Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Neznosti na javnim mestima
+13
Deliverance
rain man
Ikac&Njanja
Milica_94
Mara
Gossip girl
Angelsmiledoll
^_HipHopGirl_^
BlueFairy
smile_girl
Ninaa
Piink.Ladyy
bbabystorie
17 posters
Neznosti na javnim mestima
Sigurno ste bar nekada na nekom javnom mestu videli zaljubljeni par kako se drži za ruke, ljubi, pomiluje se...
Da li vam smetaju takvi prizori ili su vam simpaticni?
Da li ste vi radili slicne stvari sa vasom voljenom osobom,na javnom mestu?
Da li vam smetaju takvi prizori ili su vam simpaticni?
Da li ste vi radili slicne stvari sa vasom voljenom osobom,na javnom mestu?
Re: Neznosti na javnim mestima
..simpaticno mi je ako se drze za ruke,ili s vremena na vreme razmene kiss..
ali bas ono kad preteraju,da se drpaju nasred ulice.. ne volim.
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
slazem se sa Ice!
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Bas pre neki dan stojim ja na stanici i cekam bus za u skolu a pored mene jedan par. Kao da su sami,krenuli da se ljube i razmenjuju neznosti ....
a mene blam ,ne znam gde da gledam ...
mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu.
a mene blam ,ne znam gde da gledam ...
mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu.
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Obozavam da vidim dvoje kako razmenjuju neznosti na ulici,to mi je bas simpaticno nije mi nikakv problem da se poljubim sa dragim na ulici,da se drzimo za ruku,to mi je normalno
Iceland_girl :: ..simpaticno mi je ako se drze za ruke,ili s vremena na vreme razmene kiss..
meni je bas slatko kad vidim neko dvoje kako setaju i drze se za ruke, ponekad se poljube, zagrle... Ali kad pocnu da se 'vatinjaju na sred ulice gadjala bi ih necim xD
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
bbabystorie ::Obozavam da vidim dvoje kako razmenjuju neznosti na ulici,to mi je bas simpaticno nije mi nikakv problem da se poljubim sa dragim na ulici,da se drzimo za ruku,to mi je normalno
Takodje
Bas mi je simpaticno...u jednom trenutku vidis lepotu i radost zivljenja
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
nzm uredu su mi drzanja za ruke i poneki mali poljubac,,,a msm ono ostalo to ipak treba da ostawe za kasnije posto je to ipak neka njihowa priwatna stwar...
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008
Meni je ok do neke granice,mada mi je odvrano kad krenu da se vataju najstrasnije na sred ulice,to je nekulturno
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Kada je umereno onda je ok....ali kad pocne vatanje to stvarno nije primereno....
Milica_94- Aktivan clan
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009
Da kad kao moja komsinica krene da se valja po travi sa deckom....Slatki su i sve to,ali sta ostali misle o tome?
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Datum upisa : 06.05.2008
E pa vidis,ako nezni poljupci i zagrljaji odu daleko u..nesto drugo
Mislim da ako vec toliko ne mogu da obuzdaju zelje,nek ona ode kod njega ili on kod nje...a ako ne moze nista drugo nek se sabiju u neki cosak,negde gde nema nikog i eto svima lepo
Mislim da ako vec toliko ne mogu da obuzdaju zelje,nek ona ode kod njega ili on kod nje...a ako ne moze nista drugo nek se sabiju u neki cosak,negde gde nema nikog i eto svima lepo
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
Drzanje za ruku i po koji poljubac ili da me on recimo mazi po kosi, zagri to je ok.. ali da se ja zvalavim pred drustvom, vatam ili ne znam.. to ne.. to mi je ruzno.. ipak je to za kad ostanemo sami..
Pa ja sam imala obicaj da mog decka ako je sa drustvom poljubim u obraz ili u ugao usana, sto njemu nije smetalo
Pa ja sam imala obicaj da mog decka ako je sa drustvom poljubim u obraz ili u ugao usana, sto njemu nije smetalo
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
haha, dajte ljudi sta vam je, nemate 10 godina, lol... meni je sasvim normalno, ono, nek se ljube, zvalave, sta vec, brate zivimo u 21. veku, to je normalno. da se vataju, krljaju zesce, pa i to je ok, ako sede u nekom parku koji nije bas prometan :)
npr. ja s devojkom kad se vidimo odemo na kej pored reke, na klupi, ona meni sedi u krilu, krljamo se, ljubimo itd, pa??? ili npr. kad smo na tvrdjavi, tu bas radimo dosta 'prljavih' stvari, ali naravno kad nikoga nema u blizini.(nisam mislio na sex) to je ipak za zatvoreni prostor
npr. ja s devojkom kad se vidimo odemo na kej pored reke, na klupi, ona meni sedi u krilu, krljamo se, ljubimo itd, pa??? ili npr. kad smo na tvrdjavi, tu bas radimo dosta 'prljavih' stvari, ali naravno kad nikoga nema u blizini.(nisam mislio na sex) to je ipak za zatvoreni prostor
bbabystorie ::Obozavam da vidim dvoje kako razmenjuju neznosti na ulici,to mi je bas simpaticno nije mi nikakv problem da se poljubim sa dragim na ulici,da se drzimo za ruku,to mi je normalno
upravo tako...mada imam obicaj iz zezanja da ga lupim po dupetu s vremena na vreme xD
Ma simpaticno skroz,ja svaki dan prolazim sa devojkom drzeci je za ruku,u kaficu se zvalimo,u kladionici,na ulici,ispred njene keve i caleta,briga nas za sve,volimo se i nije vazno gde cemo razmenjivati neznosti,razmenjujemo kad osetimo potrebu.A vatanje i.... na nekom skrovitijem mestu,nije lepo ipak na javnom.
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009
Obicno su zaljubljeni parovi veoma simpaticni... ja volim to da vidim... 8) u redu je po koji poljubac, drzanja za ruke.... ali za nesto vise nisam.....
*TASHA*- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009
U bioskopu su mi najdraze neznosti..ali ovako ne volim po parkovima,gde ima dece..
forever in love <3- Napredan clan
- Broj poruka : 74
Datum upisa : 05.08.2009
meni je to slatko....ali ne treba preterati....
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu