Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Zivela sloboda
+3
Ikac&Njanja
Angelsmiledoll
Deliverance
7 posters
Zivela sloboda
Elem,kako koristite to sto niste ni u kakvoj vezi? Koliko vremena treba da prodje da bi ponovo osetili potrebu za njom?
Re: Zivela sloboda
Posvetim se maximalno neki stvarima koje zapostavim zbog decka evo npr.....mnogo vremena provodim sa drustvom...nesto malo vremena posvetim i sebi,mislim da cak i bolje ucim itd
Kod mene nije bitno koliko vremena :p dok ne dodje neko ko mi se strasno svidi ja sam u stanju da budem duuuugo sama
Kod mene nije bitno koliko vremena :p dok ne dodje neko ko mi se strasno svidi ja sam u stanju da budem duuuugo sama
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
posvetim se nekim stvarima koje sma zapostavila kao i Jecika.....
a koliko mi je vremena potrebno.. zavisi ...
a koliko mi je vremena potrebno.. zavisi ...
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Čini mi se da više učim i mnogo vremena posvetim školi..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Bitno je da dovoljno vremena posvećujem sebi i najmilijima..ali to radim i kad sam u vezi i kad nisam...postoje osobe koje rodbinu apsolutno zapostave,kada su u vezi..
a potreba za vezom,pa ona ssama naidje..pogotovu ako razočarana izađem iz veze..potrebno mi je neko vreme da se pojavi prava osoba koja može oživeti sve što je prethodna osoba ubila..i tako u krug.
a potreba za vezom,pa ona ssama naidje..pogotovu ako razočarana izađem iz veze..potrebno mi je neko vreme da se pojavi prava osoba koja može oživeti sve što je prethodna osoba ubila..i tako u krug.
Plastic_girl- Napredan clan
- Broj poruka : 77
Datum upisa : 13.09.2008
Pa to valjda dodje samo od sebe,ne mozemo tacno reci,sutra cu se zaljubiti ...spontano sve to ide
bbabystorie ::Pa to valjda dodje samo od sebe,ne mozemo tacno reci,sutra cu se zaljubiti ...spontano sve to ide
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu