Đurđa osvaja svet mode Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Đurđa osvaja svet mode

Ići dole

Đurđa osvaja svet mode Empty Đurđa osvaja svet mode

Počalji od Angel Čet Sep 11, 2008 9:46 pm

Supermodel i studentkinja....

Naša mlada manekenka Đurđa Stojiljković, model prestižne agencije „Women“, postigla je veliki uspeh u svetu mode i trenutno se nalazi u vrhu tog biznisa. Piste u Milanu, Njujorku i Parizu, bilbordi u svim svetskim prestonicama i reklame za poznate magazine samo su deo njenog glamuroznog života. S druge strane, ova mlada lepotica uspešan je student Fakulteta političkih nauka...

Svojom lepotom i šarmom osvojila je modne magove poput Armanija, Done Karan, Vere Vang... a na protekloj nedelji mode u Njujorku blistala je šetajući po pisti rame uz rame sa Izabeli Fontanom, Karmen Kas...
- Prva sezona u Njujorku donela je divne rezultate. Na Njujorškoj nedelji mode radila sam čak 19 revija - priča lepa manekenka iz Pančeva i nastavlja pričom o tome kako je počela njena karijera uspešnog top modela.
- Sa šesnaest godina radila sam reviju na beogradskoj nedelji mode kojoj su prisustvovali Dejan Marković, direktor modnih agencija „Names“ i „Women“, kao i modni skaut Jelena Ivanović. Zapazili su me na reviji i tražili da se upoznaju sa mojim roditeljima. Predložili su mi put u Milano - otkriva dvadestogodišnja zvezda modnih pista i opisuje prve korake u modnom svetu.
- Tokom mog prvog boravka u Milanu radila sam „Bluemarine“ reviju i BMW kampanju, ali zbog obaveza u školi i kasnije na Fakultetu političkih nauka morala sam da se vratim u Srbiju. Sada sam odlučila da se posvetim manekenstvu i desile su mi se divne stvari - priča Đurđa Stojiljković koja je početkom februara tokom Njujorške nedelje mode radila i po tri revije tokom dana.
Osim u Njujorku, Đurđa je prodefilovala modnim pistama na modnim smotrama u Milanu i Parizu.
- Na tim nedeljama mode, radila sam mnoge revije - za „Armani“, Albertu Fereti, „Bluemarine“, „Diesel“, Veru Vang, Donu Karan... - objašnjava Đurđa i napominje da je njeno lice krasilo naslovne strane mnogih modnih magazina.
- Fotografisala sam se za španski „Vogue“, „L’officiell“, „Elle“, „D magazine“, „Harper’s Baazar“, „Glamour“, „A magazine“.
Đurđa poslednjih nekoliko meseci živi i radi na relaciji Milano-Pariz-Njujork.
- Prestonice kao što su Milano, Pariz, Njujork i London sam obišla i duže boravila u njima. Često se desi da je za fotografije neophodna neka egzotična lokacija pa sam tako bila i na Siciliji, u Majamiju i na Azurnoj obali - kaže Đurđa i otkriva planove za budućnost.
- Putujem sada za Milano i po svim pokazateljima trebalo bi dosta da radim. Treba da ostanem fokusirana na posao i dobijem više revija nego u Njujorku. Želela bih da ovu modnu sezonu završim revijama na Pariskoj nedelji mode - kaže na kraju razgovora za „Blic“ Đurđa.

Moda je posao

Na pitanje kako je brz i neverovatan uspeh uticao na nju i kako sada doživljava manekenski posao kada se našla u samom vrhu modne industrije, Đurđa odgovara:
- U manekenstvu ne postoji prvi ili najjači utisak. U svakom slučaju utisak je snažan, a podrazumeva moju spoznaju da je manekenstvo pre svega posao, daleko od hobija ili letnjeg odmora. I kao svaki posao zahteva neverovatnu pažnju, posvećenost i samo ponekad odricanja - kaže manekenka.
Angel
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

https://ilovefun.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu