Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Kada muskarac cini da se devojka oseca manje vrednom!
+6
Gossip girl
Majicaa.90
bbabystorie
BlueFairy
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
10 posters
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak
Strana 1 od 1
Kada muskarac cini da se devojka oseca manje vrednom!
Cesto mi se neke drugarice zale na ovu temu ..
Decko cini da se osecaju manje vredom.
Pitam se,zasto?
Takvi muskarci najpre potonu ..ipak,mozda mu bas ta devojka i dize cenu,pa voli da se ''slika'' ,kulira i hvata poglede prisutnih.
Nijedna devojka ne bi trebala da se oseca manje vrednom nego on,vec da bude samouverena,svaka devojka treba da zna svoje kvaliteti koji su,i iz tog razloga sebe smatrati i vrednijom od decka.
Takvi na kraju shvate sta su im te devojke znacile u zivotu.
Decko cini da se osecaju manje vredom.
Pitam se,zasto?
Takvi muskarci najpre potonu ..ipak,mozda mu bas ta devojka i dize cenu,pa voli da se ''slika'' ,kulira i hvata poglede prisutnih.
Nijedna devojka ne bi trebala da se oseca manje vrednom nego on,vec da bude samouverena,svaka devojka treba da zna svoje kvaliteti koji su,i iz tog razloga sebe smatrati i vrednijom od decka.
Takvi na kraju shvate sta su im te devojke znacile u zivotu.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Re: Kada muskarac cini da se devojka oseca manje vrednom!
Tako bi ih slatko spustila,najcesce to rade onaj pokvaren i podmukao nacin sto je nepodnosljivo...
Naravno,slazem se da svaka od nas treba da zna svoje kvalitete i istakne ih na najbolji moguci nacin,treba cak i da bude svesna toga pred deckom,oni cene samouverene devojke i misle da vise vrede(zaista je tako).
Naravno,slazem se da svaka od nas treba da zna svoje kvalitete i istakne ih na najbolji moguci nacin,treba cak i da bude svesna toga pred deckom,oni cene samouverene devojke i misle da vise vrede(zaista je tako).
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
za mariu93 izvinite sto se mesam znam da je ovo na adminima i modovima da rade ali ovo nije pitanje da li se osecate nepozeljno na ovom forumu vec da li muskarci cine da se osecamo manje vrednom... promasila si temu a i iskreno sama je kriva za to i vec smaras sa time... sorry sto se mesam
back on topic:
takvi muskarci ne zasluzuju ni jednu zenu i njihove devojke bi trebale da ih napuste i da nadju normalne momke... i da, svaka od nas ima mnogo kvaliteta i moramo toga biti svesne... (: ...
back on topic:
takvi muskarci ne zasluzuju ni jednu zenu i njihove devojke bi trebale da ih napuste i da nadju normalne momke... i da, svaka od nas ima mnogo kvaliteta i moramo toga biti svesne... (: ...
Poslednji izmenio pinkiegirl dana Sub Nov 08, 2008 7:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Hvala pinky,nisam stigla da pobrisem sve gluposti koje je lupala,ali nece vse budite sigurni
nazad na temicu
nazad na temicu
Ma jadno je kad decko misli da nesto previse vredi..
ok ,ne kazem da svako treba da ima negativno misljenje o sebi..budi pozitivan,pa i narcis..ali neka to sadrzi granicu.
I ne spustaj nikoga povodom toga dole..jer upamti,mozda je taj neko tri put vredniji od tebe.
ok ,ne kazem da svako treba da ima negativno misljenje o sebi..budi pozitivan,pa i narcis..ali neka to sadrzi granicu.
I ne spustaj nikoga povodom toga dole..jer upamti,mozda je taj neko tri put vredniji od tebe.
Majicaa.90- Novi član
- Broj poruka : 24
Godina : 34
Datum upisa : 06.12.2008
ma to rade samo oni iskompleksirani gadowi...komplex wise i nize wrednosti...treba ih spustiti onako kako oni to wama rade..tek da wide gde im je mesto...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
ja bi te muskarce zadawila....oni su tolikooo glupii...da ja ne mpgu ni da dam komentar na to.....
Ika- Napredan clan
- Broj poruka : 88
Datum upisa : 10.01.2009
Ako muskarac jednom to uradi i devojka precuti uradice to opet....dakle opet je bitan stav...samo pokazati njemu da ne sme tako da se ponasa prema tebi....a ako se ipak ponasa ruzno...i spusta te...onda mu treba vratiti istom merom pa to vise nece raditi....
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009
Muskarci misle da su glavni, al i im moras staviti na znanje da su jednako ili manje vredni od tebe!
Muskarci vredniji?!
Muskarci vredniji?!
Pa iskreno ne moze da mi ucini da se osecam manje vrednom zato sto znam koliko vredim,a druga stvar...Oni su mnogo slabiji i gluplji od nas,msm obratite paznju koliko su devojke sposobnije
Zbog toga sto to znam oni jednostavno ne mogu da ucine da se ja osecam ne bilo koji nacin manjom od njih (jedino fizicki)
Zbog toga sto to znam oni jednostavno ne mogu da ucine da se ja osecam ne bilo koji nacin manjom od njih (jedino fizicki)
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Similar topics
» Inteligentne zene imaju manje sanse...
» Muskarac sa bradom ili bez?
» Najlepsi muskarac na forumu?
» Cega se plasi muskarac?
» Sta je ono sto prijateljstvo cini pravim?
» Muskarac sa bradom ili bez?
» Najlepsi muskarac na forumu?
» Cega se plasi muskarac?
» Sta je ono sto prijateljstvo cini pravim?
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu