Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Koncert u cast Toseta Proeskog Sub Sep 20, 2008 4:00 pm | |
| Koncert u čast Tošeta Proeskog
Ministarstvo kulture Makedonije i Fondacija "Toše Proeski" organizovaće 5. oktobra veliki humanitarni koncert na Gradskom stadionu u Skoplju u čast pop zvezde koja je tragično nastradala 16. oktobra 2007. u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj.
Spektakl će biti organizovan na isti dan kao i humanitarni koncert koji je Toše održao pre godinu dana, a ovog puta njegove pesme će izvesti 25 najvećih balkanskih muzičkih zvezda, među kojima i gosti iz Srbije i inostranstva - Leontina Vukomanović i Ana Visi.
"Ovim koncertom ćemo ispuniti poslednje tri Tošetove želje: prva je da Gradski stadion bude pun publike, druga da se njegovim albumom na engleskom jeziku promoviše Makedonija u svetu, a treća zavisi od njegove porodice, koja treba da odluči da li će se eksponirati u javnosti", rekla je Ljiljana Petrović, menadžerka poginulog pevača.
Organizacija koncerta je uveliko u toku i svakodnevno se javljaju mnogi poznati pevači koji žele da učestvuju na koncertu, rekli su za "Press" organizatori koncerta.
"Nažalost, neće moći svi da pevaju, ali je izvesno da će nastupiti grčka zvezda Ana Visi i Leontina Vukomanović s pesmom 'Čija si', koju je 2003. godine napisala za Tošeta. Tošetovu pesmu 'Soba za tugu' otpevaće Ivan Plavšić, poznati novinar i muzičar, koji će Tošetovoj porodici uručiti statuetu 'Veliko srce'. Koncert će u Srbiji prenositi TV Pink, a Dnevnik RTS-a će se direktno uključiti u ovaj događaj".. | |
|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog Sub Sep 20, 2008 5:41 pm | |
| Pa bas lepo..swaka im cast kad su to smislili... | |
|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog Sub Sep 20, 2008 5:48 pm | |
| Zasluzio je | |
|
Dark_gothic Novi član
Broj poruka : 20 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog Uto Sep 23, 2008 12:26 am | |
| Nisam ga nesto puno slusala.. zapravo,nisam ni znala ko je ustvari bio,jer slabo pratim domacu estradu.. ali mnogo toga o njemu sam saznala nakon tragicne pogibije. Po novinama,po prici ..zasluzio je. | |
|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog Sre Okt 08, 2008 12:42 pm | |
| Gledala sam,tuga... jako mi je tesko da gledam nesto u vezi njega... | |
|
**Majche** Aktivan clan
Broj poruka : 144 Godina : 29 Lokacija : Na poooostom ostrwu sa RBD-om.... Datum upisa : 28.09.2008
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog Sre Okt 08, 2008 2:24 pm | |
| Slazhem se da je weoma tuzhno gledati to,ali ja ga bash i ne wolim... | |
|
saky Novi član
Broj poruka : 14 Godina : 37 Lokacija : Cetinje Montenegro Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog Ned Okt 12, 2008 10:59 pm | |
| Gledala sam koncert i u jednu ruku mi je bilo super jer se vidi da ga narod nije zaboravio a u jednu ruku sam bila jako tuzna jer on nije tu i vise nikad necemo moc cuti i vidjeti ga. Ja sam u neku ruku imala srecu jer sam imala priliku da ga vidim i to samo mjesec dana prije nego sto je poginuo na koncertu u Cetinju | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Koncert u cast Toseta Proeskog | |
| |
|