se smejem' aaaaaaagrrrrrrrrrrrh
Najvise mrzim ono....zagledam se u neki dobar film i gledam ....kad ono udare reklame....tad poludim ....Dodje mi bacim i daljinski i televizor....a kad film puste posle pola sata zaboravim sve i koj sam film gledala i gde sam stala....
Nerviraju me one reklame za praskove,omeksivace ili ono....
sede dve u pozoriste i gledaju plesaca kako igra ....on u crnoj kosulji...
i jedna kaze pogledaj mu kosulju mora da je nova...
a ova druga iz torbe vadi omeksivac(kao kad ides u pozoriste nosis omeksivac )i kaze "nije nova,oprana je ovim".....
Bila je jedna reklama za puma patike ,ona mi se svidjala...bila jako lepa pesma....
Nerviraju me one reklame za praskove,omeksivace ili ono....
sede dve u pozoriste i gledaju plesaca kako igra ....on u crnoj kosulji...
i jedna kaze pogledaj mu kosulju mora da je nova...
a ova druga iz torbe vadi omeksivac(kao kad ides u pozoriste nosis omeksivac )i kaze "nije nova,oprana je ovim".....
Bila je jedna reklama za puma patike ,ona mi se svidjala...bila jako lepa pesma....
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
isto a ok su mi ono za filmowe koji imaju na pinku ili foxuIceland_girl ::Nerviraju me one tipa ''jaooo vidi što je ovo prljavo,dosta mi je ovoga'' i onda se pojavi ona baba ''ali koristi ovo,ja sam prezadovoljna'',tek ce ova ''jao!hvala''
ne podnosim takve..
~Fairy Annie~- Aktivan clan
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 01.09.2008
`
najvise me nerviraju one reklame za praskove a ova sa terasama kao "nama su sve terase bele a vidi tvoju..." pa joj onda baci prasak jaaaaaooooj reklama me ubija u pojam a super su mi raklame za pivo kao ona "ovo globalno zagravanje uopste nije dobro za pivo ali uopste"to mi je onako simpa a ima i jos poneka za pivo a takodje su super i one za srecke kao ono "a otkud tebi 50 din" ili "pa ne moze to da stane u kiosk" ili ova sad nova kad ova ulazi u onaj isti kafic i kaze ogrebala sam audi a ovi tamo mafijasi au pa zar jos jedan a ona ce "pa slucajno sam isla u rikverc i malo zakacila" heheheh i tako te reklame su mi super uvek se nasmejem ali ove za omeksivace i praskove me ubijaju u pojam...
**jaca**- Super aktivan clan
- Broj poruka : 359
Datum upisa : 10.08.2008
**jaca** :: ova sad nova kad ova ulazi u onaj isti kafic i kaze ogrebala sam audi a ovi tamo mafijasi au pa zar jos jedan a ona ce "pa slucajno sam isla u rikverc i malo zakacila"
Ta reklama nije losa,
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008
Ima jedna tako glupa reklama..
kao citanje testamenta..i sad advokat cita kao da je pokojnik ostavio sestricini viljuske,nozeve i tako te sitnice kao jer je rublje koje ona prala uvek izgledalo poluoprano..i kao jedna zena iz torbe vadi bonux..sta li je.
Haos.
kao citanje testamenta..i sad advokat cita kao da je pokojnik ostavio sestricini viljuske,nozeve i tako te sitnice kao jer je rublje koje ona prala uvek izgledalo poluoprano..i kao jedna zena iz torbe vadi bonux..sta li je.
Haos.
Prskavac- Super aktivan clan
- Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008
joj jeste i ta reklama je katastrofa bas me nervira
pa kazem ja sve raklame za praskove su nevidjeno s*anje
pa kazem ja sve raklame za praskove su nevidjeno s*anje
**jaca**- Super aktivan clan
- Broj poruka : 359
Datum upisa : 10.08.2008
E ali ima jedna vrh reklama...
biscuit...karamelaaaaaaaa..cokooolaaaadaaaaaaa
biscuit...karamelaaaaaaaa..cokooolaaaadaaaaaaa
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
ja mrzim reklame za omeksivace i praskove,za sredstva protiv bubuljica,sampone,vip,telenor,mts,uloske...tacnije mrzim sve reklame
~*~mrkvili~*~- Super aktivan clan
- Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008
Mrzim reklame za banke...Izuzetak je sa onom devojcicom koja skace po kockama i peva neku pesmicu koja mi se mnogo svidja...Obozavam tu reklamu...
I za deterdzente mrzim...
Reklame za pivo su mocne i ono za biskvit,karamelu i cokoladu...
Za srecke su isto dobre reklame...
I za deterdzente mrzim...
Reklame za pivo su mocne i ono za biskvit,karamelu i cokoladu...
Za srecke su isto dobre reklame...
Natsi- Super aktivan clan
- Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008
Mrzim skoro sve reklame na tv-u !
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Smuci mi se da gledam film na tv-u jel me reklame prekinu sto puta pa me smori...Zaboravim sta sam gledala
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008
nerwira me seka sa reklamam za mer....msm swe nerira mogla bi da razmisli o tome da prestane da ih snima...a najwisse woli coca-cola nowogodisnje kao i reklame zaa coca-colu uopste
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Ma nek ubacuju reklame koliko hoce kad ja pogledam film,najvise me nervira kad na pola filma zviznu reklame ili 5 minuta pre kraja filma,a i te reklame su smor teski,Amerikanci se svakoj njihovoj reklami smeju zato sto su jako komicne reklame i pre ce ljudi kupiti proizvode nego kod nas.
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Ja mrzim skoro sve reklame a najjace su mi o onoj srecki(ogrebala sam audi), pa ona devojcica sto skace sa kocke na kocku i peva ja zelim da porastem najvise na svetu da mogu da dotaknem pticu u letu rastem rastem brze jos malo mi treba da mogu da dohvatim zvezdu s druge strane neba pobeda je moja i radost s vama delim stigla sam do vrha i zato se veselim to je reklama o tamo nekoj banci,
MaUsEr- Aktivan clan
- Broj poruka : 135
Datum upisa : 16.01.2009
Mrzim sve vrste reklama postoje i neke koje mi se dopadaju ali samo kada ne gledam nista sto me zanima.....
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Godina : 30
Datum upisa : 15.01.2009
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu