Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Dogadjaji iz autobusa...
5 posters
FUN :: Zabava :: Pricaonica
Strana 1 od 1
Dogadjaji iz autobusa...
Svi mi smo imali mnogo blesavih dozivljaja iz autobusa pa da to malo i podelimo !
Napisite sve sta vam se desavalo u autobusu,zanimljivo,smesno,uzbudljivo???
Napisite sve sta vam se desavalo u autobusu,zanimljivo,smesno,uzbudljivo???
Re: Dogadjaji iz autobusa...
Hahah ..jao ..
Idem ja kod drugarice u Mišićevo sa Andrejom ..
i sad,neki lik sedne iza mene,i stavi ruke gore na vrh sedišta,i uhvati moju kosu..
bilo mi neprijatno da mu kažem da me čupa,te sam durala,dok sam mogla ..
kada je naglo odskočio,i još jače me počupao,ja sam iz bedaka vrisnula ko da me kolje ..naravno,ceo autobus je gledao ka meni,a ja sam htela zemlja da me proguta!
Idem ja kod drugarice u Mišićevo sa Andrejom ..
i sad,neki lik sedne iza mene,i stavi ruke gore na vrh sedišta,i uhvati moju kosu..
bilo mi neprijatno da mu kažem da me čupa,te sam durala,dok sam mogla ..
kada je naglo odskočio,i još jače me počupao,ja sam iz bedaka vrisnula ko da me kolje ..naravno,ceo autobus je gledao ka meni,a ja sam htela zemlja da me proguta!
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
300 puta su me startovali
Ali najjaca je bila jedna bakica koja je pricala sa drugom i kad sam usla sa drugaricom pogleda u mene i na sav glas kaze jao vidi ovu plavu devojcicu lepa je kao andjeo! joj ljudi blam me pojeo svi su pogledali u mene,ceo bus bukvalno
Ali najjaca je bila jedna bakica koja je pricala sa drugom i kad sam usla sa drugaricom pogleda u mene i na sav glas kaze jao vidi ovu plavu devojcicu lepa je kao andjeo! joj ljudi blam me pojeo svi su pogledali u mene,ceo bus bukvalno
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Pa...
Jednom krenem ja sa frendicom u shoping i stanemo mi u zadnjem delu busa,i ja odluchim da se ne drzhim za nishta i boooom tras ja padoh na pod boosa i udarim glawom o noge jednog slatkisha!!!! Jaoj shta sad da propadnem u zemlju od sramote....!
Jednom krenem ja sa frendicom u shoping i stanemo mi u zadnjem delu busa,i ja odluchim da se ne drzhim za nishta i boooom tras ja padoh na pod boosa i udarim glawom o noge jednog slatkisha!!!! Jaoj shta sad da propadnem u zemlju od sramote....!
Ima toga dosta, hahaha ali nemogu sad trenutno niceg da se setim ;/
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
FUN :: Zabava :: Pricaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu