Pojasnite nam ovu,za muskarce "misterioznu pojavu"
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
bbabystorie ::Da malo ogovorimo muske,ko je ,sta je ,kakav je,vidi one kako se obukla,vidi onog a sminka ide uzgred tako je bar bilo u moje vrijeme
bbabystorie ::Da malo ogovorimo muske,ko je ,sta je ,kakav je,vidi one kako se obukla,vidi onog a sminka ide uzgred tako je bar bilo u moje vrijeme
*Emy*93 ::bbabystorie ::Da malo ogovorimo muske,ko je ,sta je ,kakav je,vidi one kako se obukla,vidi onog a sminka ide uzgred tako je bar bilo u moje vrijeme
to je kad sam na nekoj zurci,
a kad sam u skoli obavezno vodim neku drugaricu sa sobom iz razloga zato sto su brave na vratima pokvarene pa ne mogu da se zatvore....i onda jedna ide u kabinu a druga drzi vrata
~*~mrkvili~*~ ::Nikad nisam razmisljala o tome ali uvek idem sa drugaricom u toalet...Cuvamo jedna drugoj vrata,pomazemo oko sminke,ogledamo se...Jedino nikad ne ogovaramo nekog,msm bar dok sam ja tu jer ako nesto mrzim to je ogovaranje....