Ja imam tek 13(tj. 12,ali za desetak dana punim 13) godina i svesna sam da sam previse mlada za ljubav...normalno je da mi se neko svidja,ali ljubav dolaze kasnije,oko 17.,18. godine...mozda i kasnije... Tako da cu cekati jos 5-6 godina do prave ljubavi...
Prva ljubav Milos, volim ga mnogo, nazalost nas dvoje ne mozemo da budemo zajedno ali smo ostali u jako dobrim odnosima, sto nekima i smeta .... a simpatija Boban
prva simpatija:Voja...jao kad se setim...i to u vrticu.... a prva prava ljubav:IVAN...ehhhh...u njega sam jos uvek zaljubljena....iako nikada nismo bili u vezi ja ga smatram prvom ljubavlju jer jedino za njega mogu da kazem da sam ga volela i da ga jos uvek volim!!!!zbog njega sam napravila razne gluposti....i puno puta rizikovala ali on je mislio da ja to radim zbog njega jer mi je ga smatram drugom....ali vara se...i krivo mi je sto sad nece ni da mi se javi kada me sretne na ulici...a ne shvata sta sam sve radila zbog njega...a ona glupaca DRAGANA ga je okrenula protiv mene u to sam sigurna......a ona mu nikada nista nije pomogla i nikad nista nije uradila za njega!!!i on je okrenuo meni ledja i okrenuo se na njenu stranu....pa zar je to posteno???jooooj koliko mrzim DRAGANU!!! boze zaplakacu....