Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Nocne more
4 posters
FUN :: Zabava :: Pricaonica
Strana 1 od 1
Re: Nocne more
imam ponekad, lice na scene iz horor filmova... uhhh... koliko sam samo puta pobjegla kod mame i tate u grevet kad bih sanjala nesto ruzno (:
ali tata me uwijek wracao u krewet rijecima: samo okreni jastuk i zaspaces opet i neces vise sanjati to... jedno vrijeme nisam ni htjela da pokusavam, smatrala sam da je to glupost ali posle mnogo noci [ne]prospavanih u njihovom krewetu odlucila sam da pokusam to cudo sa okretanjem jastuka i uspjelo je.. sada to uwijek radim (:
ali tata me uwijek wracao u krewet rijecima: samo okreni jastuk i zaspaces opet i neces vise sanjati to... jedno vrijeme nisam ni htjela da pokusavam, smatrala sam da je to glupost ali posle mnogo noci [ne]prospavanih u njihovom krewetu odlucila sam da pokusam to cudo sa okretanjem jastuka i uspjelo je.. sada to uwijek radim (:
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
Imam,ali retko...sva sreca. :)
Uglavnom sanjam neke nebuloze :S tako da samo iscooliram xD
Uglavnom sanjam neke nebuloze :S tako da samo iscooliram xD
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
ponekad dodje period kad sanjam razlicite budalastine i gluposti ,ali ja to sve zaboravim ne pamtim snove ,ne opterecujem se njima
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Ja uvek sanjam neke gluposti,neke filmove,i uvek trka frka...u puno slucajeva se bojim i drago mi kad se probudim i vidim da je to samo san
FUN :: Zabava :: Pricaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu