Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

+3
Deliverance
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
7 posters

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me

Piink.Ladyy
    Piink.Ladyy
    Administrator
    Administrator

Broj poruka : 6762
    Godina : 29
    Datum upisa : 05.04.2008

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Empty Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me

Počalji od Piink.Ladyy Uto Okt 28, 2008 4:38 pm

Moja drugarica je ovu rečenicu dobila na pp ..
    U početku nismo shvatile šta je autor hteo da kaže..ali razmislivši malo,da bi nekog voleli moramo da ga shvatimo ..šta vi mislite o tome??
    Angelsmiledoll
    Angelsmiledoll
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1691
    Godina : 33
    Datum upisa : 07.04.2008

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Empty Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me

Počalji od Angelsmiledoll Uto Okt 28, 2008 7:13 pm

Da u smislu da shvatis osobu zasto joj je tesko ili zasto se raduje,koji su to razlozi i sta nam je to potrebno u zivotu,sta najvaznije a sta najmanje vazno....mislim da kada shvati ove i jos neke stvari definitivno te...voli...
    S druge strane ne mora da shvati neke nase stavove ili misljenja,moze samo da ih postuje iako ih ne shvata...
    :D
    Deliverance
    Deliverance
    Moderator
    Moderator

Broj poruka : 1815
    Datum upisa : 15.07.2008

Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me Empty Re: Ne trazim da me volis,vec da me shvatis. Kad me shvatis, voleces me

Počalji od Deliverance Pet Okt 31, 2008 1:26 am

Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...
    Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota Wink
    Patuljcica
    Patuljcica
    Novi član
    Novi član

Broj poruka : 28
    Godina : 32
    Datum upisa : 02.11.2008

Počalji od Patuljcica Ned Nov 02, 2008 12:34 pm

Hm ..pa ima tu istine,ipak
    onoga koga volimo treba razumeti,da bi presli dalje.
    bbabystorie
    bbabystorie
    Glavni moderator
    Glavni moderator

Broj poruka : 4755
    Datum upisa : 11.04.2008

Počalji od bbabystorie Ned Nov 16, 2008 7:41 pm

Slazem se sa ovim,kad shvatis neku osobu,njene potrebe,njene mane i vrline,kad shvatis sta zeli i u kom pravcu gleda...ljubav je dio toga.
    Ninaa
    Ninaa
    VIP clan
    VIP clan

Broj poruka : 2595
    Godina : 32
    Datum upisa : 14.07.2008

Počalji od Ninaa Sre Nov 19, 2008 2:23 pm

Deliverance ::Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...
    Dakle,ljubav ne dolazi sama od sebe niti se zasniva na povrsnim medjuljudskim odnosima.Ovo sto pise u naslovu teme ti je jedna od brojnih stvari koje ce usloviti kvalitet tvog ljubavnog zivota Wink
    BlueFairy
    BlueFairy
    Uvek prisutan clan
    Uvek prisutan clan

Broj poruka : 2376
    Godina : 29
    Datum upisa : 10.08.2008

Počalji od BlueFairy Sre Nov 19, 2008 4:47 pm

Deliverance ::Da bi nekoga zavolela,nije dovoljno da znas kakvu kafu pije,koju muziku slusa i da ti se fizicki dopada...U ljubavi moras biti tolerantna,da doticnoj osobi dozvolis da ti se prikaze u pravom svetlu...Moras da naucis da prepoznas kad govori istinu,a kad laze,kad mu/joj je tesko,a kad je srecan/a,kad zeli samocu,a kad tvoje drustvo,da uvek imas lepe reci utehe,ali i blage reci kritike...

potpisujem Wink

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Pet Nov 15, 2024 11:20 pm