Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Koliko zaista poznajete voljenu osobu
5 posters
Koliko zaista poznajete voljenu osobu
Koliko zaista poznajte partnera u vezi ili u braku i da li mislite da vas jos uvek moze nesto neprijatno ili pak prijatno iznenaditi?
Sta uopste znaci, ~poznavati nekog~?
Da li vam se ikad u zivotu desilo da kasnije saznate nesto o svom partneru ili partnerki i sta je to bilo? Kako ste reagovali?
Sta uopste znaci, ~poznavati nekog~?
Da li vam se ikad u zivotu desilo da kasnije saznate nesto o svom partneru ili partnerki i sta je to bilo? Kako ste reagovali?
Re: Koliko zaista poznajete voljenu osobu
Ponekad mi se cini da znam kako dise,sta misli,sta oseca ali ponekad mi ode toliko daleko da ne znam nista....
Mnogo puta sam se razocarala,mislila sam da znam sve a saznam nesto sto nisam znala i sve tako...nije to bas le osecaj..mada imam i ja moje male tajne i tajnice,prema tome,nemam sta da mu prebacim
Ako se sve sazna o partneru,posle vise nije zanimljiv...zar ne?
Mnogo puta sam se razocarala,mislila sam da znam sve a saznam nesto sto nisam znala i sve tako...nije to bas le osecaj..mada imam i ja moje male tajne i tajnice,prema tome,nemam sta da mu prebacim
khm... Baby, slazem se sa ovom tovojom zadnjom recenicom
Posto nisam bila u vezi, jos uvijek, pricacu prema zaljubljenosti :)
Zanimljivo mi je kada polako, korak po korak otkrivam neke njegove osobine, navike, njegovo ponasanje kada je samo sa mnom kad se ne srecemo u masi... Jako mi je bilo simpaticno kad mi je pricao neke njegove dozivljaje sa exkurzije, zimovanja itd... Bila sam u soku kad sam saznala neke stvari ali sve mi je to bila jako simpaticno jer sam ga polako upoznavala kakav je on zaista... I ne bi voljela sve o njemu da saznam, nikada, jer svaki put kad saznam nesto novo ja se iznenadim, nekad negativno, ali kao sto rekoh sve to mi je jako simpaticno :)
Posto nisam bila u vezi, jos uvijek, pricacu prema zaljubljenosti :)
Zanimljivo mi je kada polako, korak po korak otkrivam neke njegove osobine, navike, njegovo ponasanje kada je samo sa mnom kad se ne srecemo u masi... Jako mi je bilo simpaticno kad mi je pricao neke njegove dozivljaje sa exkurzije, zimovanja itd... Bila sam u soku kad sam saznala neke stvari ali sve mi je to bila jako simpaticno jer sam ga polako upoznavala kakav je on zaista... I ne bi voljela sve o njemu da saznam, nikada, jer svaki put kad saznam nesto novo ja se iznenadim, nekad negativno, ali kao sto rekoh sve to mi je jako simpaticno :)
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
bbabystorie ::Ponekad mi se cini da znam kako dise,sta misli,sta oseca ali ponekad mi ode toliko daleko da ne znam nista....
Ne bih imala sta da dodam... :)
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
O nenadu znam onoliko koliko mi za sad treba.a to je da je sjajan dečko i drug.. meni trenutno više ni ne treba da znam..mi tek treba da ''putujemo'' kroz vreme i da se bolje upoznamo..a verujem da ni on ništa više o meni ne zna..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
u potpunosti se slazem.....bbabystorie ::Ponekad mi se cini da znam kako dise,sta misli,sta oseca ali ponekad mi ode toliko daleko da ne znam nista....
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Godina : 30
Datum upisa : 15.07.2010
Similar topics
» Koliko je lepota zaista bitna u vezi?
» Slikama prikazano-koliko smo zaista mali
» Da li su ljudi zaista bili na mesecu???
» Koliko vam je bitna...
» Slikama prikazano-koliko smo zaista mali
» Da li su ljudi zaista bili na mesecu???
» Koliko vam je bitna...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu