Pre dve godine uginuo je moj macor Zuca .bio je moj "kucni ljubimac" oko dve godine.i onda jednoga dana je nestao i nije ga bilo tri dana.kada se vratio ,bio je sav izubijan i nije mogao da se krece dobro,nije mogao da jede.kroz dva dana je uginuo. Verovatno ga je neko mucio i otrovao. Meni je bilo jako tesko kada sam saznala da je uginuo,mnogo sam ga volela i plakala. iako je on samo macka kao sto kaze moj deda,on je bio jedno predivno i pametno stvorenje.Njegove tople oci razmele su svaki moj pogled
evo danas ima drugog macora,koga takonde jako volim ali cesto se setim mog zuce,e kakav je to macor bio.
Mojoj drugarici se desilo to da su joj psa zgazila kola i taj dan u skoli kada je dosla uplakana,svi smo sa njom zalili.
Cilj ove price je.Da li se wama desilo da vam ugine kucni ljubimac,ili da se izgubi ili da vam ga ukradu?I kako ste to prezalili?
evo danas ima drugog macora,koga takonde jako volim ali cesto se setim mog zuce,e kakav je to macor bio.
Mojoj drugarici se desilo to da su joj psa zgazila kola i taj dan u skoli kada je dosla uplakana,svi smo sa njom zalili.
Cilj ove price je.Da li se wama desilo da vam ugine kucni ljubimac,ili da se izgubi ili da vam ga ukradu?I kako ste to prezalili?