Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Znate li da cijenite ono sto imate???
+6
Splav-girl
smile_girl
Darrko-
Deliverance
butterfly-girl
bbabystorie
10 posters
FUN :: Nauka :: Psihologija
Strana 1 od 1
Znate li da cijenite ono sto imate???
Uvek konstantno nabrajamo šta nam fali u životu, i onda razmišljamo da stvarno rijetko mislimo o onome što imamo a gotovo uvijek mislimo na ono što nemamo.
Ne znam da li je isti slučaj i kod vas ?
Znate li cijeniti ono što imate?
Svi se borimo da dobijemo ono što želimo ali je zapravo pitanje koliko uživamo u dobivenom...i da li to svakome polazi za rukom.
Da li više uživate u samoj "trci" za ciljem ili postignutim rezultatom?
Ne znam da li je isti slučaj i kod vas ?
Znate li cijeniti ono što imate?
Svi se borimo da dobijemo ono što želimo ali je zapravo pitanje koliko uživamo u dobivenom...i da li to svakome polazi za rukom.
Da li više uživate u samoj "trci" za ciljem ili postignutim rezultatom?
Re: Znate li da cijenite ono sto imate???
da...cenim sve sto imam ;D
butterfly-girl- Veran forumu
- Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008
Mozhda nisam znao ,ali sada znam i najmanju sitnicu da procenim wrednom!
Darrko-- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 31.08.2008
znam da cenim ono sto imam....
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Meni i najmanja sitnica moze da zlata vredi
Splav-girl- Aktivan clan
- Broj poruka : 104
Datum upisa : 12.09.2008
Cesto u toj 'trci' ima mnogo vise drazi nego u samom postignutom rezultatu...barem sam ja u svom tom ocekivanju mislila da cu biti neizmerno srecna kad to i dostignem a cesto i nisam,kao da mi se desila najnormalnija stvar...mozda znate o cemu pricam a mozda i ne
Nisam znala da cenim ono sto sam imala koliko sam trebala...pa sam zbog istog i ispastala...mislim da sad cenim i male i velike stvari koje mi znaci u pravoj meri
Nisam znala da cenim ono sto sam imala koliko sam trebala...pa sam zbog istog i ispastala...mislim da sad cenim i male i velike stvari koje mi znaci u pravoj meri
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Trudim se da uvek cenim ono što imam.
Ipak,i onda kad je najcrnje,to što trenutno imaš daje ti nadu da nisi sam..da imaš još nešto u životu,i to može jako puno da znači.
Iako meni u životu dosta osoba fali,na materijalni status ni u snu nemogu da se požalim,da mogu zameniti materijalni status za dve-tri drage osobe,bez razmišljanja bih prihvatila ..i kada ponovo razmislim,možda bi moj život tad bio potpun,ali ne..život je surov,i kad god rešimo neki problem,odmah nam kreću drugi,i sve tako u krug..onaj ko svoje probleme ne rešava,već ih ostavlja za sutra,iz dana u dan..nagomilavaju se
Ipak,i onda kad je najcrnje,to što trenutno imaš daje ti nadu da nisi sam..da imaš još nešto u životu,i to može jako puno da znači.
Iako meni u životu dosta osoba fali,na materijalni status ni u snu nemogu da se požalim,da mogu zameniti materijalni status za dve-tri drage osobe,bez razmišljanja bih prihvatila ..i kada ponovo razmislim,možda bi moj život tad bio potpun,ali ne..život je surov,i kad god rešimo neki problem,odmah nam kreću drugi,i sve tako u krug..onaj ko svoje probleme ne rešava,već ih ostavlja za sutra,iz dana u dan..nagomilavaju se
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Poneka uopste ne cijenim ono sto imam...mislim to je tako i tako mora biti..ali puno puta uhvatim sebe kako razmisljam o necemu,nekome ko nema ni upola onoga sto ja imam(ne mislim na materijalnu imovinu) i kazem sama sebi,kako ja imam srece...ponekad su to sitnice ali ponekad skontam da ima stvari u mom zivotu na koje treba da budem ponosna i koje treba da naucim da cijenim
umem da cenim to sto imam!
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
pa ne umem bas uvek da cenim to sto imam
~*~mrkvili~*~- Super aktivan clan
- Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008
Similar topics
» Znate li da...
» Kako znate da ste pijani?
» Sta znate o Filozofiji i Filozofima ?
» Kako znate da zivite u XXI veku...
» Da li imate osecaj....
» Kako znate da ste pijani?