Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Eh,,spammeri moji!
+7
Ikac&Njanja
Ninaa
smile_girl
~Dora~
bbabystorie
^_HipHopGirl_^
Piink.Ladyy
11 posters
Strana 1 od 1
Eh,,spammeri moji!
Društvo ..hajde molim vas saberite se i smanjite odlaženje u igre..
Mislim,igre i služe da se zabavite,kuckate i sl ..ali počeli ste maximalno da preterujete.
Ovo posebno važi za Ninaa_,Emy i kompaniju . .do sada nismo hteli javno da vas prozovemo povodom toga,mislili smo same ce skontati..medjutim,djavo odneo salu.
FUN je prepun divnih temica u kojima možemo da razmenjujemo mišljenja, a ne samo ostavimo jedan post..samo kada biste malo upotrebili maštu i kreativnost .. nemojte da krenemo zaključavati igre..bolje taj kutak ostavite da kad-ikad možemo se poigrati .
Neznate koliko je bedno posle 2-3 dana doci na forum,i skontati da novih poruka ima SAMO u igricama..
I na ovo nemojte odmah da se ljutite i lupate gluposti ..trudimo se da forum dovedemo u red..da se ne pretvori u kutak spammera! ..
Mislim,igre i služe da se zabavite,kuckate i sl ..ali počeli ste maximalno da preterujete.
Ovo posebno važi za Ninaa_,Emy i kompaniju . .do sada nismo hteli javno da vas prozovemo povodom toga,mislili smo same ce skontati..medjutim,djavo odneo salu.
FUN je prepun divnih temica u kojima možemo da razmenjujemo mišljenja, a ne samo ostavimo jedan post..samo kada biste malo upotrebili maštu i kreativnost .. nemojte da krenemo zaključavati igre..bolje taj kutak ostavite da kad-ikad možemo se poigrati .
Neznate koliko je bedno posle 2-3 dana doci na forum,i skontati da novih poruka ima SAMO u igricama..
I na ovo nemojte odmah da se ljutite i lupate gluposti ..trudimo se da forum dovedemo u red..da se ne pretvori u kutak spammera! ..
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Re: Eh,,spammeri moji!
Ja sam bas primjetila da previse pisem tamo u igrama i u pricaonici tako da sam pocela manje da posjecujem te teme nadam se da ce i ostali to uraditi (:
^_HipHopGirl_^- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008
Ja dodjem na forum,kliknem poruke od vase poslednje posete i ono sve teme igre,onda i ja zaigram....ali to mi je bas dojadilo,pa se nadam da ce ostalima inace lock tih tema dok ih ne pozelimo
Ne kazem ja da ne treba tamo pisati ali doci i napraviti pedeset postica u tri teme je bas uncool...ja znam da ovde ima previse pametnih curica i da ima puno temica,pa navalite...mozete i postavljati nove teme...
Ne kazem ja da ne treba tamo pisati ali doci i napraviti pedeset postica u tri teme je bas uncool...ja znam da ovde ima previse pametnih curica i da ima puno temica,pa navalite...mozete i postavljati nove teme...
I ja sam u poslednje vreme cesto u igricama... imam oko 400 postova , mislim da su mi od toga polovina na igrice, a polowina na "standardne" teme
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008
^_HipHopGirl_^ ::Ja sam bas primjetila da previse pisem tamo u igrama i u pricaonici tako da sam pocela manje da posjecujem te teme nadam se da ce i ostali to uraditi (:
me too
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Odlično,nisam ni sumnjala da ce ovako biti
Igrice,pricaonica i sl ce i dalje biti tu za sve nas..ali umereno i bice sve u najboljem redu.
Uostalom zašto nebiste malo obratili pažnju na dnevnik ..postoji toliko nacina da skupljate postove ako vam je stalo do toga,samo treba provaliti fore
djavo odneo salu
Igrice,pricaonica i sl ce i dalje biti tu za sve nas..ali umereno i bice sve u najboljem redu.
Uostalom zašto nebiste malo obratili pažnju na dnevnik ..postoji toliko nacina da skupljate postove ako vam je stalo do toga,samo treba provaliti fore
djavo odneo salu
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008
^_HipHopGirl_^ ::Ja sam bas primjetila da previse pisem tamo u igrama i u pricaonici tako da sam pocela manje da posjecujem te teme nadam se da ce i ostali to uraditi (:
me too!
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Ja ni tamo ne kucam, virnem ako ima nesto zanimljivo i ako ima ostavim post, ako nema.. nema veze bice sledeci put.. i tako...l
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
ja nisma tamo nikad ni pisala!
!_I'm crazy_!- Novi član
- Broj poruka : 34
Datum upisa : 07.02.2009
nije smesno.,......:))
!_I'm crazy_!- Novi član
- Broj poruka : 34
Datum upisa : 07.02.2009
Nije fora da vise ne kucate tamo, ali ne ni samo tamo.. jer postoji milion drugih tema, samo treba precesljati sve.. cak i ako ste vec na neku odg, mozda imate sad neko drugo misljenje pa odgvorite ponovo
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Ma samo vi spamajte ovde,biće zanimljivije
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: