Kako se osecate kad on izadje sa drustvom? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako se osecate kad on izadje sa drustvom?

+8
bbabystorie
Maria93
Plastic_girl
**Majche**
Luna
Piink.Ladyy
Angelsmiledoll
Angel
12 posters

Ići dole

Kako se osecate kad on izadje sa drustvom? Empty Kako se osecate kad on izadje sa drustvom?

Počalji od Angel Pet Okt 03, 2008 1:42 pm

On izlazi a wi ostajete kuci...
I odjednom se pojawi neki osecaj..da li je to ljubomora...?
Angel
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

https://ilovefun.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Kako se osecate kad on izadje sa drustvom? Empty Re: Kako se osecate kad on izadje sa drustvom?

Počalji od Angelsmiledoll Pet Okt 03, 2008 8:38 pm

Pa ako ide na neku zurku ili recimo 18-i nije mi bas svejedno :/ iako sam sigurna u njegovu ljubav i znam da me nece prevariti Wink uvek postoji to nesto tzv. "nijemisvejedno' Laughing
Angelsmiledoll
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Kako se osecate kad on izadje sa drustvom? Empty Re: Kako se osecate kad on izadje sa drustvom?

Počalji od Piink.Ladyy Pet Okt 03, 2008 9:27 pm

Ivan često izlazi sa društvom ..ali nas deli daljina ..
a što se toga tiče,meni to nimalo ne smeta.. kad njemu nesmeta sto ja izadjem da prošetam sa mojim društvom..zašto bi meni smetalo da on ode sa svojim?
Ode tako i na žurku,ali obično tad radi na žurci ..
Verujemo jedno drugom,tako da ljubomora,smetnje i ljutnje oko toga kod nas nisu priustupne.
Piink.Ladyy
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Luna Pet Okt 03, 2008 11:02 pm

Mozda mi malo ne bude svejedno..
jer ipak,zasto bas sa drustvom,zasto ne samnom?
mada mu verujem ..tako i on meni..
ali jbg,moraju se javljati one nedoumice ..to je valjda normalno.
Luna
Luna
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od **Majche** Pet Okt 03, 2008 11:37 pm

Edit by Iceland_girl: sledeci put ostajes bez postova! U svakoj temi je diskusija dozvoljena,tako da nije bas pozeljno da sakupljas postice sa : ''neznam'',''pa...'',''da'',''ne''!!
**Majche**
**Majche**
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 144
Datum upisa : 28.09.2008

http://www.rebels-diego.forumotion.net

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Plastic_girl Pet Okt 03, 2008 11:45 pm

Pa moj dragi retko kad izadje sa drustvom..
tako da nemam problema stim hvala Bogu :D ..sigurno bi bila uzasno ljubomorna Laughing
Plastic_girl
Plastic_girl
Napredan clan
Napredan clan

Broj poruka : 77
Datum upisa : 13.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maria93 Sub Okt 04, 2008 2:05 pm

to je apsolutni normalno,imao je zivot pre mene imace ga i posle mene,nema potreba da budem ljubomorna..oprostila bih da se bzv poljubi sa nekom kad znam da mu znacim samo ja...uostalom on izadje sa drustvom pa sta izadjem i ja....

Maria93
Banovan član
Banovan član

Broj poruka : 154
Godina : 31
Datum upisa : 30.09.2008

http://www.fiesta4um.tk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bbabystorie Sub Okt 04, 2008 2:09 pm

Kod mene to nije ljubomora,jer nisam ljubomorna kad izadje ali ipak nije lep osecaj kad ste vi kuci a on skita Rolling Eyes
bbabystorie
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

http://www.ilovefun.tk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maria93 Sub Okt 04, 2008 2:26 pm

pa da ali ja nisam neka slepica da sedim kuci,pogodovo kad je on sa drustvom...
sta treba da mu spremim veceru,namestim krevet,ispeglam odecu...da se pozdavim sa njegovima i da odem kuci...a on da se zeza....strasno
nisam mu ja zena,nego devojka a i mi smo takoreci klinci,zar teba da sedim kuci kao zabrinuta supruga i cekam da se on vrati kuci?! kafa

Maria93
Banovan član
Banovan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ikac&Njanja Sub Okt 04, 2008 7:46 pm

Maria93 ::pa da ali ja nisam neka slepica da sedim kuci,pogodovo kad je on sa drustvom...
sta treba da mu spremim veceru,namestim krevet,ispeglam odecu...da se pozdavim sa njegovima i da odem kuci...a on da se zeza....strasno
nisam mu ja zena,nego devojka a i mi smo takoreci klinci,zar teba da sedim kuci kao zabrinuta supruga i cekam da se on vrati kuci?! kafa

izvini Maria ali clan koji je napisao post iznad je udata zena, tj. supruga i majka zato je onakav post....

