Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Novi Administrator
+15
Loco
launchped
Mario90
Lujka-mala
lolita
escobar
Splav-girl
Luna
daniel
Piink.Ladyy
Angelsmiledoll
Ikac&Njanja
bbabystorie
dovLa_
Lollipop
19 posters
Glasajte za novog Administratora
Re: Novi Administrator
Imamo vec 4 glasa ukupno a niko nije obrazlozio. Napisite slobodno za koga ste glasali.
dovLa_ ::babystorie sto me nerviras...sto nisi za sebe glasala i cutala...od 4 glasa 2 su obrazlozena...1 je 100% od iceland...glasala je sama za sebe...ahahahha
Sta imam da glasam za sebe kad ja NE zelim da budem admin
e owako glasala sam za Saru samo zato sto je starija i zato sto bi bilo dobro da imamo i jednog starijeg admina
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Nek bude Ice mackica,strozija je pa zato a sarica nek i dalje bude moderator jer mislim da je bas to za nju :)
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Što se glasanja tiče,moj glas je otišao Sari.
Pre svega,ne patim od toga da budem admin,isto mi je mod ili admin ili najobičniji član ..bitna mi je naša saradnja i sastav foruma uopšte
Pre svega,ne patim od toga da budem admin,isto mi je mod ili admin ili najobičniji član ..bitna mi je naša saradnja i sastav foruma uopšte
Poslednji izmenio Iceland_girl dana Uto Okt 21, 2008 7:19 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Glasam za Ice jer je obozavam
daniel- Novi član
- Broj poruka : 22
Godina : 39
Datum upisa : 12.09.2008
Glasam za Ice
owaj dowla pojma nema
chast bbaby!
owaj dowla pojma nema
chast bbaby!
Luna- Aktivan clan
- Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008
Takodje za ice
zhiwela strogoca!!
zhiwela strogoca!!
Splav-girl- Aktivan clan
- Broj poruka : 104
Obozavam ja Saricu ali glasam za Ice jer ako budem glasao za Saricu,otkinuce mi glavicu
escobar- Novi član
- Broj poruka : 30
Datum upisa : 13.09.2008
Moj glas ide za Ice jer zelim da ispostujem Sarinu zelju
lolita- Novi član
- Broj poruka : 15
Jako kratko sam na owom 4umu
tako da eto chitajuci po postowima odlucila sam da dam glas onome ko wodi a to je Iceland_girl.
tako da eto chitajuci po postowima odlucila sam da dam glas onome ko wodi a to je Iceland_girl.
Lujka-mala- Novi član
- Broj poruka : 8
Bbabystorie ima jako kvalitetne postove i mngo je dobra kao osoba,to je ustvari oono sto sam ja uspeo da zakljucim
ali evo posto ice MNOGO bolje znam (vidjam je svaki dan) a iona me dovela na ovaj forum,glasam za nju.
Nadam se da je fer prema svima.
ali evo posto ice MNOGO bolje znam (vidjam je svaki dan) a iona me dovela na ovaj forum,glasam za nju.
Nadam se da je fer prema svima.
Mario90- Novi član
- Broj poruka : 4
evo i ja sam glasao za ice jer je sara sama rekla da nezeli niti ima vremena da bude admin a ice se svakako malo bolje snalazi u tim stvarima a mozda ja da budem admin
salim se naravno
salim se naravno
launchped- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1144
Godina : 115
Datum upisa : 13.04.2008
Miško,i to vidiš nije loša ideja!
a ostalima hvala za glasove..mada iskreno ne bacam se ništa posebno na to .. čisto da ispoštujem sarinu želju,jer da je do mene sara bi bila admin
a ''bolesnici'' ..prepoznaće se sami,mogu da pričaju šta hoće :)
a ostalima hvala za glasove..mada iskreno ne bacam se ništa posebno na to .. čisto da ispoštujem sarinu želju,jer da je do mene sara bi bila admin
a ''bolesnici'' ..prepoznaće se sami,mogu da pričaju šta hoće :)
Glasala sam za Babystorie iz istog razloga kao i ostali.
Loco- Novi član
- Broj poruka : 37
Iceland_girl mnogo je wredna i strozija zna da sa clanowima komunicira a i skoro stalno je tu...neka se drugi ne uwrede ali ona je najwrednija i najpametnije razmislja na forumu...moj glas ide za ice...
ja sam glasala za baby, jer je po meni ona zrelija i iskusnija . Mozda nema vremena, ali to nije razlog. Zaslugama se sve stice...
nadam se da se Jovana ne ljuti, ali to je moja odluka i nadam se da ce se ispostovati :) !
nadam se da se Jovana ne ljuti, ali to je moja odluka i nadam se da ce se ispostovati :) !
Ja se nemma razloga ljutiti
vaše je da glasate za onoga koga mislite da ce svoju dužnost najbolje obavljati.
Što po godinama iako to nije puno bitno,onako kako vi zaključite da je najbolje tako i glasajte zapravo meni nije stalo do tih glasova i uopšte da budem admin
vaše je da glasate za onoga koga mislite da ce svoju dužnost najbolje obavljati.
Što po godinama iako to nije puno bitno,onako kako vi zaključite da je najbolje tako i glasajte zapravo meni nije stalo do tih glasova i uopšte da budem admin
bilo mi je jako tesko da se odlucim,jer su mi i Ice i bbaby jako drage, i mislim da bi se i jedna i druga odlicno snasle u ulozi admina.Jedino sto je prelomilo da glasam za Iceland_girl je to sto ce ona imati vise vremena od Sare da provodi na forumu.
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu