Ona bogata a on siromašan i obrnuto'?
+9
smile_girl
Deliverance
~Dora~
Prskavac
Gossip girl
Mara
BlueFairy
bbabystorie
Piink.Ladyy
13 posters
Da li materijalno stanje partnera može da utiče na vezu?
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
bbabystorie- Glavni moderator
- Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008
Sve mi se cini da e u danasnje vrijeme to veoma vazno i nisu krivi ljudi vec situacija u kojoj se nalazimo,nazalost
BlueFairy- Uvek prisutan clan
- Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008
mislim da moze... odnosno mislim da je u vecini slucajeva tako... ali po meni to je zato sto se oni krecu u razlicitim drustvima, (vecina) imaju drugacije poglede na neke stvari... drugacije vastitanje i misljenje... ne kazem da je uvek tako ali je obicno tako... kao i kada je u pitanju skola... danas se obicno covek sa fakultetom ozini zenu sa fakultetom, onaj sa srednjom skolom - znate dalje... onaj sa osnovnom (ima i takvih ) ... tu su mnogi faktori... ko me je razumeo, razumeo
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Pa utice...Msm da se ne lazemo bitno je,naravno ne da sve uzimamo bez ikakvog rada,ali je puno lakse kada para ima nego obrnuto.Ljudi manje brinu,manje je svadja....
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Mara ::Pa utice...Msm da se ne lazemo bitno je,naravno ne da sve uzimamo bez ikakvog rada,ali je puno lakse kada para ima nego obrnuto.Ljudi manje brinu,manje je svadja....
slazem se sa owim...
Prskavac- Super aktivan clan
- Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008
Nebi trebalo,a da li moze..zavisi.
~Dora~- Veran forumu
- Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008
BlueFairy ::mislim da moze... odnosno mislim da je u vecini slucajeva tako... ali po meni to je zato sto se oni krecu u razlicitim drustvima, (vecina) imaju drugacije poglede na neke stvari... drugacije vastitanje i misljenje... ne kazem da je uvek tako ali je obicno tako... kao i kada je u pitanju skola... danas se obicno covek sa fakultetom ozini zenu sa fakultetom, onaj sa srednjom skolom - znate dalje... onaj sa osnovnom (ima i takvih ) ... tu su mnogi faktori... ko me je razumeo, razumeo
Slazem se s ovim
Deliverance- Moderator
- Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008
pa trenutno to za mene nije ni od kakvog znacaja,al jednog dana ce sigurno imati uticaja
smile_girl- VIP clan
- Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008
Deliverance ::pa trenutno to za mene nije ni od kakvog znacaja,al jednog dana ce sigurno imati uticaja
slazem se
*TASHA*- Aktivan clan
- Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009
To nema veze!!!!! Bitna je ljubav izmedju dvoje.....
Ninaa- VIP clan
- Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008
Kod mene to trenutno nije vazno..msm da mi se nece ni promeniti ali ko zna.
Smatram da je ipak najvaznija ljubav izmedju te dve osobe.. sta ima i cime se bavi nema nishta stime !! po meni bar
Smatram da je ipak najvaznija ljubav izmedju te dve osobe.. sta ima i cime se bavi nema nishta stime !! po meni bar
forever in love <3- Napredan clan
- Broj poruka : 74
Godina : 32
Datum upisa : 05.08.2009
Ne moze..trazim decka,a ne sponzora da mi kupuje cipele.
>^♥Jëtżä♥ˇ<- Napredan clan
- Broj poruka : 66
Datum upisa : 15.07.2010
tachno tako....forever in love <3 ::Ne moze..trazim decka,a ne sponzora da mi kupuje cipele.