zato ona ne moze kad on izajde da i ona izadje sa svojim drustvom, mora neko da ostane da cuva decu i bas uradi sve ovo sto si navela.. tako da nije slepica!!! A iz tvog posta moglo bi se izvuci da je svaka koja sedi kod kuce dok je on s drustvom na nekoj zurci glupaca, slepica idt....

mogla bi sledeci put malo da pazis sta pises

izvinite sto sma malo spamovala

moj odgovor na temu je.... Ako mu verujem i znam da nece flertovati sa svakom devojkom koja se nalazi tamo nema razloga za ljubomorom.... niti bilo kakavim drugim ispadima ili d ase nesto ljutim jer ce on da krene bez mene, pa ima i on dusu
Ikac&Njanja
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bbabystorie Sub Okt 04, 2008 8:56 pm

Ja sam napisala MOJE misljenje,znaci nisam mislila ni na tebe Marija ni na nikoga od vas jer vi ste klinke ali udacete se jednom imati djecu i onda cu ja vas da upitam kako vam je kad on izadje a vi ostanete kuci da cuvate djecu i imate milion obaveza.Istina,sve se moze organizovati,pa na primer bake deke cuvaju djecu,on sa prijateljima,ona sa prijateljicama,meni je sve to ok ali sad da on izlazi non stop a vi kuci,to mi nije ok Rolling Eyes
Kad budete u mojim godinama,shvaticete sta sam htela da kazem Kako se osecate kad on izadje sa drustvom? 828517
bbabystorie
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

http://www.ilovefun.tk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lujka-mala Ned Okt 05, 2008 9:27 am

Pomalo tuzno ..
ali zeznem i ja njega,pa izadjem sa mojim drustvom.
Lujka-mala
Lujka-mala
Novi član
Novi član

Broj poruka : 8
Datum upisa : 13.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maria93 Ned Okt 05, 2008 1:25 pm

Ikac&Njanja ::
Maria93 ::pa da ali ja nisam neka slepica da sedim kuci,pogodovo kad je on sa drustvom...

izvini Maria ali clan koji je napisao post iznad je udata zena, tj. supruga i majka zato je onakav post....

zato ona ne moze kad on izajde da i ona izadje sa svojim drustvom, mora neko da ostane da cuva decu i bas uradi sve ovo sto si navela.. tako da nije slepica!!! A iz tvog posta moglo bi se izvuci da je svaka koja sedi kod kuce dok je on s drustvom na nekoj zurci glupaca, slepica idt....

mogla bi sledeci put malo da pazis sta pises

izvinite sto sma malo spamovala

moj odgovor na temu je.... Ako mu verujem i znam da nece flertovati sa svakom devojkom koja se nalazi tamo nema razloga za ljubomorom.... niti bilo kakavim drugim ispadima ili d ase nesto ljutim jer ce on da krene bez mene, pa ima i on dusu

izvini ali jeste...i nemoj tako da mi se obracas vise ako hoces nesto da mi kazes reci mi normalno...nema potrebe da budes neprijatna...
a i ovde se iznosi misljenje i ako cu da pazim sta pisem i da pisem nesto sto nekom odgovara ovo onda nema svrhu...
meni jeste glupo da sedim kuci dok je on negde...kompromis mora da postoji u braku i ako ce on da izadje a ja da sedim i cuvam dete onda ce biti problema...

Maria93
Banovan član
Banovan član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Piink.Ladyy Ned Okt 05, 2008 2:00 pm

Bez prozivanja,vredjanja!
Nastavite sa temom i prestanite sa glupostima!
Tema je ''Kako se osecate kad on izadje sa drustvom!''
Piink.Ladyy
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ikac&Njanja Pon Okt 06, 2008 6:16 pm

bas me interesuje kako sam ti se to obratila? Cak sam se izvinila sto ti se obracam.. ako se sam te na neki nacin uvredila zao mi je..

nastavljamo sa temom....
Ikac&Njanja
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od smile_girl Pon Okt 06, 2008 9:46 pm

nemam problema sa tim,kad on izadje sa svojim drustvom ja iskoristim priliku da se vidim sa mojim i tako....imam poverenja u njega....ima puta i kada i ja izadjem sa njim i njegovim drustvom
smile_girl
smile_girl
VIP clan
VIP clan

Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Deliverance Uto Okt 07, 2008 5:15 pm

Sta me boli uvo,izadjem i ja sa mojim xD
Deliverance
Deliverance
Moderator
Moderator

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

http://www.myspace.com/venus_illegitima

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu