Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Najgora stvar u vezi
+10
Gossip girl
~Dora~
Ninaa
BlueFairy
smile_girl
Deliverance
^_HipHopGirl_^
Angelsmiledoll
Piink.Ladyy
bbabystorie
14 posters
Najgora stvar u vezi
Koja je najgora stvar sto devojka moze da uradi momku(i obratno)?
Sta je to "najgore" sto ne biste voljeli da vam se desi?
Sta je to "najgore" sto ne biste voljeli da vam se desi?
Re: Najgora stvar u vezi
U vezi najgore je kada i jedno i drugo varaju,a kao zajedno su .. pa nemaju petlju nijedno prvo da pridje i prizna ,jednostavno to nije to i kraj.svi srećni i zadovoljni.
Nebih nikako podnela da izvesno vreme budem sa dečkom,a saznam da on isto to vreme ima dve-tri još ..horor.
Nebih nikako podnela da izvesno vreme budem sa dečkom,a saznam da on isto to vreme ima dve-tri još ..horor.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.
bbabystorie ::Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.
Da,slazem se Saro... ( sva sreca oni su brat i sestra od tetke xD )
I bilo koje sitne lazi koje se kasnije nagomilaju i pretvore u krupne,iskren odnos je i zdrav odnos :)
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Angelsmiledoll ::bbabystorie ::Milim da bi za mene najgora stvar bila da me prevari sa najboljom drugaricom,sa osobom sa kojom pricam o svemu...mislim da to ne bih volela da mi se desi,nikada.
Da,slazem se Saro...
I bilo koje sitne lazi koje se kasnije nagomilaju i pretvore u krupne,iskren odnos je i zdrav odnos :)
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!
lazi,prevare,ucene i sl....da se ne ponavljam slazem se sa ostalima
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Deliverance ::Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!
poypuno se slazem... a iz svega toga moze se zakljuciti kako je najgore pepostovanje partnera jer u to spada i prevara i laz i ucena... itd
Najgore je u vezi normalno ako te decko/devojka prevari (ne bih zelala da se najdjem u takvoj situaciji),izgude poverenje itd.
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Deliverance ::Najgore...Normalno,da me prevari,da digne ruku na mene,da potpuno izgubi interesovanje za nasu vezu...A najgore sto devojka moze da uradi momku...Pa mnogo toga,pitanje je diskutabilno,ali i to su opet primeri ponizenja poput prevare,ismevanja pred masom...I jos mnogo toga drugog!
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Godina : 29
Datum upisa : 20.08.2008
da waraju...ili da ima weza postane nawika...ne zna se sta je gore od to dwoje
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008
navika,prevara i preterana ljubomora
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
kada se kuliraju...to ne podnosim...i cuju se samo kada treba da se wide i tada se rasprawljaju.....to nikome a ni sebi ne zelim
Ika- Napredan clan
- Broj poruka : 88
Datum upisa : 10.01.2009
Najgore je kada je preterano ljubomoran i posesivan...to sam dozivela i jednom sam ostavila decka zbog toga jer nisam mogla da podnesem njegovu ljubomoru....slazem se da je prevara isto jedna od najruznijih stvari....
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009
definitivno PREVARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*TASHA*- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009
Similar topics
» Da li biste bili u vezi sa osobom u kolicima?
» Koliko je lepota zaista bitna u vezi?
» Najbolesnija i najmobrbinija stvar
» Sloboda u vezi?
» Precutkivanje u vezi
» Koliko je lepota zaista bitna u vezi?
» Najbolesnija i najmobrbinija stvar
» Sloboda u vezi?
» Precutkivanje u vezi
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu