Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temu • Vratiti se na listu teme
Chat o muzici
+6
Lollipop
Deliverance
Angelsmiledoll
Ikac&Njanja
Piink.Ladyy
SEPULTURA
10 posters
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Chat o muzici
Ovo prvo je stoja a ovo levo JK pa vi sad vidite kakvi su to sljamovi.
A evo postenih i dobrih ljudi koje ja obozavam i divim im se,vidite kako su se lepo uslikali
SEPULTURA- Muzicki urednik
- Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009
Joj sep .. necu da komentarisem ovo ..iznerviracu se
Piink.Ladyy- Administrator
- Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008
I Karleusa i Stoja dole, odvratne su mi
A Maso slazem se sa tobom.. za Ekv i Prljavo Kazaliste
A Maso slazem se sa tobom.. za Ekv i Prljavo Kazaliste
Ikac&Njanja- Moderator chata
- Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008
EKV nisu losi uopste,mada not my tipe of music.Sad slusam neki divljacki bend po imenu Sacred Reich trashcina neka.Od domacih obozavam Osmi Putnik.Da li je neko cuo za njih?
samo cula.
ekv je cista filozofija i njih u principu ne moze svako da slusa njihove textove treba razumeti
ekv je cista filozofija i njih u principu ne moze svako da slusa njihove textove treba razumeti
Ne volim taj glas,ne svidja mi se nesto,ja sam vise za grublje varijante.Moja muzika je uglavnom:Trash,speed,melodic black i death,punk onaj klasicni sto krlja i cepa usi i Hardcore.Uglavnom sve sto slusam je jako energicno,al dobro i pored toga Iron Maiden,Manowar,Armored Saint,Alice in Chains i ostali bendovi.Mogu da slusam sve vrste metala osim onog najgrdjeg blacka i deatha koji moze da slusa samo poremecen um.Volim ambiental i regge i Jazz i blues i hard rock.Uglavnom slusam sve osim narodnjaka i zabavnjaka,rock strani slusam vise nego domaci,domaci slabo.Punk domaci i stani obozavam.
a sta ja znam...volim i ja borgire,bodome itd ali muzika poput ekv-a se ne prerasta pogotovo sto ekv nije komercijalan,a to je ono...malo je bendova na sceni koji nisu komercijalni
Svako ima svoj ukus Ja zivim za SEPULTURU vec 8 godina,mislim ima i za to resenja,ti ne moras slusati te albume i te pesme,ti slusas ono sto se tebi svidja,niko te ne tera da slusas ovo novo sto je preslo ako ti se ne svidja.Tako i ja,ovaj novi SEPULTURIN album sam samo prelistao i stavio ga u kolekciju a i ne slusam ga uopste,slusam najvise Bestial Devistation i Morbid Visions to je ona legendarna crna kaseta ako ste citali u jednom postu sam napisao
Xexe,nisam ni rekao da me teras xexe xD Mozda si me pogresno skontala xD Ja sam pricao o komercijali xD
a...pa pazi volim i ja mnoge komercijalne bendove...evo ti Iron Maiden kao ocigledan primer xD
Deliverance ::
Raspao se 93. kad je Milan umro... a umro je od raka... svi su bili narkomani na zalost ali su zato jedni od najjacih bendova EX Yugoslavie...
A slusa li ko Van Gogh?
Kad sam bila mala znala sam samo Neko te ima nocas od njih.. a sad i ostale naravno... mada najvise volim Klatno, Put, Tanka nit, Neko te ima nocas, Ludo luda...
Jaoj pa kako nismo covece,nema ko nije slusao Van Gogh,najvise sam voleo pesme:Kiselina,Aleluja,Brod od Papira,Manitua mi,Mama,Klatno......... ajoooj obozavao sam ih pre,skroz extra bend
Ja sam od njih slusao samo:Zid,Oci boje meda,Ne,Dum Dum,cuo sam i jos neku sigurno samo se sad ne mogu setiti.Uglavnom bend cije isto tekstove treba razumeti je Block Out,ja njih jednostavno obozavam,skroz su neobicni.Preporucujem vam da poslusate od njih SDSS i Manastir.
A Van Gogh sam obozavao kad sam bio mali a i sad ga volim,najvise mi se svidjaju pesme:Kiselina,Neko te ima nocas,Mama,Manutua mi,Brod od papira,Aleluja,Klatno..... ima ih puno Skroz extra bend.
A Van Gogh sam obozavao kad sam bio mali a i sad ga volim,najvise mi se svidjaju pesme:Kiselina,Neko te ima nocas,Mama,Manutua mi,Brod od papira,Aleluja,Klatno..... ima ih puno Skroz extra bend.
Oci boje meda od Ekv-a je strava... Ljubav, Ti si sav moj bol takodje...
A sigurno smo svi culi za Partibrejkerse,sta mislite o tom bendu Svi znamo ono sigurno Kreni,kreni prema meni xD
cula sam za njih i cula sam pesmu hipnotisana gomila,mislim da se tako zove...
inace najlepsa pesma ekv-a ubedljivo je 7 dana...po meni:)
inace najlepsa pesma ekv-a ubedljivo je 7 dana...po meni:)
Ja uvek vikao Rammstein S***e,Rammstein S***e al zato kad sam preslusao par pesama znaci svideo mi se i onda poslusao sve,znaci prejjaki su,jeste da nemaju solo nijedan,samo rendanje al i sta ce im,solo u pesmama je tesko preseravanje.
cula sam od njih samo sonne,america,du hast...i ne znam sta jos,ok su mi te pesme al ono...nista specijalno
Dok je bila operacija trijumf koju sam ja redovno pratila Igor je pevao pesmu Zute dunje od Index-a pesma mozda jeste staromodna i za nekoga pomalo seljacka ali reci otkidaju obavezno pogledajte pa.... utisci. Znaci ne gledajte njihov izgled na snimku,ponasanje,nista drugo osim teksta i poruke koju nosi.
Previse slowmotion za mene,ovih dana sam za nesto brze,this is deff not my type of music.
Ja sam vise za ovo
Ja sam vise za ovo
Pa preporucio bi ti jos par grupa koje bi mogla da poslusas:
Quo Vadis
Insomnium
Kalmah
Dark Tranquillity
Coroner
Cannibal Corpse (ako nije prebrutalno za tebe)
Dimmu Borgir
Za sada,pa ti vidi na youtube,neki ce ti se svideti sigurno
Ja se nalozio na Quo Vadis,ceo dan trese
Quo Vadis
Insomnium
Kalmah
Dark Tranquillity
Coroner
Cannibal Corpse (ako nije prebrutalno za tebe)
Dimmu Borgir
Za sada,pa ti vidi na youtube,neki ce ti se svideti sigurno
Ja se nalozio na Quo Vadis,ceo dan trese
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu