Ćao, ja samm Sanja, imam 14 god, volim da se družim sa osobama 12-16 da izlazim s atakvima... pod tih 12 godina podrazumeva se 95 godište, a može io 96 ukoliko izgleda starije... hehhe.. Živim u Sremskoj mitrovici, gradu gde su svi lepi uključujući i mene... pa pozzzina, pitajte šta vas zanima.
Vozdra svima ! Dakle ja sam Filip,zvani Prskavac..jer sam najpoznatiji u skolu kada dodje letnja sezona po prskanju ! 87 sam godiste,volim devojke..provode i tako to. vozdra cure!
E ovako ja sam Ludacha pravo ime mi je Natasa... 89 godiste sam nisam bas streber..a ali da bi imala dva ucim malo... volim da se druzim.. mada sam cutljiva... ali cim se upoznam sa osobom odmah sam ok osoba i nisam vise cutljiva...
nadam se da cemo se lepo druziti...e da forum je extra!
Ja sam Brankica iz Bachke Palanke.'93 sam godishte.Idem u Gimnaziju ''20.oktobar'' u Bachkoj Palankci...Naj drugarice su mi Newena I GOga.Slusham HIP-HOP & RAP...Omiljeni hoper mi je Deniro...wolim da slusham i Elitne odrede,Marchela,Edo Maajku,Ajs Nigrutina,Bicharke na trawi......Ne znam shta da pishem ako se setim nechega.........
Pozzz swima!Ja sam Emma '94 sam god iz Nisha....Wolim domaci Rap i Hip-Hop....slusam Tatulu,Gruba,Elitne odrede,Denira swe rap pewace a najwise Rolexa!Mrzim metal i rock muziku...Wolim da nosim Nike i patkoholicarka sam a najwise wolim Nike AIR MAX!!!!!!Wolim decake a i oni mene(hehe)Ako was josh neshto zanima pitajtexD kissssssssssssssssssssss
Hello swima!!!Ja sam Jellena,95 godiste,OBOZAWAM rbd,pop i rock muziku!! Najwise na swetu mrzim turbo folk i grand show.... Nadam se da cemo se lepo slagati!!!!
Tjaos swima ja sam Marija(Majche) imam 13god. Iz Leskowca sam i obozhawam RBD,Hillary Duff,Diega Gonzalesa i Chad Michael Murraya.... Nadam se da tjemo se lepo slagati i druzhiti na owom 4umu..... Ako was neshta zanima slobodno pitajte!!!
Zdravo svima, ja sam jeka, kako ste? dovela me je **Majche** ne znam sta da kazem sem da imam 12 godina i da zivim u kg-u toliko od mene nadam se da sam dobrodosla na forum pozz
ciao ja sam nikolina imam 13 god. iz podgorice sam wolim RBD,HSM,shakiru,hillary duff... swe sto was zanima slobodno pitajte nadam se da cemo se lijepo slagati