Aha ok sorry,kad ne gleda slepac sta ces
-Jel prosla trojka.
-Jebe mi se za vas i vasu jbenu modu,jbe mi se za vase liftinge,stajlinge,pilinge i kenja mi se od vasih dijeta kukova,lukova,bekstejdzeva,muka mi je vise od vas i vasih sranja u vezi s modom.Muka mi je od tog glupog televizora od te glupe voditeljke,po ceo dan kenjaju o modi i tako nekim projektima,kenja mi se od projekata.Boli me uvo de ste bili,gde cete imati sledecu reviju.Ja necu da izgravam kretena da bi zaradio pare.Jebite se manekeni.
-Oces ja da ti kazem ko je bio Brus Li,*cenzurisano*,Kinez,jaje,indijanac.Svercuje igracke i torbice,nek prodaje patike za 3 eurica.Alooooo zemljace,pa de ti je masa picko jedna izdefinisana.
-A i ti *cenzurisano* ti materina sta se kacis na moju ogradu u tom pederskom odelu,jaoooj Milunka sad cu da ti *cenzurisano* mater.
-Gde je deda?
-Ustopirao hladnjacu i odvezo se.
-Ti mala da sutis,da te ne bi karali u supak,momentalno,sva cetvorica jesi cula.
-Vazduh trepti kao da nebo gori.
-Sprema se oluja.
-Poslao te Cobe a?
-More bit a i ne mora da znaci
-Ma ja ne mogu ovako radit,dosta je i tandara i mandara evo ti osvecena ti je vodica i ziveli.
-Eve da uzmes ovo parce slanine za ovo sto ti dodjemo.
-Ja postim
-Ali danas nije post
-Neeeeeeee ali ja postim,neeeee,mi iz specijalnog odeljenja za opela mnogo cesce postimo,znaaas.