On izlazi a wi ostajete kuci...
I odjednom se pojawi neki osecaj..da li je to ljubomora...?
I odjednom se pojawi neki osecaj..da li je to ljubomora...?
Maria93 ::pa da ali ja nisam neka slepica da sedim kuci,pogodovo kad je on sa drustvom...
sta treba da mu spremim veceru,namestim krevet,ispeglam odecu...da se pozdavim sa njegovima i da odem kuci...a on da se zeza....strasno
nisam mu ja zena,nego devojka a i mi smo takoreci klinci,zar teba da sedim kuci kao zabrinuta supruga i cekam da se on vrati kuci?!
Ikac&Njanja ::Maria93 ::pa da ali ja nisam neka slepica da sedim kuci,pogodovo kad je on sa drustvom...
sta treba da mu spremim veceru,namestim krevet,ispeglam odecu...da se pozdavim sa njegovima i da odem kuci...a on da se zeza....strasno
nisam mu ja zena,nego devojka a i mi smo takoreci klinci,zar teba da sedim kuci kao zabrinuta supruga i cekam da se on vrati kuci?!
izvini Maria ali clan koji je napisao post iznad je udata zena, tj. supruga i majka zato je onakav post....
zato ona ne moze kad on izajde da i ona izadje sa svojim drustvom, mora neko da ostane da cuva decu i bas uradi sve ovo sto si navela.. tako da nije slepica!!! A iz tvog posta moglo bi se izvuci da je svaka koja sedi kod kuce dok je on s drustvom na nekoj zurci glupaca, slepica idt....
mogla bi sledeci put malo da pazis sta pises
izvinite sto sma malo spamovala
moj odgovor na temu je.... Ako mu verujem i znam da nece flertovati sa svakom devojkom koja se nalazi tamo nema razloga za ljubomorom.... niti bilo kakavim drugim ispadima ili d ase nesto ljutim jer ce on da krene bez mene, pa ima i on dusu