Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Klizanje:)
+4
Angelsmiledoll
bbabystorie
Ora
Gossip girl
8 posters
Klizanje:)
Da li klizate?
Gossip girl- Administrator
- Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008
Re: Klizanje:)
isla sam pre neki dan i izblamirala se na sred trga nikole pasica. Znaci, ceo grad me je video, a nemam pojma!!!
Ora- Novi član
- Broj poruka : 39
Godina : 33
Datum upisa : 07.01.2009
U mom gradu od pocetka decembra do kraja januara je otvoreno klizaliste u centru gde je bila fontana i svaki dan ima puno djece,omladine i ljudi.Ja sam isla nekoliko puta sa djecom i smrzla se,to je otvoreno klizaliste i duva sa svih strana...
Juce sam isla u susednom gradu,slavio se jedan rodjus pa sam bila sa djecom...rodjus se slavio bas na klizalistu ali to je bilo klizaliste u ogromnoj sali,zatvorenoj i bas je bilo cool.
Nisam bas neki fun klizanja ali lijepo je videti omladinu kako klizaju...pa i da padnu,nema veze!!!!!
Juce sam isla u susednom gradu,slavio se jedan rodjus pa sam bila sa djecom...rodjus se slavio bas na klizalistu ali to je bilo klizaliste u ogromnoj sali,zatvorenoj i bas je bilo cool.
Nisam bas neki fun klizanja ali lijepo je videti omladinu kako klizaju...pa i da padnu,nema veze!!!!!
Znam,ali slabo. :/
Niti me privlaci...generalno nista u vezi zime. :)
Ni klizanje,ni skijanje ni nijedan zimski sport.
Ja sam dete leta
Ove god jos nisam otisla na klizanje iako me drustvo zvalo par puta. :/
Izbegavam jer ne volim znaju to.
Niti me privlaci...generalno nista u vezi zime. :)
Ni klizanje,ni skijanje ni nijedan zimski sport.
Ja sam dete leta
Ove god jos nisam otisla na klizanje iako me drustvo zvalo par puta. :/
Izbegavam jer ne volim znaju to.
Angelsmiledoll- Moderator
- Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008
mnogo volim klizanje ... ali ovde nema ni jednog klizalista tako da bas i nisam mogla da naucim ): ... ali nadam se da cu uskoro nauciti :)
Planiramo ovih dana sa drustvom na klizanje..profesionalni klizac nisam i daleko od toga ..ali znam da se krecem po ledu na klizaljkama..i to mi je bas zabavno
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
Mnogo volim da klizam,klizam u hali na nbgd-u koja je odlicna i ima odlicno osoblje
Mara- Moderator
- Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008
Klizala sam se ja dok idem u skolu.. kad je pao rvi sneg bilo je malo klizavo pa smo se mi spustali torbama niz brdo.. A kod nas nema klizaliste tako da ne klizam, ali me odusevljava umetnicko klizanje.. I kad bi bila jaca zima, ona bara kod hale bi se sto psoto dobro zaledila da moze da se kliza po njoj...
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu