Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Ludi profesori
+5
dovLa_
Natsi
smile_girl
Piink.Ladyy
Angel
9 posters
FUN :: Nauka :: Obrazovanje
Strana 1 od 1
Ludi profesori
"Ah ti ludi profesori"
Sigurno imate nekog ludog profesora..?
Ispricajte neki dogadjaj sa casa..
Lapsuse wasih profesora...
ewo lapsuza nastawnika istorije:
Bio je plodan..!
znaci pali smo pod sto ali cowek se na kraju isprawio i rekao kako treba...
Sigurno imate nekog ludog profesora..?
Ispricajte neki dogadjaj sa casa..
Lapsuse wasih profesora...
ewo lapsuza nastawnika istorije:
Bio je plodan..!
znaci pali smo pod sto ali cowek se na kraju isprawio i rekao kako treba...
Re: Ludi profesori
Nastavnica Biologije: Jovana,jesi li spremna za odgovaranje?
Ja: jesam nastavnice.
Nastavnica: Šalim se
Ja: i ja
Nastavnica: samo sam proveravala..
Inače to je najludja nastavnica,,snjom se zezamo do bola..a lapsuse sve da ne spominjem
Ja: jesam nastavnice.
Nastavnica: Šalim se
Ja: i ja
Nastavnica: samo sam proveravala..
Inače to je najludja nastavnica,,snjom se zezamo do bola..a lapsuse sve da ne spominjem
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
profesorka korespondencije:Stavite sve ruke na tastaturu.....o boze sta sam rekla ....mislila sam na prste....
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Radimo mi na srpskom neki text...I nastavnica prica:"On je u mislima bio sa svojom porodicom,znao je da su dobro,imao ih je u srcu..."
A moj drug:Imao je brz internet.ADSL"
A nastavnica ga nije cula pomislila da reko nesto vezano za text i kaze:"Da"
Mi se pokidali...
A moj drug:Imao je brz internet.ADSL"
A nastavnica ga nije cula pomislila da reko nesto vezano za text i kaze:"Da"
Mi se pokidali...
Natsi- Super aktivan clan
- Broj poruka : 446
Godina : 28
Datum upisa : 19.08.2008
Ajoj imamo mi nekog profesora iz osnova...
Doso on nama objasnjava nesto i umesto radijalno on kaze raKijalno polje...mi popadali (a inace je alkoholicar teski...)
ili prica nesto i kaze "to telo bi trebalo biti 1000 puta vece od zemaljske kugle...to bi maltene zauzelo POLA kosmosa"
a profesor fizike je isto kralj...
prozove on lika da odgovara i ovaj, naravno, nema pojma nista i profa mu kaze da sedne za katedru, sedne lik za katetru, a ovaj mu kaze "ajde sad pravi se da vozis auto" i lik kao stavi ruke kao da drzi volan i kao vozi...ovaj mu kaze skreni levo, on kao okrece "volan" u levo...pa posle par sekundi mu kaze sad skreni desno ovaj "skrene" desno, a profesor ce: "Jedan! Nisi DAO ZMIGAVAC"
a jednom taj isti profesor pita jednog lika i ovaj, kao po obicaju, nista nije znao pa mu profesor da keca, a ovaj ce "a dajte mi dva" kaze profesor pa ajde kad bas hoces i upise mu jos jednog keca...
Doso on nama objasnjava nesto i umesto radijalno on kaze raKijalno polje...mi popadali (a inace je alkoholicar teski...)
ili prica nesto i kaze "to telo bi trebalo biti 1000 puta vece od zemaljske kugle...to bi maltene zauzelo POLA kosmosa"
a profesor fizike je isto kralj...
prozove on lika da odgovara i ovaj, naravno, nema pojma nista i profa mu kaze da sedne za katedru, sedne lik za katetru, a ovaj mu kaze "ajde sad pravi se da vozis auto" i lik kao stavi ruke kao da drzi volan i kao vozi...ovaj mu kaze skreni levo, on kao okrece "volan" u levo...pa posle par sekundi mu kaze sad skreni desno ovaj "skrene" desno, a profesor ce: "Jedan! Nisi DAO ZMIGAVAC"
a jednom taj isti profesor pita jednog lika i ovaj, kao po obicaju, nista nije znao pa mu profesor da keca, a ovaj ce "a dajte mi dva" kaze profesor pa ajde kad bas hoces i upise mu jos jednog keca...
ma Ivan iz fizike je extra.. mlad je i zato se extra slazemo s njim..
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
ko mene u skoli ima ih dosta...svaki profa lud na svoj nacin
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Pa sa u srednjoj bas i nema slucajeva kakvih je bilo u osnovnoj :)
Imala sam najludjeg nastavnika istorije u osnovnoj, on bi pricao po cio cas i mislio da ga slusamo a mi bi se skupili oko jedne klupe i onda bi slusali ziku, pricali, a on predavao... Jednom ga je neko pogodio papirnim avioncicem i on je uzeo avion, nazvrljao nesto na njemu i ubacio ga u jednu casicu od jogurta, kasnije smo provalili da je napisao: opasno po zivot :)))))))))))
Imala sam najludjeg nastavnika istorije u osnovnoj, on bi pricao po cio cas i mislio da ga slusamo a mi bi se skupili oko jedne klupe i onda bi slusali ziku, pricali, a on predavao... Jednom ga je neko pogodio papirnim avioncicem i on je uzeo avion, nazvrljao nesto na njemu i ubacio ga u jednu casicu od jogurta, kasnije smo provalili da je napisao: opasno po zivot :)))))))))))
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
imali smo raleta u osnownoj,...newidjeni lik..i owde imamo istoricara napr koji je extra...kada se neko premislja da lli da odgowara ili ne lik kaze :oce kaki,nece kaki ?
jednom nam je citao odlomke dusanowog zakonika cepali smo se..a saw podseca na nekog starog grka...
jednom nam je citao odlomke dusanowog zakonika cepali smo se..a saw podseca na nekog starog grka...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
nastavnica srpskog: imacete nenajavljeni kontrolni u sredu. hahahaha
ovo sam jos negde procitala,jos neko je napisao. hahahaha
ovo sam jos negde procitala,jos neko je napisao. hahahaha
FUN :: Nauka :: Obrazovanje
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu