Pa nisam bas prisla...Ali cesto probijem led tako sto krenem da flertujem,pa trazim broj i tako dalje...Uvek upali,nisam napadna i providna,a opet sam dominantna
nikad ja ne prilazim jednostavno mislim da decko prvi treba da pridje,ali uvek prva pocnem da mu se smesim,flertujem i na taj nacin mu stavljam do znanja da moze da mi pridje
Nisam nikad bas onako prisla momku! Nisam toliko smela xD a i iskreno svaki koji mi se dopao imala sam srecu da mu se i sama dopadnem i on napravi prvi korak sto naravno ne znaci da ne bi prisla nekom :P Mislim da pogledom mogu mnogo tga da mu pokazem i da provali :P
ja nisam za to da devojke prve prilaze,ipak on treba da naprave nesto,mi samo damo neki sitan znak ne previse upadljiv,ali dovoljan da vidi sta ocekujemo
da ne verujete,danas sam tipa koji mi se svidja pitala da izadjemo na pice...i upalilo je,bio je odusevljen xD smatram da,bez obzira na sve,devojke nekad treba da preuzmu inicijativu,sigurno nece pogresiti
I ja se to pitam, kako prici momku... Jer ja hocu.. neko od nas dvoje mora, a posto je on izgleda povuceniji od mene moracu ja.. doduse sama sam kriva za to..
Kako prici momku? Nikako,jednostawno kad ti on pridje,eto...xD Ne planiram da se nekad spoostim tak'..:P Kada budu bili stariji i zreliji prilazice... Tkd mi sada owakwi ne trebaju..:)
ja sam jednom prisla prva momku...i bilo je uzasno! msm ja sam mu se svidjala a ispao je budala...ali to sve zavisi od osobe do osobe... slazem se da momci prvi treba da prilaze...a mi samo da im malo pripomognemo...[vidite kakvi su danas momci]...
Ak0 dechk0 meni ne pridje prwi,0nda ja t0 uradim,sjutra-preksjutra idem p0n0w0 na sel0,tam0 ima jedan mn0g0 sladak dechk0 k0ji mi se swidja.Up0znali sm0 se,jawlja mi se kad g0d me widi....Ali sm0 sam0 prijatelji,prwi put kad ga widim reci cu mu da je mn0g00 sladak i da mi se dja,pa cu da widim sta ce da bude
mmmmm ja bash nemam sram ni od chega :D nije mi problem da pridjem...a i kad npr. dechko nije zainteresovan za mene (shto mi se takodje deshavalo) uvek uradim neshto da ne ispadnem jadna,glupa ili shta vec... ali sve zavisi od situacije...uglavnom meni prilaze,ali kazhem nije mi prob. da pridjem =)
ja sam od onih o0soba... koje cekaju da im decko0 prwo0 pridje... =)) ... msm da 0ni treba da nacine prwi ko0rak... =))) .... i do0 sad...je i bilo0 tako0...