Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
^^CaCa^95^^ ::OMG...Nemam NISHTA protiw gej ljudi...!!!Shta onda..?Ziwi swoj ziwot i pusti druge da ziwe...
Tak' nesht',loooool...xD A ne,sad stw,to je samo NJIHOWA stwar...Zashto se drugi meshaju,ljubomorni ste,a??A i cemu ta mrznja??A ako imate samo loshe mishljenje o njima,bez ljubomore[:P] drzite se toga da nisu na weshem niwou i da se samo spooshtate
nisko goworeci te stwari...Mada ja iskreno ne msm da je tako...I oni su ljudi...Msm ni ne zalim ih...Oni su kao i mi...Ljudi,najobicniji!!!Podrzawam ih...
Mara ::^^CaCa^95^^ ::OMG...Nemam NISHTA protiw gej ljudi...!!!Shta onda..?Ziwi swoj ziwot i pusti druge da ziwe...
Tak' nesht',loooool...xD A ne,sad stw,to je samo NJIHOWA stwar...Zashto se drugi meshaju,ljubomorni ste,a??A i cemu ta mrznja??A ako imate samo loshe mishljenje o njima,bez ljubomore[:P] drzite se toga da nisu na weshem niwou i da se samo spooshtate
nisko goworeci te stwari...Mada ja iskreno ne msm da je tako...I oni su ljudi...Msm ni ne zalim ih...Oni su kao i mi...Ljudi,najobicniji!!!Podrzawam ih...
Ja necu da jednog dana moja deca u parku gledaju kako se pederi muvaju na klupi i pomisle da je to normalno..a ne zelim ni ja
Piink.Ladyy ::Meni je to jednostavno fuj. Umrla bih da moje dete,nedaj Bože..danas-sutra poželi isti pol pored sebe.. Mislim da na ovom svetu ima različitih ljudi..na milijarde,i da od toliko ljudi ne možeš naći sebi odgovarajući suprotan pol .. nijedan filozof me ne može ubediti da svako sebi ne može naći partnera..zavisi gde i kako ga tražiš.
Ikac&Njanja ::Piink.Ladyy ::Meni je to jednostavno fuj. Umrla bih da moje dete,nedaj Bože..danas-sutra poželi isti pol pored sebe.. Mislim da na ovom svetu ima različitih ljudi..na milijarde,i da od toliko ljudi ne možeš naći sebi odgovarajući suprotan pol .. nijedan filozof me ne može ubediti da svako sebi ne može naći partnera..zavisi gde i kako ga tražiš.
Ali jovana to jeste bolest i ti njih ne mozes da nateras da bude sa osobom drugog pola, kao sto tebe ne mogu da nateraju da budes sa curom. I cekaj, da ti dete, ne daj boze ,bude nastrano, sta ces raditi? tucices ga, ubices ga, ne razumem?! Ni njima verovatno nisu normalni NORMALNI parovi....
Pusti ih da zive, ni vas oni ne diraju.. jedino sam protiv da im se dozvoli usvajanje dece, jer ce ziveti ceo zivot sa traumama