Ja ovo gledam isto kao i sto se vere tice.. po meni nije bitno oce neko biti musliman,katolik ili pravoslavac.. tako me ne interesuje oce biti zut,crn ili beo bitno je da bude COVEK sa vrlinama i manama kao svaki covek
Još nešto sam zaboravila da dodam. Što se ove teme tiče,kada otvarate temu,nije dovoljno napisati ..sta mislite..? ili kako ..? .. završite rečenicu,napišite bar o čemu se radi. Kasnije kada novi članovi dođu i krenu sa otvaranjem tema,nemogu da koriste opciju search jer pretraživač neće pronaći traženu reč,tema se ne vodi pod njom ..tako da će dolaziti do dupliranja tema!
Ja ponekad jako teško razlikujem cigane i crnce.Dobro možda cigani da se operu bili bi isti kao mi ili se možda boje da im se ne skruni koža koliko se ubudjala od gliba
ima razlike zato sto svi gledaju na crnce kao robove od pamtiveka ... nema veze kultura muzika govor svaki narod ima nesto svoje ... svi skoro pricaju na svom jeziku ... ne znam ..svako ima svoj obicaj ili imaju isti al se IPAK nesto razlikuje ... razlika izmedju cranaca i belaca je SAMO (po meni ) boja koze ...