Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Starija gospodja ulazi u autobus,wi sedite, nema slobodnog mesta. Sta radite?
+16
Mara
^^CaCa^95^^
SEPULTURA
~Dora~
Ninaa
smile_girl
Ikac&Njanja
BlueFairy
bbabystorie
^_HipHopGirl_^
launchped
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
dovLa_
Vojaaa
Angel
20 posters
FUN :: Zabava :: Pricaonica
Strana 1 od 1
:) :) :)
Starija gospodja ulazi u autobus,wi sedite, nema slobodnog mesta. Sta radite?
Da widim koliko ste kulturni prema starijim osobama...
Re: Starija gospodja ulazi u autobus,wi sedite, nema slobodnog mesta. Sta radite?
Naravno ustao bi.....Imao bi postovanja premao starijim osobama....
Vojaaa- Aktivan clan
- Broj poruka : 134
Godina : 30
Datum upisa : 01.11.2008
Re: Starija gospodja ulazi u autobus,wi sedite, nema slobodnog mesta. Sta radite?
nema sanse da bi usto...ko je tera da ide bilo gde ako ne moze da stoji...mrrrsss
Nevoljno ustajem
ipak ..prepun autobus.. sebe stavljam u rizik,ako naglo zakoci,kud cu poleteti,a moram da se sudaram sa putnicima tj torbama..ali dobro ..
ipak ..prepun autobus.. sebe stavljam u rizik,ako naglo zakoci,kud cu poleteti,a moram da se sudaram sa putnicima tj torbama..ali dobro ..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Nevoljno ustajem iz razloga sto kad je guzva meni nije dobro jer imam zdravstvenih problema i pozeljno je da sedim...al ko ce njima sad da obj. tako da ustanem uvek xD
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
ponekad ustanem zavisi koliko sam umoran i kuda idem
launchped- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1144
Godina : 115
Datum upisa : 13.04.2008
newoljno ustajem... mrzim bakice koje se wozikaju autobusima tamo vamo i to bas kad je najveca guzva :s
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Datum upisa : 15.10.2008
Ustajem naravno,pa i ja cu jednog dana biti stara,bolesna i nemocna.
slazem se sa baby...
ja sam dobra devojcica
ja sam dobra devojcica
pa ustala bih.. ali bih pre toga pitala zeli li da sedne
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
bbabystorie ::Ustajem naravno,pa i ja cu jednog dana biti stara,bolesna i nemocna.
ja i ne sedim u autobusu , vise volim da stojim
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Slazem se sa bbabystorie;)
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Newoljno ustajem da bi ona sela
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008
Gledam na drugu stranu i ignorisem babu .Ko da ce se meni neko ustati kad ja budem star,budi dobar prema drugima da bi i oni prema tebi i slicne gluposti,kenja mi se vise od toga,stalno sam pomagao drugima i sve to,mislim pomazem ja i sad al ne dozvoljavam vise nikom da me iskoristi,u ovom slucaju ne bi se ustao ni da me kolju.
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009
Narawno da cu ustati...To mi se deshawalo,ne moraju ni da pitaju,ustacu odmah...Pa ja jbt placem kad na pootu widimda je neko pregazio psa...
Wec sam negde rekla da sam prawi andjeo??:)
P.S.Sepultura,narawno da ako budesh dobar prema drugima i oni ce biti prema tebi...
A ako ne....Ko im kriw?ONI su ti koji su bezobrazni,nemaju nimalo srama i jednostawno recheno jadni...Bog swe to regulishe,weruj,kad tad neshto ce im se loshe desiti,ako treba,to je Bozija wolja..:) A ako ne werujesh u Boga,onda nzm drzhi se toga da su jadni ...xD
P.P.S.Babe i dede ce da te kolju???Jadni,matori,umorni,pa da,werowatno...xDE
TO nije iskorishcawanje!!
Wec sam negde rekla da sam prawi andjeo??:)
P.S.Sepultura,narawno da ako budesh dobar prema drugima i oni ce biti prema tebi...
A ako ne....Ko im kriw?ONI su ti koji su bezobrazni,nemaju nimalo srama i jednostawno recheno jadni...Bog swe to regulishe,weruj,kad tad neshto ce im se loshe desiti,ako treba,to je Bozija wolja..:) A ako ne werujesh u Boga,onda nzm drzhi se toga da su jadni ...xD
P.P.S.Babe i dede ce da te kolju???Jadni,matori,umorni,pa da,werowatno...xDE
TO nije iskorishcawanje!!
^^CaCa^95^^- Super aktivan clan
- Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009
Ako mi je ne daj boze povredjena noga, pu pu daleko bilo e onda joj sigurno ne bih ustupila mesto
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Pa nevoljno ustajem posto sam cesto umorna, pogotovo kad se vracam kuci..onda me bas mrzi, ali uvek ustanem
I ne ustajem babama i dedama koji se trkaju sa mnom da bi usli u bus pa onda ocekuju da cu da ustanem, kad vec mogu da trce, mogu i da stoje
I ne ustajem babama i dedama koji se trkaju sa mnom da bi usli u bus pa onda ocekuju da cu da ustanem, kad vec mogu da trce, mogu i da stoje
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Ma ustacu... Sta sada...
Ma jednu sam tako babu spržio i pogledao je jako zlobno.Baba umorna mi je rekla da se ustanem da odmori stare noge:Ja sam stara raga pusti malo babu da sedne,ma mrššššššš Ja sam joj samo rekao:Imate tamo slobodno mesto pa sedite,skroz na kraju busa
Ja bih ipak ignorisala babu..xD msm bilo bi mi zao da stoji,ako bi me npr. zamooolila da ustanem onda bi mozda i ustala...inace ne bih prwa...
~Queen~- Napredan clan
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 27.07.2009
izvin'te al na mladjima svet ostajeeee :p
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
nekad ustanem ako widim da neko je bolestan i nmze da stoji...
ali ako neki penzioner trci za autobusom i gura ostale saswim je jasno da moze i da odstoji..
pristojnim ljudima uwek cu ustupiti mesto
ali bezobrazluk tipa e mala mogla bi da ustanes ne tolerisem..
ako imas dowoljno snage da trcis i otimas se za mesto saswim je jasno da imas dowoljno snage da odstojis par stanica..
ali ako neki penzioner trci za autobusom i gura ostale saswim je jasno da moze i da odstoji..
pristojnim ljudima uwek cu ustupiti mesto
ali bezobrazluk tipa e mala mogla bi da ustanes ne tolerisem..
ako imas dowoljno snage da trcis i otimas se za mesto saswim je jasno da imas dowoljno snage da odstojis par stanica..
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008
ja cesto ustajem starijim osobama, maloj deci i trudnicama......
*TASHA*- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009
Danas treba biti djubre jer ljudi su takvi.Jedino se ustajem osobama koje znam i koje mi nešto znače,ostali nek se snalaze boli me uvo za njih.Nek trazi baba od nekog drugog da joj se ustane,ja ću da pričam ovde kako jeste jer neću toliko fin da se pravim xD
Similar topics
» Ima me-nema me
» Prwa ljubaw zaborawa nema..
» Sta najcesce i najvise volite da radite vikendom?
» sta radite za vreme...
» Sta radite kada...
» Prwa ljubaw zaborawa nema..
» Sta najcesce i najvise volite da radite vikendom?
» sta radite za vreme...
» Sta radite kada...
FUN :: Zabava :: Pricaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu